reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
U mnie dzis pogoda gorzej niz kobieta w ciazy......rano pochmurnie wietrze i tak 21 stopni, pol godziny pozniej mega slonce i prawie 30 stopni a teraz ida ciemne chmury i ma byc ponoc burza. Wiatr cieply wieje

U mnie dzis pogoda gorzej niz kobieta w ciazy......rano pochmurnie wietrze i tak 21 stopni, pol godziny pozniej mega slonce i prawie 30 stopni a teraz ida ciemne chmury i ma byc ponoc burza. Wiatr cieply wieje
Ool jakby byl deszcz to chlodno by bylo :) mozesz do mnie wygonic te chmury:)

Ja tez chyba powoli glodnieje.

[emoji173]Madzia om 39 tydzień[emoji177]

Ja tez bym juz zjadla obiad, ale wrocilismy z dzialki i chlopaki jeszcze nie glodni :-/
Ide do lodowki na kabanosy

Adrianka [emoji173] 35 tc
TP 12.10

OlaMagda problemy z sercem. oklejanie się siatkówki. trachykardia. niewielki odstęp czasu od pierwszego porodu czyli ryzyko rozejscia się blizny wewnętrznej. lub tak jak ja pierwszy poród zakończony cc daje mi prawo wyboru jak chce rodzić... bardziej wskazują cc

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
wg mojego poprzedniego gina cc przy pierwszym porodzie nie oznaczalo cc przy drugim, ba nawet kazal probowac sn.A u mnie powodem cc byl brak postepu porodu i niewspolmiernosc matczyno -plodowa

Ale czemu ma sie dziecko zaklinować ? Z jakich to jest przyczyn ?

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️
Termin porodu 5/09/2016

np jak dziecko duze,a matka ma waska miednice
u nas zaczyna padac, nareszcie!

8599e6ydh9ss8jgy.png

czesc dziewczyny :)
proszę tu o szybkie ploteczki kto urodził, która na porodówce itp :)

u mnie taka sytuacja, że od 4 dni spóźnia mi sie okres....a za tydzień zaczynam nowa pracę....
nie robiłąm testu bo nawet nie mam a i nie chce mi sie isc go kupić, jeśli to "TO", to będzie niezła wpadka :)

Anna ale po pierwszym porodzie cc masz prawo odmowic/nie wyrazić zgody na drugi poród sn. taki jest zapis w prawach pacjenta.
u mnie cc była z powodu braku postępu i zagrazajacej zamartwicy płodu. teraz chce cc żeby obie te dwie rzeczy wykluczyć juz na starcie.

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No to India szacun :D Na Filipa te malutkie czapeczki od początku były za Male ;)

U mnie tez powodem cc byl brak postępu, dop później jak sie urodził to sie okazalo ze miał duza glowke i ona w kanal nie chciała wejść.

Mi kończą sie smażyć kotlety i będziemy jeść. Ja to sie nigdy z obiadem wczesniej wyrobić nie mogę :D

Do góry