reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

to wtedy jest zagrożenie życia lub zdrowia matki lub dziecka i staje się to priorytetem. a nie bo kogoś boli. .. to jest pewnie zasadnicza różnica.
ja rodziłam w szpitalu gdzie była nawet sala operacyjna tylko do cc na porodowce i mieli swojego anestezjologa a znieczulenia i tak nie robili zoo na prośbę rodzącej. ..

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Ja pierwsze dziecko bez znieczulenia, na własne życzenie ( głupia ja ) i po co takie męczarnie maskara . Nigdy więcej bez znieczulenia !

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️
Termin porodu 5/09/2016

Dziewczyny ja juz mam cholernego stresa :-( moje dzieci przyszły jedno 3 dni przed terminem drugie 2 , teraz został jeden dzien a tu nic ... [emoji51][emoji51][emoji51][emoji848][emoji848][emoji848][emoji848][emoji52][emoji52][emoji52][emoji52]

Termin porodu 5/09/2016

OlaMagda no widzisz a u nas większość kobiet tak rodzi... bo nie mają wyboru. albo przy 7cm wanna to tez rarytas bo np. jest jedna na wszystkie rodzące. .

wkurza to bo składki zdrowotne są zajebiście wysokie a ***** nam się należy i tyle. ..

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

Ja nie chce znieczulenia poki co:) dam rade, dam rade [emoji1]
Zyciowa moze ma racje :) u mnie cisza.

[emoji173]Madzia om 39 tydzień[emoji177]

Ostatnia edycja:
KasiaMarysia bułka była z almette ziołowym i pomidorem więc nic twardego ;p

Życiowa ktoś mi mówił że niby po nowym roku ma wejść jakąś ustawą czy wymóg o większej ilości anestezjologów właśnie żeby był większy dostęp w szpitalach do znieczulenia, ale nie wiem ile w tym prawdy i uwierzę dopiero jak zobaczę ;p
ja żeby rodzić ze znieczuleniem musiałabym jechać coś koło 60-70 km do innego miasta a wtedy to ani nikt mnie nie odwiedzi ani nic, dlatego wolę bez (tzn nie tyle wolę co muszę bo za daleko) ;p

OlaMagda dawaj znać jak by coś się w nocy zaczęło ;) nie mogę się doczekać kolejnego "forumowego" dzieciaczka ;)

Ps. Życiowa miałam pisać piękne ubranka, żabka przeurocza! ;D

Napisane na LG-D405 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć dziewczynki :-)
No ja to chyba jutro szpital i zobaczymy ... Dziś w nocy o 3h poczułam taki bol żołądka i i jelit ze masakra !! [emoji33][emoji33][emoji33][emoji32][emoji31][emoji37][emoji31][emoji31] odrazu do toalety troche mnie przeczyściło, straszna zgaga przy tym az bolał przełyk , na wymioty mnie brało ... juz myślałam ze mojego S bede budzić , ale potem jak zwykle tylko skutcze przepowiadające ..
Az sie boje jesc teraz chyba wypije tylko herbatę :-/

Termin porodu 5/09/2016

Do góry