reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
KasiaMarysia wcześniej mu nie wadzilo ze wszystko ja robiłam[emoji14]
kurde skurcze mnie łapią. .. nie lubię ich bo brzuch się ciężki robi i nieprzyjemne to jest...
wczoraj oboje gadaliśmy do Tymiego żeby już nie gmeral tak nisko ze mamusie to boli itp[emoji14]i wieczorem juz nóżki były widoczne wysoko z boku wiec może się ułożył inaczej :D

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Marysia, raz na wozie raz pod wozem :p
Nie sądzę, abyś już zawsze miała być sama, zobaczysz, że jeszcze Ci się ułoży kochana :-) Tylko bądź wybredna trochę i bierz sobie odpowiedzialnego faceta

A na coz mi facet. Ja to mam wstret. Bleeeeh nikt mnie nie pociaga, nikt mi sie nie podoba :):) chyba ze P.

Życiowa przestraszyl sie moze:) niech pracuje hi hi hi.

[emoji173]Madzia 37 tydzień[emoji177]

Taka myśl mi wpadła teraz do głowy- ciekawe czy czytają nas Minka, Mariolka, CzarnaMadzia...... :]
Wczoraj o Mince myslalam, a Czarna kiedys ocenila negatywnie moj wpis tu tylko nie wiem przypadkiem czy nie. Ale musiala czytac skoro tak sie stalo.

Dziewczyny tak poza tematem, oliwka z babydream jest zajefajna. Bardzo nawilza :) ooj czuje caly czas miekka skore na brzuchu.

KasiaMarysia najlepiej przestać myśleć o wszystkich facetach. a życie bywa zaskakujące uwierz mi. też myślałam że już nigdy nie zwiaze się z nikim i nikomu nie zaufam a jednak :)

A niech czytają :) może jak którejś się poszczesci to nawet napisze :) czego im wszystkim życzę.

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja w ogóle oliwek nie lubię, tylko kemy i balsamy wchodzą w grę, ale markę babydream sobie chwalę.
Kupujecie te pampki z Lidla?
Zastanawiam się, bo nie pamiętam - ile opakowań pieluch w rozmiarze 2 zejdzie? Chyba dużo, co? Bo kupiłabym te toujurs, żeby mieć rozeznanie które najlepsze.
I pytanie - czy te Lidlowe w razie czego to są w regularnej sprzedaży czy tylko okazjonalnie????
Jeszcze happy muszę dorwać :-) i będę kręciła filmiki z testami hahah :D

reklama
Życiowa popieram, popieram:)

India kupilam 1, jak dla mnie sztywne. I chyba normalnie mozna kupic ale w regularnej cenie:)

Do góry