reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Mi coś tam dochodziło ale po kawaleczku.

jak przyszłam na porodowke to pytała położna kiedy jadłam itp. lewatywy nawet nie zaproponowała ale ona była jakaś lewa cała. .. po paru godzinach mówiłam jej ze bardzo duże parcie czuje na "dwójkę" właśnie to kazała mi iść się załatwić ale nie mogłam. jak się zmieniła położna i mnie zbadala to stwierdziła że to nie "dwójka " a skurcze parte i opierdolila na wyjściu tamtą ze kazała mi rodzic w WC! bo tak to wyglądało z jej punktu widzenia. i że mogłam sobie narobic więcej problemów . po porodzie mówiła ze bardzo się cieszy ze skończyło się tylko krwiakiem na główce u małej... bo mogło być dużo gorzej. w ole ta druga położna to złota kobieta była :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
I mnie żadne czopy nie odchodziły , przy obu ciazach miałam najpierw skurcze potem odrazu troche krwi przed wyjsciem z domu potem w szpitalu wody poszły raz a drugi raz mi przebili , raz poród trwał 5h a drugi ten ze znieczuleniem 2h , za pierwszym razem miałam lewatywę i jest to cos okropnego nigdzy juz w życiu ! Tak bola jelita jak na zatrucie skrętu jelit idzie dostać i sie siedzi na kiblu , zreszta moj pierwszy poród był czymś okropnym ogólnie rzecz biorąc byłam bardzo młoda , chuda , bez znieczulenia , lewatywa ! Najgorsze co moze byc , a drugi poród był : żyć nie umierać ! Żadnej lewatywy , maż ze mną , znieczulenie , No śmiałam sie z położnymi :-) aaaa teraz mi sie przypomniało ze była wizyta studentów ginekologi i pukali pytając czy mogą byc przy porodzie , a ja No pewnie niech sie uczą młodzi :-) takze ludzi miałam jak rodziłam syna :-)

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️
Termin porodu 5/09/2016

Hejka laski ja melduje się najedzona juz i wyprzytulana ale dalej we dwoje;)

Kulcia 7 mogę rodzic abym 6 zdążyła po odbiór wyników i do szkoły i jestem gotowa;p coś czuje ze przenoszę ta ciaze mimo że FiFi jest duży to chyba dobrze mu u mnie. ;) no chyba ze mnie weźmie z nienacka;p

[emoji173]Filipek, 38 tydzień[emoji173]

Zwykle tak bierze Nadziejka -.znienacka ;-)
Ja chodzilam z rozwarciem na 1,5 cm tydzien albo dwa i zadnego czopa na oczy nie widzialam :-)

Adrianka [emoji173] 35 tc
TP 12.10

reklama
Do góry