reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

India Mój chłop lubi takie akcje w stylu idę do lasu na 2 dni, biorę tylko duży plecak, oczywiście jakieś tam sprzęty typu mały namiot itp żeby przetrwać, kilka konserw i np w weekend przejść ileś tam kilometrów przez las, rozbić obóz, przenocować i na następny dzień powrót do domu ;)

Napisane na LG-D405 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez lubie takie klimaty :-) ale nie robie takich tripow niestety :-)

Adrianka [emoji173] 35 tc
TP 12.10

reklama
Kulcia będzie można kiedyś coś pomyśleć ;)
Myślałam po ślubie wziąć mojego do Zakopanego, ale wtedy to raczej sama za dużo nie pochodzę więc chyba sobie odpuścimy ;p

Ja to sporo nie chodziłam w ciazy bo miałam do 16 tygodnia zakaz a potem już jechałam gdzie chciałam ;) teraz jestem niewyzyta pod względem wyjść i zaczynam z Igim planować różne trasy :D za tydzień jedziemy do mojej mamy na tydzień a później już będzie coraz większy i mam nadzieje , że weekand będziemy spędzać aktywnie :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Fajne są takie wyprawy :) ale mój to nawet na spacer do lasu nie lubi iść :(

ej dziewczyny dopiero teraz pomyślałam o tym... mamy remont... zdzieralam te tapety, dzisiaj gruntowalismy. regipsy będziemy kłaść i malować sporo jeszcze... a za dwa tyg ślub. .. a moje paznokcie wołają o pomstę do nieba :( nie wiem jak je chociaż trochę zabezpiczyc. bo na ślub je mazne lakierem w odcieniu beżowym żeby się nie rzucały w oczy chyba ha ha
najgorsze ze kciuki mam obgryzione :( co ja mam z nimi zrobić żeby choć trochę odrosly i nie wyglądały jak u budowlanca :(

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Eveline odżywka pierdyliard w jednym. Jest niezdrowa dla paznokcia jeśli chodzi o stosowanie cały czas podobno ale ja osobiście nakladalam ja przez pół roku non stop i żyje. A pazury rosną szybciutko ;)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Kulcia Mój teraz rzadko ma wolne weekendy, ale w przyszłym roku kończy studia to będzie lepiej ;)
A wcześniej ja praktycznie wszystkie weekendy pracowałam (A jak już miałam wolne to często mój wtedy miał zjazdy w szkole) i jak gdzieś jechaliśmy to może raz na miesiąc czy dwa ;/ dobrze że mam termin na luty bo będzie dużo miesięcy na zwiedzanie ;) jak Młody podrośnie to albo chusta albo nosidło i można coś kombinować, oczywiście bez noclegu w lesie hehehe ;)

Życiowa napisz do Czarnuszki, może Ci zrobi pazurki na ślub ;) A tak poważnie to nie mam pojęcia co Ci może pomóc ;/ może kup jakąś odżywkę do paznokci a wszystkie prace remontowe rób w rękawiczkach jakichś ;)

Nuska Czarnulka bierze tydzień przede mną ślub hehe nie będę jej głowy zawracać ;)
poza tym od razu bym musiała je ściągnąć po ślubie wiec szczerze to szkoda mi wydawać kasę na jeden dzień[emoji14]wiem wiem ze powinien być wyjątkowy itp ale już chyba z takiego podejścia wyrosłam[emoji14]nawet na buty wydała 17zl[emoji14]wiec hmmm chyba jestem skanera[emoji14]

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

A no faktycznie hehe ;) Ja też buty tanio kupiłam, ale pisałam tu kiedyś jak mi się udało ;)
Paznokcie teraz mi się zrobiły piękne i twarde (wcześniej mi się strasznie łamały) i myślę czy robić czy tylko pomalować ;p
A zamawiałaś jakieś kwiaty do ślubu? zastanawiam się ile takie bukieciki kosztują, bo mój wyjdzie coś koło 90 zł i nie wiem czy to tanio czy drogo ;p

reklama
Mi babeczka mówiła, że jak jest szefowa to potrafi po 150-200 zł zawołać za bukiet, a te sprzedawczynie liczą po kwiatach ;p zamówiłam cały z frezji białych,około 25 kwiatów a jeden kosztuje 3,5 zł ;p
Zastanawiam się czy nie domówić jeszcze dwóch bukietów, jednego dla moich rodziców a drugiego dla mamy mojego, bo jednak dużo nam pomagają ;) ale sama nie wiem ;p
o taki bukiet zamówiłam, bo pokazywałam jej zdjęcie:
13866679_1086273441439473_1413386084_n.jpg

Załączniki

• 13866679_1086273441439473_1413386084_n.jpg
    13866679_1086273441439473_1413386084_n.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 55
Do góry