reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Pierwsze dzidziusiowe pranie zrobione :-)
Marysia, jak u Ciebie? Musisz jeszcze raz prac?

Adrianka [emoji173] 32 tc
TP 12.10

Usg genetyczne jest jednym z obowiazkowych badan usg i jest refundowane przez nfz

TP 12.10

ja refundacji nie miałam :errr: ale u mnie to wgl do d*** z tymi lekarzami.

India chyba nie:) położe mydełka, szafa oczywiście się wietrzyła całą noc:) Jakiś lekki odświeżacz kupię i git, albo lilie od mamy przywiozę, bo pachną że szok :)
Ja 2 pranie mam już wywietrzone ale nie pachnie dziecięco. Może dlatego że 2 razy płukam albo pralka. Wiecznie coś..... :dry:

Aaaa Kulcia ma dziś rocznicę ? Kurdę ja też życzę najlepszego :D

India mój lekarz powiedział że USG genetyczne to jedno z niewielu badań które nie jest refundowane przez NFZ. Zapisałam się prywatnie. Koszt tego badania to 250 zł. Dodam jeszcze że mój ginekolog przyjmuje mnie na NFZ.

Kasia, no jak nie refundowane :-) ja bylam na takim badaniu na NFZ w ciazy z synem, inna sprawa, ze sprzecior byla taki, ze nic nie bylo widac i i tak musialam prywatnie pojsc.
Tylko Marysia i Viola u nas nie dostaly na to.skierowania, ale USG genet jest jednym z trzech USG refundowanych. Serio serio :-)

TP 12.10

Marysia, te proszki dzieciece nie zostawiaja zapachow, dopiero jak dzidzius bedzie to.przejda zapachem :-) jak masz mozliwosc to wywies sobie na dwor te ubranka, zeby wywietrzaly troche i bedzie spoko ;-)

TP 12.10

reklama
Do góry