reklama
KasiaMarysia23
Fanka BB :)
India jak wlacze pc to poszukam i kampali
[emoji173]Madzia 36 tydzień[emoji177]
viola150
Kulcia śliczny synuś!! Słodziak!! :*
Super ze tak się dobrze czujesz, wiadomo że boli no bo musi trochę poboleć ale jak juz śmigasz to dobrze a cyca oby zalapal- pokarm masz??
A te prezenty to ze szpitala tak??
Ja dzis dostałam nr telefonu do poloznej ktora zajmuje sie ciezarna juz po 22tc i potem po porodzie. Dzis będę dzwonić i sie umowie kiedy do mnie przyjedzie bo ona z miasta 15km ode mnie.
U nas w mieście jest jedna polozna i przyjdzie do ciebie jak zadzwonisz to dop po porodzie jeden raz :/ a wpisuje ze byla 7razy i za tyle jej NFZ zwraca :/
Super ze tak się dobrze czujesz, wiadomo że boli no bo musi trochę poboleć ale jak juz śmigasz to dobrze a cyca oby zalapal- pokarm masz??
A te prezenty to ze szpitala tak??
Ja dzis dostałam nr telefonu do poloznej ktora zajmuje sie ciezarna juz po 22tc i potem po porodzie. Dzis będę dzwonić i sie umowie kiedy do mnie przyjedzie bo ona z miasta 15km ode mnie.
U nas w mieście jest jedna polozna i przyjdzie do ciebie jak zadzwonisz to dop po porodzie jeden raz :/ a wpisuje ze byla 7razy i za tyle jej NFZ zwraca :/
viola150
Link do: Otrzymaj upominek - Pampers Premium Care dla Twojego maluszka!
To chyba o ta kampanię chodzi
To chyba o ta kampanię chodzi
viola150
India nie no chyba nie ma obowiązku. A dlaczego wolisz nie??
Ja żałuję ze po porodzie z Filipem nie miałam częściej wizyt bo maly slabo przybieral na wadze i specjalnie do przychodni musieliśmy jeździć na ważenie. A tak przychodzi polozna i wazy dziecko w domu
Ja żałuję ze po porodzie z Filipem nie miałam częściej wizyt bo maly slabo przybieral na wadze i specjalnie do przychodni musieliśmy jeździć na ważenie. A tak przychodzi polozna i wazy dziecko w domu
KasiaMarysia23
Wybaczcie ze ja tak co chwile na chwile ale ojciec o 11 naplil ogień i śmierdzi w całym domu, boje się żeby na małą to źle nie wpłynęło. Nie idzie tego wywietrzyc bo i z komina to leci do domu jak okno otworze
Paraplu
Paraplu co u Ciebie slychac? Jak sie czujesz?
A dziekuje, dobrze 23 sierpnia mam wizyte kontrolna po zabiegu u gina. We wrzesniu lece do Polski [emoji173]️ a jak wszystko bedzie ok to moze od listopada wracamy do staran.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama