reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

1471872641987.jpg

tu widać wlosowe efekty ;) no i bęben z dzisiaj ;)

33tc ♡Tymon♡ +12kg

Załączniki

• 1471872641987.jpg
    1471872641987.jpg
    47,4 KB · Wyświetleń: 157
reklama
Życiowa - powiedziałabym, że Ty już do blondu wróciłaś :-)
Ja póki co mam jasny brąz i zastanawiam się czy zrobić:
- miedziany
-ciemny brąz
- fioletową czerń
- jasny brąz
Jak zwykle jestem mega zdecydowana :-)
Ja powinnam mieć multum peruk i zmieniać wedle mojego widzi-mi-się :-)

Życiowa ale masz bęben! Pięknie :)

Kasia super , że mocz wyszedł w porządku.

Ignacy ma w środę pierwsza wizytę u pediatry, trochę się stresuje mimo, że rozwojowo idzie dobrze. Odruchy i inne sprawy ma ale jednak wiecie... ja to panikara jestem[emoji14]

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

India hahaha takie jednodniowe próbne farby powinny być. żeby sprawdzić co nam pasuje[emoji14]no z tej strony jest blond a z drugiej takie ombre trochę do jasnego brązu ;)
oj jak ja je rozjasnialam ostatnim razem to ryczalam ze śmiechu bo odrosty miałam blond a dół ciemny... wiec porobilam kucyki na łbie i farbowalam to co ponad gumką. .. niby ok. ale się okazało ze pod gumką inny odcień był. .. wiec je zafarbowalam na popielaty blond i wyrównał na szczęście :D

33tc ♡Tymon♡ +12kg

Miałam zrobić pomidorówkę, ale jak zwykle nie mogę się oprzeć rosołowi, więc zjedliśmy z Radkiem rosół, a jutro go przerobię na pomidorówkę :D
zrobiłam też budyń o smaku krówki, odczekam godzinę do pomiarów cukru i biorę się za buuuuudyń :-)

Życiowa ale masz bęben! Pięknie :)

Kasia super , że mocz wyszedł w porządku.

Ignacy ma w środę pierwsza wizytę u pediatry, trochę się stresuje mimo, że rozwojowo idzie dobrze. Odruchy i inne sprawy ma ale jednak wiecie... ja to panikara jestem[emoji14]

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Dobrze będzie Kulcia :-)
Mnie też pierwsza wizyta stresowała, ale to bardziej z tego powodu, że to był pierwszy raz i nie bardzo wiedziałam co i jak. Zima - więc musiałam w przychodni dziecko rozbierać z kombinezonu, wózek zaparkować mimo malej przestrzeni i takie tam rozterki ;-)

India hahaha takie jednodniowe próbne farby powinny być. żeby sprawdzić co nam pasuje[emoji14]no z tej strony jest blond a z drugiej takie ombre trochę do jasnego brązu ;)
oj jak ja je rozjasnialam ostatnim razem to ryczalam ze śmiechu bo odrosty miałam blond a dół ciemny... wiec porobilam kucyki na łbie i farbowalam to co ponad gumką. .. niby ok. ale się okazało ze pod gumką inny odcień był. .. wiec je zafarbowalam na popielaty blond i wyrównał na szczęście :D

33tc ♡Tymon♡ +12kg
I Ty się ze mnie śmiejesz? :p ale z Ciebie aparatka - ale sprytnie wykombinowałaś :-)

Jest tyle pięknych kolorów włosów, a jak patrzę po zdjęciach to mi każdy pasuje (skromnie, nie?) :-)
źle mi w blondzie tylko dlatego nie robię.
No i fioletu ciemnego nigdy nie miałam :-)
Ale myślę sobie, że miedź to szybko się będzie spierała, do fioletowej czerni to nie wiem czy ciuchy będą mi pasowały i jasne odrosty będę miała strasznie, a tył głowy mam podgolony i i tak mam już dwa kolory, bo właśnie jasny brąz i dolny tył głowy mój mysi......
Podumam sobie jeszcze kilka dni i pewnie mnie któregoś dnia samo natchnie :-) zwykle tak to się dzieje

reklama
Do góry