reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

A propos drugich imion my ustalilismy ze nasze dzieci drugie maja po rodzicach :-) i teraz tez tak bedzie :-)
Kulcia ale Ci sie spokojny syncio trafil :-) oby tak dalej
OlaMagda fajny brzusio :-)

8599e6ydh9ss8jgy.png

reklama
No oby oby :D na razie to cud chłopak! Śpi teraz obok mnie po jedzonku. Ale mało w nocy dzisiaj jadł bo bardziej chciał spać i po 5 minutach puszczał sutek.

Kurde jestem niezorganizowana.
Nie wiem ile pampersow wziąć na sesje i w ogóle co mam brać.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Kucia ile na godzinke w domu zuzywasz?? Tyle wez:)

Juz sie nie moge doczekac fotki.

Dzien dobry . wstawalam do wc z 4 razy jak nigdy. W dodatku na lewym boku spac nie moglam, bo brzuch mnie bolal.

[emoji173]Madzia 37 tydzień[emoji177]

Cześć co dziś w planach macie?

Kulcia weź dużo. zawsze lepiej mieć więcej niż mniej a i tak autem jedziesz pewnie wiec nie ma problemu że miejsca nie będzie ;)
i pochwal się koniecznie rezultatami sesji :)

ja nie mam mocy... a powinnam posprzątać...
taki leń ze mnie ze szok[emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Hej laseczki;)

Kulcia mnie się wydaje ze jesteś bardzo dobrze zorganizowana; )
Weź więcej jak przywieziesz ze sobą z powrotem to nic się nie stanie ;) mleczko masz przy sobie ciepłe także co Ci więcej trzeba? nic ;)

Marysiu ja wstawalam może z 7 razy bo siku mi się chciało a to przez to ze ja chleje tyle tej wody czy trzeba czy nie trzeba bo jak widzę butelkę z piciem to mi się automatycznie chce pić hehe;p
A budzilam się głównie przez to ze nogi mi drętwieją w nocy i musze rozruszać i dopiero zasne. Ahh ciężki los ciężarnej nie?;p

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Filip ma drugie imię Piotr po moim tacie. Nie mam narazie pomyslu drugiego imienia dla Amelki.
Radek tez ma na drugie Piotr, nie wymyslalismy specjalnie jakos, jakies trzeba bylo dac, a Piotr jest proste i pasowalo.
Ja uwazam, ze fajnie miec dwa imiona, bo nas to.odroznia od innych ludzi o naszym imieniu i nazwisku.

Adrianka [emoji173] 33 tc
TP 12.10

Oj ciezki Nasz los. Mala ma czkawke a znowu kombinuje cos zeby do dolu. Poszlam siku i mialam troche bladej krwi takiej bardziej pomaranczowej. A w nocy ciezko mi sie sikalo. Oj bolalo chyba dlatego ze dlugo trzymalam. Macie tak moze?

[emoji173]Madzia 37 tydzień[emoji177]

Heja laski.

Lulcia ja zawsze bralam na zapas ;) weź nawet cala reklamówkę byle byś byla spokojna ze nie zabraknie a zawsze w domu je przecież później zuzyjesz :)

Ale fajnie taka sesja :) moj jest jakos tak anty nastawiony na takie zdjęcia... Z Filipem miałam miec ciążowa, on jakos nie chcial i nie miałam. Teraz k ooo ezanka zajmuje sie fotografia i w przyszłym tygodniu chce mi zrobić sesje. Ale raczej będę miała sama.

Pochwal sie rezultatami :)

MalaMi ja mam chyba do Ciebie pytanie - Ty kiedys wstawialas przepis na ciasto z herbatnikami i kasza manna nie?? Mam spisany przepis i chyba je dzis zrobię. Powiedz mi czy to na taka normalna blachę od ciasta czy jakas mniejsza?? I czy na wierzch robi się jakas polewę??

Cześć mamuśki :-) ja dziś 2 skurcze w nocy miałam , nie takie zas bolesne ale były ! Zobaczymy co dalej , od rana jest spokój :-) dziś jeszcze piorę pare rzeczy , dokupiłam Wczoraj 2 pary nakładek silikonowych bo juz sie boje tego karmienia , zas mi beda sutki krwawić jak nie bede tego zakładać . Laktator ręczny wysterylizowałam .
Kasia Marysia / a mnie boli jak leze na plecach albo jak si chce obrócić z boku na bok to poprostu jest wyczyn dla mnie , a moj chłop ze sie wiercę wzdycham i go budzę :-/ jakis nie znośny sie zrobił bo robi fizycznie teraz :-D a nie ma zwyczaju . Troche dziś prania , i obiad a tak to odpoczywam .
Milka mi napiera na dol strasznie [emoji37][emoji15]...
Miłego dnia kochane

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️ 38 tc

reklama
Na godzinę ani jednego nie zuzywam :) mniej więcej co 4 h go przebieram bo wtedy jest z czego ale czasem się zdarzy , że dwa pod rząd w ciągu 10 minut hehe ale w studiu mają być tez pampery i chusteczki to wezmę 5 i najwyżej mi dadzą. Zresztą on tam będzie golusienki wiec w sumie po co mi te pampki? :)
Mleczko owszem jest w zanadrzu :D wezmę jego kocyk i tetrowke i smoka i tyle.

KasiaMarysia może Magdusia Ci coś naruszyla. Na tym etapie to może być wszystko :D

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry