reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

India - Ja Mam skurcze od 33tc, nie bolesne ale sa , to te braxtona :-) nic sie nie bój to nawet lepiej jak sie ma skurcze przepowiadające to poród jest mniej bolesny :-)

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️
Termin porodu 5/09/2016

reklama
Ola, w pierwszej ciazy tez mialam i niestety wcale nie chwale sobie malo bolesnego porodu[emoji14]A skurcze to tez mam juz od kilku dobrych tygodni, ale jeszcze tak nie bylo, ze przez kilka godzin nie chcialy puscic. Zwykle zdarzaly sie 3-4 bolesniejsze i spokoj, a teraz byly nieprzyjemne mocno.
Juz nic nie boli, wiec ide spac :-)

Adrianka [emoji173] 34 tc
TP 12.10

A to moze zależy od kobiety , ja w pierwszej ciazy nie miałam i poród straszny, w drugiej tak i było i niebo lepiej , i w tek tez mam ....
Ja tez zaraz spadam spac ...
Dziś zero skurczy :-/
Myśle ze mila urodzi sie naprawde w terminie , 2,3,4 wrzesnia , byle nie w rozpoczęcie roku za duzo mam roboty :-D maż w pracy bedzie a ja muszę na rozpoczęcie roku :-D

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️
Termin porodu 5/09/2016

zjadlabym taka surowe ale trochę się boję. Jak miesiąc skończy to zjem ;) mam od teściowej 3 młode kapusty.

Musze się Wam pożalic. Rodzina mojego męża w ogóle mnie nie rozumie. I ciągle zarzucają mojemu mężowi , że chodzę wkurwiona i dlaczego i w ogóle to hormony i żeby uważał na mnie żebym depresji nie miała. No kurde przyjmuje ich miło, rozmawiam śmieje się i nic mi nie dolega ! A wiecie pp czym wywnioskowali? Ze zwracam mężowi uwagę na temat opieki nad dzieckiem. Np chwyc go inaczej itp. Albo że ich traktuje oschle.
Nosz kur.... ale jak mi wmawiają np ze zobaczę później czy tak chętnie skończę kp albo dlaczego nie puszczam dziecku muzyki klasycznej tylko to czego sama słucham. Odpowiedź. Bo to moje dziecko i moje życie. Nikt nie pyta mnie o moje zdanie tylko zakładają , że jestem robotem co ma im wnuka czy siostrzenca urodzić i karmić piersią do 18 najlepiej bo to zdrowo. Mam wyłożyć kasę żeby oni mogli zapisać go na lekcje pianina , biegi przelajowe i inne gówna. Wiec wczoraj się wkurwilam i im powiedziałam , że do szkoły muzycznej pójdzie po moim trupie, jak będzie na czymś grał to na perkusji a z zawodu będzie tatuatorem i nie będzie ***** biegał tylko jeździł subaru! A potem dodałam , że muszę niespełnione ambicje realizować w końcu nie? Mój mąż dodał , że jak będzie miał 12 lat to mu wydziaramy lewa rękę. Wrrr juz mu życie planują na własne kopyto. Oczywiście się z moim o to poklocilam bo przecież byłam nie miła nie? Potem trochę ogarnął temat. Dodatkowo kumpel się na nas chyba obraził bo miał wpaść z dziewczyną wieczorem i zamiast przyjechać na 20 to wyruszyli po 22 z domu. Wiec mu odmówiłam bo chciałam iść spać. No dziwne? Ja pieprze ludzie nie mają pojęcia o życiu. A może jednak to baby blues ;) sorry za te gorzkie żale .

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka. My juz po imprezce, ale się nalatałam. Bo my mieszkamy na poddaszu a imprezka na ogrodzie wiec nawet nie liczę ile razy pod te schody wchodziłam wczoraj :)
Wszystko się udalo, jedzenia za dużo nie zostało z czego jestem zadowolona :) tylko lód nam sie nie nadążał mrozić w lodówce. Moj jeszcze śpi (ledwo dycha) obok :D na dworze juz sie gorąco robi... My jeszcze leżymy z młodym w telefonach ;)

Aaa i chyba (dokładnie nie jestem pewna bo nigdy nie miałam) mam jakas infekcje pęcherza moczowego :( boli mnie przy siusianiu i wczoraj to miałam wrażenie ze ledwo wyszłam z łazienki a juz mi sie znow chciało a robiłam tylko kilka kropelek. Czy to tak się objawia??

Ola, 2.09 bardzo ladna data :-) bierz ;-)

Kulcia, kosmos. Czlowiek sie wkur... wlasnie wtedy kiedy sie autentycznie stara nie urazic nikogo, traktowac z szacunkiem itp, a sie okazuje ze ludzie i tak to odbieraja zupelnie inaczej.
Jak Radek mial 6 ms to nas pewna w miare bliska osoba zapytala czy juz wiemy na jakiej jezyki go zapiszemy.....
Troche Cie rozumiem w tej kwestii.
A znajomi, no coz - ja nie znosze wrecz spoznialstwa i braku wyczucia czy taktu. Trzeba miec tupet, zeby sie wbijac rodzinie z malym dzieckiem po 22!

TP 12.10

No wlasnie, infekcja ukladu moczowego wiaze sie z bolem dyskomfortem i pieczeniem. Moze Zuravit??

TP 12.10

India jak skurcze?? Mam nadzieje że przeszly??

Mamakulka no oczywiście ze to Wasze dziecko i będziecie go wychowywać jak chcecie. Nie rozumiem takich ludzi którzy potrafią tak perfidnie próbować decydować o czyimś zyciu a tym bardziej dzieci które ma rodziców! To oni juz myślą o szkole do Igiego?? Trochę przesada. I wcale się nie dziwię ze tak im odpowiedziałaś dosadnie. Co do hormonów hehe to tez pewnie jeszcze działają :D a znajomi?? Nie przejmuj się, będą mieli swoje to zobaczą jak to jest :)

U nas wczoraj znajomi poxbierali sie najszybciej bo jedni zostawili dzieci pod opieka teściowej i juz dzwonila a drugim córka marudzila ze chce spać :)

reklama
Do góry