reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

No Zyciowa, ja z dzieckiem tez bym nie czekala, bo one sa malo wyrozumiale, jesli chodzi o kolejki :p

Adrianka [emoji173] 34 tc
TP 12.10

reklama
Paraplu dzięki odezwę się na pewno w przyszłym tygodniu, bo w tym nie mam kompletnie siły. I w sumie to nie jem 2 posiłków bo chciałam chudnąć tylko tak wyszło, że czasu brak. A teraz to już przeginka zaczyna mi baaardzo ten opon przeszkadzać.

India Marysia by się bawiła. ale mi jakoś dziwnie było bo nie napilam się nawet niczego przed wyjściem bo szybko szybko... wiec po pobraniu się do wody dossalam[emoji14]

33tc ♡Tymon♡ +12kg

Hej kochane;)
Marysiu Ty masz termin wg om wcześniej niż ja wiec wiesz ;) u mnie póki co nic się nie zapowiada chyba że to będzie tak wyglądało ze mi chlupnie i sobie pojadę haha. Z jednej strony bym się golila codziennie a z drugiej bym sobie najchętniej zapuscila troszkę te klaczki bo ja nie mogę się tak często golić jak w ciazy nie byłam to raz na tydzień a jak w ciazy to raz na 2 bo mam jakieś uczulonko małe takie i mnie denerwuje.

[emoji173]Filipek, 37 tydzień[emoji173]

Hejka dziewczyny. Nadrobię Was w ciagu dnia mam nadzieje :) dzis jeszcze jadę do pracy na popołudnie.
A za chwile po malinki na działkę do mojej nalewki :D
Ale mnie dzis w nocy złapał skurcz w lydke, do teraz czuje go w rej nodze... Pierwszy raz, nigdy nie miałam problemów ze skurczami :/
Miłego dnia :*

Nadziejka, ja mam tak samo. Mio pomaga po goleniu balsam po goleniu nivea- meski, ale w ciazy go nie uzywam...

Byli u mnie ludzie z administracji - zaprosilismy, bo nam plytki na balkonie czesciowo poodpadaly i czesc sie rusza. No i czeka nas remont :-( i to najlepiej juz zaraz, przed zimna, zeby jeszze gorzej nie bylo :-(
Moj powiedzial, ze teraz to juz na pewno nie jedzie na ten wieczor kawalerski.
Jeszcze kasa to kasa - mam nadzieje, ze wiecej jak 600 zl nas to nie bedzie kosztowalo, ale skad teraz znalezc prawdziwego fachowca a nie takiego, ktory za fachowca sie uwaza tylko

TP 12.10

India jak ja cie rozumiem... my już tydzień szukamy kogoś kto nam położy regipsy i oceni te nasze przedpokoje. .. i nie możemy nikogo znaleźć :(
jak ktoś ktoś z polecenia jest to nie ma terminów na najbliższe pół roku :(

chyba nie zrobimy tego przed ślubem niestety :/

33tc ♡Tymon♡ +12kg

Hej dziewczynki[emoji5]
Stawiam ze Ola albo KasiaMarysia urodza lada moment[emoji5]
Ja dzis od rana krokiety z mama robilysmy, wsumie to usmazyla mama nalesniki a ja reszte bo teraz gdzies smiga z malym po dworze[emoji5] zupka jarzynowa jeszcze sie gotuje[emoji5]
Milego dnia dla Was[emoji5]
Aaa nadziejka super lozeczko[emoji5]
O mialam wam pisac odnosnie dentystki, wczoraj ostatni dzien przyjmowala na fundusz bo skonczyl jej sie limit i bedzie w przyszlym miesiacu dopiero.... takze stwierdzilam zeby mi tylko przeglad zrobila bo za blombe i tak musze zaplacic topojde gdzie indziej prywatnie za prawie ra sama cene...a mama hmmm na koronke i boli ja dziaslo mocno i zrobila zdjecie to ta powiedziala ze z plyty nie odczyta ze ona chce mniec normalne zdjecie ehhh i kazala czekac do wrzesnia jak wroci dopiero.... takze dzis dzwonimy prywatnie do innych i co u jednej dopiero termin jest na przyszly rok nawet z bolem.....skandal normalniw ale cos znajdziemy zeby dzis jechac bo juz mama ledwo mowi tak ja boli a leki nie pomagaja.

reklama
Jeju, MalaMi - zeby terminow do stomatologa nie bylo???
Moze warto zakladac wlasny interes? :-)

TP 12.10

Do góry