Hej dziewczyny Mam pytanie odnośnie badań prenatalnych. Czy robilyscie? Mi lekarz powiedział że są zalecane ale nie obowiązkowe i już sama nie wiem iść czy nie iść . Jak było u Was? Czytam Was i kilka rzeczy się już przez ta podglądanie Was mi rozjaśniło mam nadzieję że i tym razem pomożecie
reklama
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
Kasia ja robilam usg genet i pappe, teraz czekam na wyniki
KasiaMarysia23
Fanka BB :)
Kasia ja nie robilam.
Mysle ze to kwestia bardzo indywidualna.
[emoji173]Madzia 36 tydzień[emoji177]
Mysle ze to kwestia bardzo indywidualna.
[emoji173]Madzia 36 tydzień[emoji177]
India9
Kasia, ja mialam USG genet. i to Ci raczej lekarz powinien kazac zrobic. Testy z krwi - to zalezy czy chcesz robic. Ja sie nie zdecydowalam. A ile masz lat? Moze pisalas, ale nie kojarze. Pappa to chyba po 35 r zycia powinno sie wykonac
Adrianka [emoji173] 32 tc
TP 12.10
TP 12.10
W ogóle dziewczyny nie wiem co się dzieje że mną ale napadają mnie takie czarne myśli. Ostatnio byłam u lekarza 19.07 i następna wizytę mam na 29.08. a na 24.08 napisałam się na to USG prenatalne. Ale przeszły mi wszystkie objawy które miałam wcześniej. Czuje się jakbym w ogóle w ciąży nie była i zaczynam już świrować czy wszystko jest ok. Tyle się na czytałam o tym że serduszko przestało bić i w ogóle o samoistnycn promieniach a u mnie to 10 tydzień dopiero. Tak strasznie się boję i nie mogę przestać myśleć o tym
Paraplu
Ja USG ma pewno bede robic jak mi bedzie dane. Mozna wykryc wiele wad rozwojowych a niektore mozna leczyc jeszcze w lonie matki jak np. rozszczep kregoslupa.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
India9
Kasia, te czarne mysli to kazda z nas dopadaly. Mnie czasami nadal dopadaja, ale juz znacznie rzadziej. Sa rzeczy, na ktore nie ma sie wplywu i strach o ciaze jest naturalny. Tak na dobra sprawe dopoki nie czuje sie ruchow to sie swiruje. Pozniej czujesz ruchy i tez swirujesz, bo wydaje Ci sie ze malo itp. Jestes w 10 tc, wiec mozesz jeszcze hcg obserwowac, jak sie martwisz tym, ze objawy przeszly to zrob sobie bete dwa razy, zeby spr czy ok
TP 12.10
TP 12.10