reklama
KasiaMarysia23
Fanka BB :)
Dobry wieczor kochane[emoji8]
Violu ja pije herbatke z pokrzywy i mi poprawila wyniki moczu. Urosept mozna takze mozesz lykac. Nie wiem co Ci doradzic jeszcze. Reklamuja ze zurawina dobra.
India bierz magnez nawet 5-6 tabletek dziennie. Ja musze kupic ten co mialam. Jak sie dzis czujesz??
Kulcia jak to bedzie mial rodzenstwo??????!!!!!!!
A co do gadania yo sie nie przejmuj, olej ich gadanie, oni sie wykazali wychowujac Twojego meza.
Czarnuszka pikna kiecuchna.
MalaMi jak tam synek?
Życiowa a jak tam Ty sie czujesz???
Olamagda gdzie zdjecia domku???
[emoji173]Madzia 37 tydzień[emoji177]
Violu ja pije herbatke z pokrzywy i mi poprawila wyniki moczu. Urosept mozna takze mozesz lykac. Nie wiem co Ci doradzic jeszcze. Reklamuja ze zurawina dobra.
India bierz magnez nawet 5-6 tabletek dziennie. Ja musze kupic ten co mialam. Jak sie dzis czujesz??
Kulcia jak to bedzie mial rodzenstwo??????!!!!!!!
A co do gadania yo sie nie przejmuj, olej ich gadanie, oni sie wykazali wychowujac Twojego meza.
Czarnuszka pikna kiecuchna.
MalaMi jak tam synek?
Życiowa a jak tam Ty sie czujesz???
Olamagda gdzie zdjecia domku???
Życiowa
India tak w sumie to chyba jakieś kombo. .. jestem gruba jest mi ciężko. usłyszałam ze marudze. poklocilam się z moim. odmówił mi seksu co dla mnie jest gwoździem do trumny smooceny. .. ten przedpokój rozbabrany. Marysia niegrzeczna oj dużo by wymieniać. .. ryczalam pół dnia
i na dodatek się starzeje i dziś mam urodziny i siedziałam cały dzień sama w domu z małą. tego siedzenia w domu też mam dosyć. .. jeszcze ślub niedługo. .. ech. ..
34tc ♡Tymon♡ +12kg
i na dodatek się starzeje i dziś mam urodziny i siedziałam cały dzień sama w domu z małą. tego siedzenia w domu też mam dosyć. .. jeszcze ślub niedługo. .. ech. ..
34tc ♡Tymon♡ +12kg
India9
Zyciowa, ja wlasnie takiego dola w czwartek zlapalam. Caly dzien mnie trzymalo, wszystko bylo beznadziejne i bez sensu, wiec rozumiem jak sie czujesz. Na pocieszenie - zresetujesz sie podczas snu i rano bedzie lepiej ;-)
No i sto lat :-) :-) :-) zaraz wypije lyka coli za Twoje zdrowie :-)
Adrianka [emoji173] 34 tc
TP 12.10
No i sto lat :-) :-) :-) zaraz wypije lyka coli za Twoje zdrowie :-)
Adrianka [emoji173] 34 tc
TP 12.10
reklama
KasiaMarysia23
Życiowa glowka do gory. Sexi babka jestes[emoji8] to jak masz urodzinki to gdzie butla z cola? Sledzik na zakaske czy cus?
[emoji322][emoji257][emoji322][emoji320][emoji324][emoji323] sto lat, sto lat, niech zyje Nam
MalaMi a te miejsca sie poprawiaja???
India moze wymiana? Dam troche malin za szklanke coli?
[emoji322][emoji257][emoji322][emoji320][emoji324][emoji323] sto lat, sto lat, niech zyje Nam
MalaMi a te miejsca sie poprawiaja???
India moze wymiana? Dam troche malin za szklanke coli?