reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Życiowa a co dobrego masz???
19.09 to moj termin z pierwszego usg.

Ola to nie wiem czy moze byc rozwarcie jak czop nie odszedl. Zaraz poszukam info.

[emoji173]Madzia om 39 tydzień[emoji177]

reklama
może być. bez odejścia. nieraz kobieta nie wie nawet kiedy on odchodzi a czasami dzieje się to wraz z odejściem wód...

A termin z om kiedy bo on najważniejszy :)

a zrobiłam jajecznice z kielbaska do tego bułeczki a na talerzyku ser i wędliny i pomidory. .. i zjadłam pół bułki i trochę jajecznice i jestem pełna na full...

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

Np u wrzesniowek najpierw czop odchodzil. Co dziewczyna inny przypadek:)

Tp z om 09,09 ale od razu mi powiedziala ze ciaza mlodsza wiec sie nie nastawiam ze wczesniej urodze. 07 mam wizyte wiec wiecej sie dowiem, ale jak 19 urodze to tez nie bedzie zle.

Kasia ja stawiam u Ciebie 12.09 a Nadziejka 07.09 Ola jak jutro ma do szpitala iść to się nie liczy [emoji16]

My wczoraj na tym festiwalu zrobiliśmy furorę i się organizatorzy śmiali , że za rok wszyscy punkowcy z wózkami. Co najlepsze najbardziej się faceci zachwycali ; D

Czop nie musi odejść wcale moje drogie :)

Ja miałam plan bez znieczulenia rodzic a tu musik hehe generalnie w kręgosłup znieczulenie jest okropne i zdarza się zespół popunkcyjny niestety. Ja cierpię z powodu bólu pleców teraz okrutnych. Czasem aż płacze, serio.

I właśnie mnie przyszło to samo do głowy co Marysi. A jak nie planowane cc to co wtedy? Głupie to. Polska to idiotyczny kraj.

Boicie się ? ;D

Ja jie miałam lewatywy tylko dostałam czopek przed cc 3 h.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Tak czy inaczej juz blizej niz dalej :-)

My juz po sniadanku, zaraz jedziemy na chwilke na dzialke. Radek pojezdzi na rowerze i pograja w pilke chlopaki troche. Na obiad wrocimy do domu.

Mi tez czop nie odpadal przed porodem. Marysia, ja tp mialam na 08.12, na pierwszym USG tez a i tak urodzilam 12 dni przed

Adrianka [emoji173] 35 tc
TP 12.10

Kulka, Igi byl pewnie najmlodszym uczestnikiem :-)
Ja obstawiam, ze Marysia nas zaskoczy jeszcze :-)

Ale napilabym sie coli.... Aaaaaa

TP 12.10

A ja zrobilam wczoraj ostatnie pranie Adriankowych rzeczy, M. przyniesie z piwnicy torbe i za jakies 2 tygodnie bede sie pakowala :-)
Nie moge uwierzyc, ze to juz tak blisko. Jakies nierealne to dla mnie

TP 12.10

Kasia ja stawiam u Ciebie 12.09 a Nadziejka 07.09 Ola jak jutro ma do szpitala iść to się nie liczy [emoji16]

My wczoraj na tym festiwalu zrobiliśmy furorę i się organizatorzy śmiali , że za rok wszyscy punkowcy z wózkami. Co najlepsze najbardziej się faceci zachwycali ; D

Czop nie musi odejść wcale moje drogie :)

Ja miałam plan bez znieczulenia rodzic a tu musik hehe generalnie w kręgosłup znieczulenie jest okropne i zdarza się zespół popunkcyjny niestety. Ja cierpię z powodu bólu pleców teraz okrutnych. Czasem aż płacze, serio.

I właśnie mnie przyszło to samo do głowy co Marysi. A jak nie planowane cc to co wtedy? Głupie to. Polska to idiotyczny kraj.

Boicie się ? ;D

Ja jie miałam lewatywy tylko dostałam czopek przed cc 3 h.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Kulka hahaha mezczyzni zadowoleni, bo maja najlepsze i najprzyjemniejsze zadanie:D

Ja sie tej lewatywy boje, bo ciezko mi sie zalatwic i skurcze zoladka az mam. Jesli chodzi o porod to sie nie boje, nie moge sie doczekac [emoji7] jak sie oglada zdjecia nowo narodzonych bobasow to az zazdrosc lapie.

Do 12 tez jeszcze kuuupa czasu :) chyba zaczne chodzic u mamy po schodach.
Tak mysle...skoro czop chroni szyjke to on musi odpadac zeby robilo sie rozwarcie bo jak inaczej szyjka sie otworzy? Wiadomo ze mowa o rozwarciu od ok 2 cm.

India wole byc mile zaskoczona akcja niz czekac i czekac a tu dupa[emoji1]
Pakowanie torby to taki fajny przed smak:)

Ja miałam nie planowane cc to mi ani czopka ani lewatywy nic nie zrobili. I zjeżdżali ze mna normalnie na boli operacyjny wiec anestezjolog juz czekal.

Wspolczuje Kulcia boli pleców, ja po wkluciu nie mam żadnych dolegliwości na szczęście. Oby tym razem tez tak bylo.

India no to super :) a ja zaczynam w tym tygodniu przygotowania - najpierw posegreguje czego ile mam, co dokupić i potem będę prala.

Mi czop odszedł dZien przed porodem- nie zapomnę tego widoku ;) za to pęcherz z wodami mi przebijali.

Ja jeszcze przed południem siedzę w domu ale czuje sie o niebo lepiej niż wczoraj, gardło jeszcze boli i kataru troche mam. Popołudniu pojedziemy moze do teściowej na kawke.

reklama
Ja juz wszystko popralam ale jeszcze dokupie i tez bede prala zeby Wam smutno nie bylo [emoji1]

Pakujcie sie hihihihihihi niedlugo my bedziemy Was obstawiac. cc planuje sie tylko u Życiowej?

Do góry