reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Kulcia śliczny synuś!! Słodziak!! :*

Super ze tak się dobrze czujesz, wiadomo że boli no bo musi trochę poboleć ale jak juz śmigasz to dobrze :) a cyca oby zalapal- pokarm masz??

A te prezenty to ze szpitala tak??

Ja dzis dostałam nr telefonu do poloznej ktora zajmuje sie ciezarna juz po 22tc i potem po porodzie. Dzis będę dzwonić i sie umowie kiedy do mnie przyjedzie bo ona z miasta 15km ode mnie.
U nas w mieście jest jedna polozna i przyjdzie do ciebie jak zadzwonisz to dop po porodzie jeden raz :/ a wpisuje ze byla 7razy i za tyle jej NFZ zwraca :/

India nie no chyba nie ma obowiązku. A dlaczego wolisz nie??

Ja żałuję ze po porodzie z Filipem nie miałam częściej wizyt bo maly slabo przybieral na wadze i specjalnie do przychodni musieliśmy jeździć na ważenie. A tak przychodzi polozna i wazy dziecko w domu

Wybaczcie ze ja tak co chwile na chwile ale ojciec o 11 naplil ogień i śmierdzi w całym domu, boje się żeby na małą to źle nie wpłynęło. Nie idzie tego wywietrzyc bo i z komina to leci do domu jak okno otworze

[emoji173]Madzia 36 tydzień[emoji177]

reklama
Viola, jakos tak wole bez tych wizyt przed. Jak Radka urodzilam to tez zadna nie przychodzila. Nie umiem tego wytlumaczyc, przy porodzie tez nie chcialam takiej na wylacznosc miec

Adrianka [emoji173] 32 tc
TP 12.10

Do góry