reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Oo witaj Aniuu stesknilysmy się tu za Tobą nie ma co;)

Najlepiej właśnie sprawdź na kalendarzyku jak to jest ;) i życzę Ci z całego serca aby wszytko poszło po Twojej myśli kochana;)

[emoji173]Filipek, 38 tydzień[emoji173]

reklama
Zamowilam lozeczko. Takie zwykle jak te co mi sie w ikei podobalo, 134 zl z przesylka. Jeszcze materac musze kupic.

Pozmieniali ceny w ikei,bo jeden materac, ktory 2 dni temu kosztowal 200.zl teraz kosztuje 120

Adrianka [emoji173] 35 tc
TP 12.10

Materac? Jeszcze nie wiem.... :-) przejedziemy sie w czwartek do ikei to wymacam te materace sobie :-)

Adrianka [emoji173] 35 tc
TP 12.10

Anka_32 ostatnio myślałam co u Ciebie ;) Kochana oby było tak jak chcesz, może faktycznie jakąś malutką fasoleczka zamieszkała u Ciebie w brzuszku ;)
No i zaglądaj do nas częściej ;)

U nas pogoda wreszcie się zmieniła i deszcz zaczął padać. Przed chwilą jechałam po mojego (nie pamiętam czy wam pisałam ale do lasu na 2 dni poszedł z kolegą ;p) i już na wstępie wyciągałam mu 5 kleszczy ;/

A teraz sobie dogadzamy biała herbatka cytrynowa, babka piaskowa i kokosankami ;)

Napisane na LG-D405 w aplikacji Forum BabyBoom

India Mój chłop lubi takie akcje w stylu idę do lasu na 2 dni, biorę tylko duży plecak, oczywiście jakieś tam sprzęty typu mały namiot itp żeby przetrwać, kilka konserw i np w weekend przejść ileś tam kilometrów przez las, rozbić obóz, przenocować i na następny dzień powrót do domu ;)

Kulcia no mój już od jakiegoś czasu mówi że jak urodze i Młody podrośnie to będzie go brał na takie wyprawy ;) ostatnio właśnie chciał jechać do Karpacza żeby po górach pochodzić i też np 2 dni w terenie ale póki co zwiedza okoliczne lasy ;) kiedyś sama do niego dołączę ;)

reklama
Może kiedyś się razem we czworo wybierzemy :) u nas lasów pełno. Ciekawe są w okolicach mojego męża domu rodzinnego. Jakieś stare huty szkła itp

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry