reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Znika znika ale jest miękki i flakowaty. Rozstępy mam tylko pod biustem widoczne. A ile kg to nie.wiem bo nie mam wagi[emoji14]przy okazji się zwaze i zamelduje.

OlaMagda no to jesteś na wylocie. Oby Mila dala skończyć remont ! :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kurde a ja będę miała pewnie najbardziej widoczne te od Pipki w górę bo one są najgrubsze i najciemniejsze. No ale jakoś to przeżyje ;).

Olaa Ty to tak się narobisz ze moment pojedziesz.

Mi dzisiaj mama okna pomyla. Ja popralam firanki i zasłony i poprasowalam zasłony bo do firanek nie mam cierpliwości bo mam z tiulu i mama prasowala. Posprzatalysmy cały dom . Tzn ona więcej się narobila ale i ja się czuje zmęczona mocno. Jak siadłam w wannę to myślałam że z niej nie wyjdę tak mnie biodra i kręgosłup boli ale teraz leżę troszkę. A mały się tak tłucze ze jejuu i siku mi się chce co chwile a myślałam że zasne ale gdzie tam . ;)

[emoji173]Filipek, 37 tydzień[emoji173]

Aaa to co mi się ubzduralo ze 16.08 ? Mój ma wtedy urodziny i pewnie mu mówiłam albo zdj pokazywałam wtedy Twojego Ignasia;p
Kochana mnie nie wzięło na sprzątanie bo mi się nic dzisiaj nie chcialo ale tak mi wrozycie szybko poród to się przestraszylam i posprzatalam;p chociaż mama chciała sprzątać jakbym była w szpitalu ale ona mi zaraz tak w szafkach pouklada ze później nic nie idzie znaleźć ;p

A widzisz a moj synio z 8 :)

Ja przed cc właśnie sprzątalam bo mówię kurde potem nie będzie jak. I jak mama była to przed przyjściem położnej generalne zrobilysmy bo mąż jak sprzątal to nie było tak dokładnie jakbym chciała mimo że się bardzo stara :) kochany ten mój mąż.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No i właśnie ja też dlatego posprztalam tak już na picus glancuś ;p
A mój i sprzątanie to gdzież coś Ty .;p on tylko mi nabrudzic potrafi.
Dostałam takie niby nosidlo na szelkach od koleżanki i aż się zdziwiłam jak mój powiedział ze będzie z małym chodził w tym na mecze do nas i na spacery hehe . Myślałam że popcha wozek i resztę będę musiała sama robić ;p
Ale fajnie tak sobie juz to wyobrażam hehe;)

Do góry