reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

No wlasnie, infekcja ukladu moczowego wiaze sie z bolem dyskomfortem i pieczeniem. Moze Zuravit??

Adrianka [emoji173] 34 tc
TP 12.10

No tak myślę o żurawinie. Czytałam tez ze duzo wody trzeba pic i soku z czarnej porzeczki i zuraeiny. Ale ze nie leczone moze być grozne dla ciąży i nie wiem czy iść do lekarza czy nie...

reklama
A moze ten test sobie zrob na infekcje? Urina cos tam?
Madrze sie, bo z gemini dostalam chyba w formie gratisu

TP 12.10

Poki Cie nie boli ja bym nie panikowala, bo taka infekcja naprawde jest bolesna i czulabys ten dyskomfort na poczatku

TP 12.10

No to jak przy siusianiu troche boli to sie cos rozwija.
Ja zawsze bralam urosept i nospe. No i wiadomo - furagina czy cos co lekarz przepisal.

Ostatnio na poczatku ciazy mi sie wydawalao, ze dostaje infekcji to opijalam sie wlasnie sokiem z czarnej porzeczki i nastepnego dnia juz nic nie czulam, ale nie wiem czy to na 100% infekcja byla

TP 12.10

Hej.
Ale skwar juz na dworze!
Kulcia i dobrze im powiedzialas! Moglas tesciowej jeszcze powiedziec ze widac jak wychowala swoje dziecko bo pewnie Maz nie jest idealny [emoji38] mnie tez takie sytuacje wkurwiaja jak ktos mi mowi jak mam dziecko wychowywac.
Ostatnio babcia do mnie mowi zebym corke nazwala Eleonora.
Violu pewnie poczatek infekcji pij duzo soku z czarnej porzeczki.
Co macie dzis na obuad?
Ja mam rosolmi robie gulasz miesno warzywny z ziemniakami i ta surowke z kapusty[emoji5] pierwszy raz dzis jadlam grillowana papryke z zalewy.....pychaaa!

jejku jakiś obiad by się przydał. .. niby karkowke w przyprawach wyjelam z zamrażalnika. ..
ale jakoś przez tą pogodę nie chce mi się jeść. .. może zjemy lody i frytki. ..

33tc ♡Tymon♡ +12kg

reklama
Ja właśnie jeszcze nie mam obiadu :/ i tez tak mysle jak Życiowa chyba będą frytki i surówka która została od wczoraj :)

Muszę sobie kupić nektar z czarnej porzeczki. Tylko nie chce mi się iść do sklepu... Tak gorąco...

Do góry