reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Hejka, ale mi dzisiaj dzień się duży ;/ byłam rano na spacerze, zakupy, obiad zrobiłam, przeczytałam całą książkę a tu dalej godzina do usg ;/
Eh w ogóle to jakoś się dziwnie stresuje bo nie idę do swojego gina. Nie wiem czy płytkę nagra, czy zdjęcia mi da, ale mam nadzieję że tak skoro idę prywatnie. No i jestem ciekawa czy zobaczymy kto się w brzuszku chowa ;)
Myślicie że może już coś powiedzieć? dzisiaj 13t4d ;)
Napiszę jak będę po,
Ściskam Was ;*

reklama
Nic się nie dowiedziałam, tzn miałam usg, ale przez powłoki brzuszne nie widać dobrze, a dopochwowo moje Maleństwo nie chce współpracować ;/
Lekarz powiedział tylko tyle że kosć nosowa jest i wszystko wygląda dobrze, ale najlepiej to jechać właśnie gdzieś do feminy bo mają całkiem inny sprzęt, chociaż u mnie w przyszłym tygodniu będzie już 14 tydzień (w sensie 14t i ileś tam dni) i może być trochę późno ;/
I chyba sobie odpuszcze skoro już 2 lekarzy mówiło ze wszystko wygląda dobrze.
Za tydzień mam wizytę u mojego i on jeszcze raz sprawdzi i tyle.
Poza tym widziałam moje piękne Maleństwo, znowu dla mnie tańczyło ;)
Jestem trochę zawiedziona ale w sumie to moja wina bo gdybym schudła przed ciążą to nie było by tego problemu eh ;(
Ale się rozpisałam...
Miłego wieczorku

Nuska kochanie ja jestem naprawdę grubasek i nie było problemu w ogóle. Wiec to lekarze i sprzęt do kitu. Przy porodzie dawno przekroczyłam sete wiec startowa nie była niska co? Nie przejmuj się kochana :*

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Nic się nie dowiedziałam, tzn miałam usg, ale przez powłoki brzuszne nie widać dobrze, a dopochwowo moje Maleństwo nie chce współpracować ;/
Lekarz powiedział tylko tyle że kosć nosowa jest i wszystko wygląda dobrze, ale najlepiej to jechać właśnie gdzieś do feminy bo mają całkiem inny sprzęt, chociaż u mnie w przyszłym tygodniu będzie już 14 tydzień (w sensie 14t i ileś tam dni) i może być trochę późno ;/
I chyba sobie odpuszcze skoro już 2 lekarzy mówiło ze wszystko wygląda dobrze.
Za tydzień mam wizytę u mojego i on jeszcze raz sprawdzi i tyle.
Poza tym widziałam moje piękne Maleństwo, znowu dla mnie tańczyło ;)
Jestem trochę zawiedziona ale w sumie to moja wina bo gdybym schudła przed ciążą to nie było by tego problemu eh ;(
Ale się rozpisałam...
Miłego wieczorku
Nuśka ale to było genetyczne usg ??
Weź nie pierdziel kochana, po porodzie weźmiemy się za siebie.

Kulcia, dziękuję Kochana ;*
Ja od zawsze byłam grubsza, ale nie mam żadnych problemów zdrowotnych z tego wynikających do tego jestem wysoką i aż tak źle nie wyglądam ;p
Wstyd się przyznać ale ja zaczynałam już 1 z przodu ;( po ciąży chce wszystko zgubić, ale teraz jest jak jest ;(
I nigdy bym nie pomyślała że przez mój brzuch może być jakiś problem z usg ;/

KasiaMarysia Tak to miałobyć to usg genetyczne, nic nie zapłaciłam w efekcie, ale też dużo się nie dowiedziałam eh. Lekarz sam mówił że w feminie specjalizują się w tym badaniu i mają o wiele lepszy sprzęt, ale skoro on tego badania nie robi dokładnie to po co ma info na stronie i w rejestracji to potwierdzają ze robi usg genetyczne? Tak to bym się może wcześniej zapisała gdzie indziej a nie czekała do niego, bo teraz to już sama nie wiem co robić ;(

reklama
Nuśka szkoda, ale ważne, że Maluszek zdrowy. Głupio tylko, że się naczekałaś i nie było takiego badania, jakie powinno być. No ale z tymi lekarzami tak jest. A dobrego ginekologa to ze świecą trzeba szukać.
Ej właśnie Cię aż podejrzałam na fb i głupoty gadasz fajna dupa z Ciebie :)

Kulcia SUPER!!!!!!!!!!!! a jak tam Ignaś?

Do góry