reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

U mnie tez sie zawsze zaczynało od lekkich skurczy i lekkiego krwawienia . Pewnie łożysko jest tez juz nisko , Kasia Marysia / bez jakiegoś stresa ale jedz do szpitala

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️ 38 tc
Ja tez miałam skurcze wtedy ale ich w ogóle nie czułam. wyszły na zapisie dopiero jak mnie połączyli pod ktg. ..

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Spokojnie dziewczyny, zobaczymy co sie bedzie dzialo. Mala sie przekrecila, no czuje jej pupe u gory albo juz sama nie wiem.

To nie byla zywa krew tylko taka troche wyblakla. U nas juz jedna wrzesniowka wczoraj tak miala. Jesli znowu sie pojawi to pojade do lekarza pierw. Na ip nie jade chyba ze na porod.
Tak lozysko II gr ale w 31/32tyg to nic zlego.

[emoji173]Madzia 37 tydzień[emoji177]

Ja w srode mialam wizyte u gin, po wizycie plamienia i skurcze, a w czwartek wieczorem zaczal sie porod - 12 dni przed TP

Adrianka [emoji173] 33 tc
TP 12.10

My bylismy z samego rano z Radkiem na moim pobieraniu krwi. Dopiero wrocilismy- jestem tak glodna, ze jak tylko weszlam do domu poszlam do kuchni zrobic jajecznice na szynce i szczypiorku. Mam tez pyszne pomidorki. Do pelni szczescia brakuje tylko swiezej buleczki i masla, ale nie mozna moec wszystkiego... Jem chleb

TP 12.10

India masakra, tak samo dziewczyny na wrzesniowkach. Mi to sie wydaje ze po prostu macica sie przygotowuje, bo nawet ciagniecie w pachwinach czuje. Jeszcze troche pochodze ale ogole sie :)

India masakra, tak samo dziewczyny na wrzesniowkach. Mi to sie wydaje ze po prostu macica sie przygotowuje, bo nawet ciagniecie w pachwinach czuje. Jeszcze troche pochodze ale ogole sie :)

Ja Ci powiem, ze dlugo nie moglam uwierzyc, ze rodze[emoji14]no bo przeciez mialam termin na 8.12 a to listopad byl[emoji14]bardziej bylam przygotowana na przenoszenie

TP 12.10

India jedz na zdrowie :)

dzwonił s mam prania nie robić. .. on zrobi po siłowni heh... i broń boże mam do odkurzac i nie myć podłóg. .. i okna umyj em razem... mam leżeć i odpoczywać. .. odlezyn dostane :(
powyciagalam chociaż naczynia ze zmywarki. ..

czemu on taki jest... jak zobaczy ze coś więcej robie to się martwi później jak powiem mu ze chociażby plecy mnie bolą co już jest normalne na tym etapie... a ten chucha i dmucha na mnie...

My bylismy z samego rano z Radkiem na moim pobieraniu krwi. Dopiero wrocilismy- jestem tak glodna, ze jak tylko weszlam do domu poszlam do kuchni zrobic jajecznice na szynce i szczypiorku. Mam tez pyszne pomidorki. Do pelni szczescia brakuje tylko swiezej buleczki i masla, ale nie mozna moec wszystkiego... Jem chleb

TP 12.10
Az mi sie tez zachcialo chociaz jajek nie bardzo moge. Ja znowu mam faze na kwasne czyli ogorki jem kiszone:)

reklama
India jedz na zdrowie :)

dzwonił s mam prania nie robić. .. on zrobi po siłowni heh... i broń boże mam do odkurzac i nie myć podłóg. .. i okna umyj em razem... mam leżeć i odpoczywać. .. odlezyn dostane :(
powyciagalam chociaż naczynia ze zmywarki. ..

czemu on taki jest... jak zobaczy ze coś więcej robie to się martwi później jak powiem mu ze chociażby plecy mnie bolą co już jest normalne na tym etapie... a ten chucha i dmucha na mnie...

Życiowa ciesz sie ,ze masz takiego faceta:):) wiesz ile kobiet by tak chcialo??;)

Chociaz ja zawsze sama, a przeciez facet tez chce sie czuc potrzebny.

Do góry