reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Ja pieluche tetrowa chyba miałam. .. moja gin to mi raczej nie podpowie bo nie pracuje w szpitalu.
Ubranka miałam przy Marysi ale na szykowane były w domu i mój donosił i zabierał brudne codziennie. No i sama ja ubieralam codzienne i po kąpieli itp.
Tylko ze to było zupełnie inne województwo[emoji14]wiec na nic mi te doświadczenia ;)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja leżałam 4doby to tylko raz kapali Filipa przy mnie na sali ale to oni go ubierali i wycierali.

Ale dobra myśl z tymi uszykowanymi ciuszkami w domu i na bieżąco donosić. Może też tak zrobię :)

Życiowa masz racje co szpital to inny obyczaj :) moja gin pracuje w szpitalu to cos tam mi podpowie. Bo położną to chyba będę miała z innego miasta

Hello, ja jeszcze nie myslalam o tym co spakuje.
W szpitaly, w ktorym rodzilam Radka potrzebne bylo mi wszystko poza kosmetykami dla malego.
Na stronie szpitala jest lista, wiec pewnie z niej skorzystam. Ciuchy na wyjscie dla mnie tez mam zamiar w domu zostawic i Michal mi przywiezie. Jak sie spakuje to Wam napisze co spakowalam

Adrianka [emoji173] 32 tc
TP 12.10

był robiony rano.wiec niestety jak na 13dpo to bardzo słaba krecha.juz nie wierze ze sie udalo

u mnie nawet 2 dni po terminie @ byla blada krecha... a zaraz zaczynam 15 tydz[emoji1] rob testa i dziel sie z nami radoscia [emoji6]

29 i 3dni i miał 1200 niecałe. .. lekarz mówił ze mieści się w normie i ze przepływy dobre łożysko też wiec niczego mu nie brakuje... i nie wiem...

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

moj drugi mial byc malutki,lekarz przewidywal z usg, ze max 2900, a urodzil sie 2 czy 3 dni po tej wizycie i mial juz 3530

Ja leżałam 4doby to tylko raz kapali Filipa przy mnie na sali ale to oni go ubierali i wycierali

mi z kolei po cc robili wszystko przy synu cale 4 dni. Co szpital to inaczej

8599e6ydh9ss8jgy.png

Hej mój syn daje dziś trochę czadu. Nie chce chwytać piersi a się domaga i wisi na tym cycku. Mój mąż czuwa bo się boi ze usne hehe

KasiuMarysiu od razu Ci mówię , pięć podkładów to Ci zejdzie w ciągu kilku godzin. Te na majtki ja juz zuzylam 18 a jestem po cc i wtedy leci mniej. Także radzę Ci weź sobie więcej.

Ja dzisiaj już w sumie śmigam, sama wstaje do toalety myje się itp. Młody ojca swojego osikal dziad hehe

Nie kapia u mnie dzieci wiec dopiero w domu będę miała ta przyjemność. Ale Igi nie wiem czemu taki czysty wyszedł :)

Aaa jutro jak wszystko będzie do wieczora ok idziemy do domu :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Dzien dobry[emoji5]

My juz jemy sniadanie[emoji1]
Znowu snilo mi sie ze krwawilam, masakra...

Życiowa wlasnie mialam pisac co do wagi ze 1200 to ok, zobaczysz ze pozniej zacznie szybko przybierac. Ja musze brac witaminy, bo mam wrazenie ze nie rosnie mi mala. Na przed ostatniej wizycie mialam tp na 12 a na ostatniej na 17, czyli malo przybiera.
Masz cc tez w urodziny miesiaca:)
Kurde bede sie starac zeby na 09.09 urodzic wedlug om to bylo by fajnie:)

India u nas nie wolno kosmetykow do dzieciaka uzywac.

Viola jeszcze masz czas kochana:)

Dziewczyny zapytajcie czy daja u Was pampersy,bo wiem ze Pampers ma kampanie w szpitalach, albo na stronie Pampersa sprawdzcie.

OlaMagda napisz cos, jak sie czujesz kochana. Wiesz w nocy dretwiala mi reka i od razu pomyslalam o Tobie.

[emoji173]Madzia 36 tydzień[emoji177]

reklama
Kulcia, sliczna pchelka :-) jest cudny!!!!!
Tak, podklady ida jak woda. Mi maz jeszcze czysta koszule musial donosic do szpitala, bo ta w ktora po porodzir sie przebralam zostala zabrudzona :/ dlatego zamowilam na gemini 6 opakowan podkladow od razu, w razie potrzeby M. do rossmanna skoczy

Marysiu, Kulci chodzilo raczej o te podklady poporodowe- te co wkladasz w majtki

Adrianka [emoji173] 32 tc
TP 12.10

Do góry