reklama
KasiaMarysia23
Fanka BB :)
Ool jakby byl deszcz to chlodno by bylo mozesz do mnie wygonic te chmuryU mnie dzis pogoda gorzej niz kobieta w ciazy......rano pochmurnie wietrze i tak 21 stopni, pol godziny pozniej mega slonce i prawie 30 stopni a teraz ida ciemne chmury i ma byc ponoc burza. Wiatr cieply wieje
Ja tez chyba powoli glodnieje.
[emoji173]Madzia om 39 tydzień[emoji177]
India9
Moj Radek obwod glowki mial 35 cm i rodzil sie z reka przycisnieta do czola, wiec prosze mi doliczyc kilka cm :-) 2,5 godz partych
Adrianka [emoji173] 35 tc
TP 12.10
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
wg mojego poprzedniego gina cc przy pierwszym porodzie nie oznaczalo cc przy drugim, ba nawet kazal probowac sn.A u mnie powodem cc byl brak postepu porodu i niewspolmiernosc matczyno -plodowaOlaMagda problemy z sercem. oklejanie się siatkówki. trachykardia. niewielki odstęp czasu od pierwszego porodu czyli ryzyko rozejscia się blizny wewnętrznej. lub tak jak ja pierwszy poród zakończony cc daje mi prawo wyboru jak chce rodzić... bardziej wskazują cc
Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
Ale czemu ma sie dziecko zaklinować ? Z jakich to jest przyczyn ?
Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️
Termin porodu 5/09/2016
np jak dziecko duze,a matka ma waska miednice
u nas zaczyna padac, nareszcie!
Anka_32
czesc dziewczyny
proszę tu o szybkie ploteczki kto urodził, która na porodówce itp
u mnie taka sytuacja, że od 4 dni spóźnia mi sie okres....a za tydzień zaczynam nowa pracę....
nie robiłąm testu bo nawet nie mam a i nie chce mi sie isc go kupić, jeśli to "TO", to będzie niezła wpadka
proszę tu o szybkie ploteczki kto urodził, która na porodówce itp
u mnie taka sytuacja, że od 4 dni spóźnia mi sie okres....a za tydzień zaczynam nowa pracę....
nie robiłąm testu bo nawet nie mam a i nie chce mi sie isc go kupić, jeśli to "TO", to będzie niezła wpadka
Życiowa
Anna ale po pierwszym porodzie cc masz prawo odmowic/nie wyrazić zgody na drugi poród sn. taki jest zapis w prawach pacjenta.
u mnie cc była z powodu braku postępu i zagrazajacej zamartwicy płodu. teraz chce cc żeby obie te dwie rzeczy wykluczyć juz na starcie.
u mnie cc była z powodu braku postępu i zagrazajacej zamartwicy płodu. teraz chce cc żeby obie te dwie rzeczy wykluczyć juz na starcie.
reklama
viola150
No to India szacun Na Filipa te malutkie czapeczki od początku były za Male
U mnie tez powodem cc byl brak postępu, dop później jak sie urodził to sie okazalo ze miał duza glowke i ona w kanal nie chciała wejść.
Mi kończą sie smażyć kotlety i będziemy jeść. Ja to sie nigdy z obiadem wczesniej wyrobić nie mogę
U mnie tez powodem cc byl brak postępu, dop później jak sie urodził to sie okazalo ze miał duza glowke i ona w kanal nie chciała wejść.
Mi kończą sie smażyć kotlety i będziemy jeść. Ja to sie nigdy z obiadem wczesniej wyrobić nie mogę