reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Nuskaaa u mnie 24 lata i 36 tydz.

Dziewczyny nowe podajcie dane do tableki:)

Umieram dzis chyba skoncze to prasowanie. Spakowalam rzeczy dla malej do szpitala.

[emoji173]Madzia 35 tydzień[emoji177]

reklama
Hejka ;) kurcze ile stron przybyło ;) witam nowe staraczki ;) nie nadrobiłam jeszcze wszystkiego. Ale wiecie w końcu widziałam dziewczynki, są takie słodkie. Tak się tuliły i takie śmieszki kochane. Tak przypadkiem w sumie, nawet nic nie miałam dla nich, aż mi głupio było. Muszę się rozejrzeć za czymś fajnym. Ja juz zaczęłam się godzić z myślą, że mi taka istotka nie jest dana.
Ale strasznie napaliłam się na pewien dom. Chciałabym na niego uzbierać, ale wątpię żeby tyle na mnie czekał. Ja znów uwielbiam remonty :D

Nuśka super tabelka :) Nie ma jakiejś dużej przewagi jeżeli chodzi o płeć dzieciaczków.

Wiki, co Ty piszesz[emoji14]Jak nie jest Ci dana? Tak moze powiedziec para, ktora nie ma zadnych szans na swoje dziecko.
Bedziesz mama, zobaczysz sama. Los sie w koncu odwroci ;-)

Adrianka [emoji173] 31 tc

India mam mam :) jedna do karmienia druga do spania na ramiaczkach.

Wiki patrzec nic zlego , a my Ci wysylamy fluidki ciazowe[emoji188][emoji188][emoji188][emoji188][emoji188]
Jaki ten dom??

Laski oszaleje!!! Nie na kazdym ubranku jest metka a nawet jak jest to rozmiary potrafia sie diametralnie roznic

[emoji173]Madzia 36 tydzień[emoji177]

Dziewczyny, dzisiaj mam 22 dzień cyklu i pojawiło się brązowe, bardzo ciemne plamienie.. Czy to możliwe żeby to była implantacja ? owulację miałam około 15-16 dnia cyklu.. a cykle mam 30-31 dni. Nie chce się nakręcać ale takie coś mi się jeszcze nie zdarzyło.

Czy któraś z was miała takie plamienia na początku ciąży??

Mozliwe jest wszystko. Ja nie mialam takich plamien na poczatku ciazy, w sumie jakies tam.mialam ale ledwo co i to juz chyba po terminie @
Brudna wkladke, ze tak napisze mialam tez w okolicach implantacji, ale zbieglo.sie.to wowczas z cytologia, wiec do.konca nie wiem czy to byla oznaka implantacji

Adrianka [emoji173] 31 tc

India ja już nie mam siły latać po lekarzach. I tak nic nowego się nie dowiem. Jestem już po @ a brzuch mnie ciągle boli jak na @, i mam "suchy śluz" ciekawe czy w ogóle mam owulacje itd zawsze miałam jak byłam u gin na usg... Hm może kiedyś.
Marysiu dom jest zajebisty, nie taki duży 5 pokoi, na zewnątrz odnowiony w środku do remontu generalnego. Ma kilka garaży na podwórku. I jak na tą okolice jest tani bo 285tyś, gdzieś zapisałam ogłoszenie ale nie widzę, może już go nie ma.

reklama
Do góry