reklama
India9
Fanka BB :)
Życiowa - powiedziałabym, że Ty już do blondu wróciłaś :-)
Ja póki co mam jasny brąz i zastanawiam się czy zrobić:
- miedziany
-ciemny brąz
- fioletową czerń
- jasny brąz
Jak zwykle jestem mega zdecydowana :-)
Ja powinnam mieć multum peruk i zmieniać wedle mojego widzi-mi-się :-)
Ja póki co mam jasny brąz i zastanawiam się czy zrobić:
- miedziany
-ciemny brąz
- fioletową czerń
- jasny brąz
Jak zwykle jestem mega zdecydowana :-)
Ja powinnam mieć multum peruk i zmieniać wedle mojego widzi-mi-się :-)
Mamakulka
Życiowa ale masz bęben! Pięknie
Kasia super , że mocz wyszedł w porządku.
Ignacy ma w środę pierwsza wizytę u pediatry, trochę się stresuje mimo, że rozwojowo idzie dobrze. Odruchy i inne sprawy ma ale jednak wiecie... ja to panikara jestem[emoji14]
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Ignacy ma w środę pierwsza wizytę u pediatry, trochę się stresuje mimo, że rozwojowo idzie dobrze. Odruchy i inne sprawy ma ale jednak wiecie... ja to panikara jestem[emoji14]
Życiowa
India hahaha takie jednodniowe próbne farby powinny być. żeby sprawdzić co nam pasuje[emoji14]no z tej strony jest blond a z drugiej takie ombre trochę do jasnego brązu
oj jak ja je rozjasnialam ostatnim razem to ryczalam ze śmiechu bo odrosty miałam blond a dół ciemny... wiec porobilam kucyki na łbie i farbowalam to co ponad gumką. .. niby ok. ale się okazało ze pod gumką inny odcień był. .. wiec je zafarbowalam na popielaty blond i wyrównał na szczęście
33tc ♡Tymon♡ +12kg
oj jak ja je rozjasnialam ostatnim razem to ryczalam ze śmiechu bo odrosty miałam blond a dół ciemny... wiec porobilam kucyki na łbie i farbowalam to co ponad gumką. .. niby ok. ale się okazało ze pod gumką inny odcień był. .. wiec je zafarbowalam na popielaty blond i wyrównał na szczęście
33tc ♡Tymon♡ +12kg
India9
Miałam zrobić pomidorówkę, ale jak zwykle nie mogę się oprzeć rosołowi, więc zjedliśmy z Radkiem rosół, a jutro go przerobię na pomidorówkę
zrobiłam też budyń o smaku krówki, odczekam godzinę do pomiarów cukru i biorę się za buuuuudyń :-)
zrobiłam też budyń o smaku krówki, odczekam godzinę do pomiarów cukru i biorę się za buuuuudyń :-)
India9
Dobrze będzie Kulcia :-)Życiowa ale masz bęben! Pięknie
Mnie też pierwsza wizyta stresowała, ale to bardziej z tego powodu, że to był pierwszy raz i nie bardzo wiedziałam co i jak. Zima - więc musiałam w przychodni dziecko rozbierać z kombinezonu, wózek zaparkować mimo malej przestrzeni i takie tam rozterki ;-)
India9
I Ty się ze mnie śmiejesz? ale z Ciebie aparatka - ale sprytnie wykombinowałaś :-)India hahaha takie jednodniowe próbne farby powinny być. żeby sprawdzić co nam pasuje[emoji14]no z tej strony jest blond a z drugiej takie ombre trochę do jasnego brązu
33tc ♡Tymon♡ +12kg
Mamakulka
Ja to bez wózka jadę bo autem to w foteliku i juz. No i mam to szczęście , że lato i nie muszę mies cholera wie czego ze sobą cycki tylko haha
India9
Jest tyle pięknych kolorów włosów, a jak patrzę po zdjęciach to mi każdy pasuje (skromnie, nie?) :-)
źle mi w blondzie tylko dlatego nie robię.
No i fioletu ciemnego nigdy nie miałam :-)
Ale myślę sobie, że miedź to szybko się będzie spierała, do fioletowej czerni to nie wiem czy ciuchy będą mi pasowały i jasne odrosty będę miała strasznie, a tył głowy mam podgolony i i tak mam już dwa kolory, bo właśnie jasny brąz i dolny tył głowy mój mysi......
Podumam sobie jeszcze kilka dni i pewnie mnie któregoś dnia samo natchnie :-) zwykle tak to się dzieje
źle mi w blondzie tylko dlatego nie robię.
No i fioletu ciemnego nigdy nie miałam :-)
Ale myślę sobie, że miedź to szybko się będzie spierała, do fioletowej czerni to nie wiem czy ciuchy będą mi pasowały i jasne odrosty będę miała strasznie, a tył głowy mam podgolony i i tak mam już dwa kolory, bo właśnie jasny brąz i dolny tył głowy mój mysi......
Podumam sobie jeszcze kilka dni i pewnie mnie któregoś dnia samo natchnie :-) zwykle tak to się dzieje
reklama