reklama
India9
Fanka BB :)
No nie, najgorsze co można zrobić to odpuścić. Ja sobie tłumaczyłam tak jak Ty, że tyle dzieci chodzi przecież i żyją, a poza tym, to, że płacze nie znaczy, że krzywda mu się dzieje. Owszem, zadowolony z sytuacji nie jest, ale przecież wrócisz i go odbierzesz. A w końcu załapie, że to będzie codzienność i się chłopak nie będzie dłużej buntował.
A pojedyncze dni, że nie będzie chciał iść też się będą zdarzały, ale nam też czasami nie chce się iść do pracy :-)
Naprawdę rzadko kiedy trafia się egzemplarz, któremu nie przechodzi niechęć do chodzenia do przedszkola, ale nauka życia w społeczności przedszkolnej jest niezastąpiona, więc warto się nie poddawać.
A pojedyncze dni, że nie będzie chciał iść też się będą zdarzały, ale nam też czasami nie chce się iść do pracy :-)
Naprawdę rzadko kiedy trafia się egzemplarz, któremu nie przechodzi niechęć do chodzenia do przedszkola, ale nauka życia w społeczności przedszkolnej jest niezastąpiona, więc warto się nie poddawać.
KasiaMarysia23
Wszystkiego najlepszegoA my dzisiaj mamy siódmą rocznicę ślubu :-)
Jak mój znajdzie w sklepie to kupi bezalkoholowe winko :-)
Same rocznice, niedlugo Kulcia chyba ma, potem 1 moja i potem sluby
[emoji173]Madzia 37 tydzień[emoji177]
KasiaMarysia23
To za pamięci wszystkiego najlepszegoWszystkiego najlepszego.
My mamy 15 wrzesnia 4 ricznixe slubu i jedziemy wtedy nad morze na 4 dni[emoji5][emoji5][emoji5][emoji5]
Życiowa ale fajny jeden wydatek z głowy
reklama