reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Melduję się w dwupaku ! :)

India pokręcone to rozliczanie. Mam nadzieję, że naściemniałaś że źle się czujesz itp. Myślę co by Ci tu doradzić i sama nie wiem...
A łóżeczko fajnie, że nowe będziecie mieć :) A wiesz najtańsze w ikei szukałam 160 zł więc nie majatek i materac dobierzecie:)

Życiowa ale smaka narobiłaś tym ciastem mmmmm w związku z tym zjadłam paczkę małych czipsow paprykowych, śmietankowych, nekatrynkę i mentosy tofii zaraz zjem princesse:)

Witaj Tynka! :)

Nadziejka łóżeczko extra :) zakryj sobie tak jak piszesz:) I brzuchol też duuuuuuuuuuuży ale nie aż tak bardzo :p

Kulcia zdjęcie jak z katalogu z ubranek dla dzieci:)
Pępuszek już ładny piszesz :) pochwal się.

A więc wybrałam sie do tych Kielc, w drodze miałam kłucie, bo oczywiście szybko szłam. Dojechałam spokojnie z ok 10 min do miasta iii jak mnie zaczęło kłuć matko i skurcze przy tym miałam. No myślę kufaaa rodzę chyba. Usiadłam na przystanku i czekałam na koleżankę, bo jej autem jechaliśmy. W drodze do Kielc parę skurczy i teraz czuję lekki. Jadę rano do lekarza niech mnie tam zobaczy :)
W Ck zjadłam dobrą sałatkę : rukola, oscypek grilowany z żurawiną, ogórek świeży i papryka:)

reklama
Nadziejka świetne łóżeczko, jak się kiedyś doczekam brzdąca to się zgłoszę po nazwę sprzedającego. No a brzusio Twój coraz większy :)
Życiowa serca nie masz z tym ciastem. Ja staram się ograniczyć słodycze, jem 2 do 3 posiłków dziennie a nic nie spada. Wręcz przeciwnie jestem taka gruba. Ostatnio przed wyjściem, po tym jak mnie wtedy kurier z równowagi wyprowadził, nie miałam się w co ubrać. Mój mąż wywalił całą szafę na łóżko i co? We wszystkim ten bęben mi się opina i zaczęłam dosłownie ryczeć. Odstawiłam te leki od gin. W sumie mam jeszcze listek ale odpuściłam, skoro się nie staramy to nie będę tego brała.
KasiaMarysia i jak przeszło Ci? Pojechałaś?
A i DZIĘKUJĘ WAM BARDZO za nazwę tego kremu :) kupiłam, myślałam, że takie rzeczy kosztują więcej a to tylko 4 zetki.
Wcześniej pisałyście o promocjach, ja szukałam ubrań dla chłopców, chodzą do gimnazjum ale są mali i mama mnie poprosiła, żebyśmy coś wyszukali. Na takie promocje trafiliśmy w sobotę. Dodatkowy problem był w tym, że wszystko musiało być razy dwa takie samo. Kupiłam świetne kurtki po 75zł a wcześniej 120 a jeszcze wcześniej 175 albo 145, średnio widać. Najszybszy zakup w moim życiu. Patrzymy 3 sztuki jedna mała i dwie na 152/158 czy jakoś tak. No kurde czekały na nas. Kupiliśmy jeszcze bluzy i koszulki i dostaliśmy rabat, bo jak mój był w toalecie to podeszła do mnie dziewczyna i dała mi rabat na 20% Jutro pokażę zdjęcie.
Teraz padam na ryjek, a co gorsza jutro jeszcze raz do tego debila trzeba jechać.

Melduję się w dwupaku ! :)

India pokręcone to rozliczanie. Mam nadzieję, że naściemniałaś że źle się czujesz itp. Myślę co by Ci tu doradzić i sama nie wiem...
A łóżeczko fajnie, że nowe będziecie mieć :) A wiesz najtańsze w ikei szukałam 160 zł więc nie majatek i materac dobierzecie:)

Życiowa ale smaka narobiłaś tym ciastem mmmmm w związku z tym zjadłam paczkę małych czipsow paprykowych, śmietankowych, nekatrynkę i mentosy tofii zaraz zjem princesse:)

Witaj Tynka! :)

Nadziejka łóżeczko extra :) zakryj sobie tak jak piszesz:) I brzuchol też duuuuuuuuuuuży ale nie aż tak bardzo :p

Kulcia zdjęcie jak z katalogu z ubranek dla dzieci:)
Pępuszek już ładny piszesz :) pochwal się.

A więc wybrałam sie do tych Kielc, w drodze miałam kłucie, bo oczywiście szybko szłam. Dojechałam spokojnie z ok 10 min do miasta iii jak mnie zaczęło kłuć matko i skurcze przy tym miałam. No myślę kufaaa rodzę chyba. Usiadłam na przystanku i czekałam na koleżankę, bo jej autem jechaliśmy. W drodze do Kielc parę skurczy i teraz czuję lekki. Jadę rano do lekarza niech mnie tam zobaczy :)
W Ck zjadłam dobrą sałatkę : rukola, oscypek grilowany z żurawiną, ogórek świeży i papryka:)

Zapomnialam powiedziec, zebys pozdrowila moje miasto i powiedziala mu, ze tesknie :)
Na az mnie gula scisnela jak sobie pomyslalam, ze chodzisz sobie kieleckimi uliczkami. Na szczescie 16 wrzesnia lece do Polski to zobacze mije ukochane Kielcowki [emoji179][emoji177][emoji178][emoji873][emoji175][emoji307][emoji176]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nadziejka świetne łóżeczko, jak się kiedyś doczekam brzdąca to się zgłoszę po nazwę sprzedającego. No a brzusio Twój coraz większy :)
Życiowa serca nie masz z tym ciastem. Ja staram się ograniczyć słodycze, jem 2 do 3 posiłków dziennie a nic nie spada. Wręcz przeciwnie jestem taka gruba. Ostatnio przed wyjściem, po tym jak mnie wtedy kurier z równowagi wyprowadził, nie miałam się w co ubrać. Mój mąż wywalił całą szafę na łóżko i co? We wszystkim ten bęben mi się opina i zaczęłam dosłownie ryczeć. Odstawiłam te leki od gin. W sumie mam jeszcze listek ale odpuściłam, skoro się nie staramy to nie będę tego brała.
KasiaMarysia i jak przeszło Ci? Pojechałaś?
A i DZIĘKUJĘ WAM BARDZO za nazwę tego kremu :) kupiłam, myślałam, że takie rzeczy kosztują więcej a to tylko 4 zetki.
Wcześniej pisałyście o promocjach, ja szukałam ubrań dla chłopców, chodzą do gimnazjum ale są mali i mama mnie poprosiła, żebyśmy coś wyszukali. Na takie promocje trafiliśmy w sobotę. Dodatkowy problem był w tym, że wszystko musiało być razy dwa takie samo. Kupiłam świetne kurtki po 75zł a wcześniej 120 a jeszcze wcześniej 175 albo 145, średnio widać. Najszybszy zakup w moim życiu. Patrzymy 3 sztuki jedna mała i dwie na 152/158 czy jakoś tak. No kurde czekały na nas. Kupiliśmy jeszcze bluzy i koszulki i dostaliśmy rabat, bo jak mój był w toalecie to podeszła do mnie dziewczyna i dała mi rabat na 20% Jutro pokażę zdjęcie.
Teraz padam na ryjek, a co gorsza jutro jeszcze raz do tego debila trzeba jechać.

Wiki nie ilosc posilkow sie liczy a ich jakosc i kalorycznosc. Jedzac 2 posilki dziennie robisz sobie tylko i wylacznie krzywde.
Jesli masz ochote schudnac ale zdrowo i z glowa to zapraszam Cie na strone biebio.pl i na fb dieta bebio.
Jesli masz pytania to daj znac a dam Ci namiary na mojego fejsbuka na priv.

Ja diete z bebio zaczelam dokladnie 17 lipca z waga 66,8kg, teraz minelo 5 tyg. i waze 62,5kg.
Jem pysznie, zdrowo i co najwazniejsze to nie chodze glodna.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

To dzien dobry, bo wyglada na to, ze ja dzisiaj pierwsza :-)
Marysia, w nocy nic Cie nie zlapalo??? :-)

O, kurcze zaczynam 34 tydzien!!!! :-D
Ostatnio czas zapitala [emoji33]

Adrianka [emoji173] 33 tc
TP 12.10

Dzien dobry [emoji4] mi skurcze w nocy troche ustąpiły , ale wieczor od 20tej do 24tej był okropny myślałam ze polecę na porodówkę , a moj tylko sie śmiał i gadał żebym dała skończyć pokój chociaż , ok wedle życzenia chyba go posłuchała [emoji38][emoji38][emoji38][emoji12]zobaczymy co dalej [emoji848][emoji848][emoji848]ale daje sobie góra 3 dni .
U mnie słonko juz na nogach jestem druga po indi ;-) obudziła mnie ścierpniętą ręka a co innego ... U nas dziś sie zapowiada 35• a jak inaczej .
Idę robić śniadanko ... [emoji39][emoji39][emoji39][emoji500][emoji500][emoji500][emoji477]️[emoji477]️[emoji477]️[emoji514][emoji514][emoji514]

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️ 39tc

Hej ja też już na nogach bo ten lekarz. Igi w nocy marudzil bo chciał spać ze mną. Z tata nie z szumisia o dziwo nie że smoczkiem nie tylko u mamusi na piersiach :) no to co miałam zrobić :) a teraz ja się szykuje a chłopaki śpią. Zaraz budzę.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry