reklama
Życiowa
Fanka BB :)
Ja pieluche tetrowa chyba miałam. .. moja gin to mi raczej nie podpowie bo nie pracuje w szpitalu.
Ubranka miałam przy Marysi ale na szykowane były w domu i mój donosił i zabierał brudne codziennie. No i sama ja ubieralam codzienne i po kąpieli itp.
Tylko ze to było zupełnie inne województwo[emoji14]wiec na nic mi te doświadczenia
Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
Ubranka miałam przy Marysi ale na szykowane były w domu i mój donosił i zabierał brudne codziennie. No i sama ja ubieralam codzienne i po kąpieli itp.
Tylko ze to było zupełnie inne województwo[emoji14]wiec na nic mi te doświadczenia
viola150
Ja leżałam 4doby to tylko raz kapali Filipa przy mnie na sali ale to oni go ubierali i wycierali.
Ale dobra myśl z tymi uszykowanymi ciuszkami w domu i na bieżąco donosić. Może też tak zrobię
Życiowa masz racje co szpital to inny obyczaj moja gin pracuje w szpitalu to cos tam mi podpowie. Bo położną to chyba będę miała z innego miasta
Ale dobra myśl z tymi uszykowanymi ciuszkami w domu i na bieżąco donosić. Może też tak zrobię
Życiowa masz racje co szpital to inny obyczaj moja gin pracuje w szpitalu to cos tam mi podpowie. Bo położną to chyba będę miała z innego miasta
India9
Hello, ja jeszcze nie myslalam o tym co spakuje.
W szpitaly, w ktorym rodzilam Radka potrzebne bylo mi wszystko poza kosmetykami dla malego.
Na stronie szpitala jest lista, wiec pewnie z niej skorzystam. Ciuchy na wyjscie dla mnie tez mam zamiar w domu zostawic i Michal mi przywiezie. Jak sie spakuje to Wam napisze co spakowalam
Adrianka [emoji173] 32 tc
TP 12.10
W szpitaly, w ktorym rodzilam Radka potrzebne bylo mi wszystko poza kosmetykami dla malego.
Na stronie szpitala jest lista, wiec pewnie z niej skorzystam. Ciuchy na wyjscie dla mnie tez mam zamiar w domu zostawic i Michal mi przywiezie. Jak sie spakuje to Wam napisze co spakowalam
TP 12.10
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
był robiony rano.wiec niestety jak na 13dpo to bardzo słaba krecha.juz nie wierze ze sie udalo
u mnie nawet 2 dni po terminie @ byla blada krecha... a zaraz zaczynam 15 tydz[emoji1] rob testa i dziel sie z nami radoscia [emoji6]
29 i 3dni i miał 1200 niecałe. .. lekarz mówił ze mieści się w normie i ze przepływy dobre łożysko też wiec niczego mu nie brakuje... i nie wiem...
moj drugi mial byc malutki,lekarz przewidywal z usg, ze max 2900, a urodzil sie 2 czy 3 dni po tej wizycie i mial juz 3530
Ja leżałam 4doby to tylko raz kapali Filipa przy mnie na sali ale to oni go ubierali i wycierali
mi z kolei po cc robili wszystko przy synu cale 4 dni. Co szpital to inaczej
Mamakulka
Hej mój syn daje dziś trochę czadu. Nie chce chwytać piersi a się domaga i wisi na tym cycku. Mój mąż czuwa bo się boi ze usne hehe
KasiuMarysiu od razu Ci mówię , pięć podkładów to Ci zejdzie w ciągu kilku godzin. Te na majtki ja juz zuzylam 18 a jestem po cc i wtedy leci mniej. Także radzę Ci weź sobie więcej.
Ja dzisiaj już w sumie śmigam, sama wstaje do toalety myje się itp. Młody ojca swojego osikal dziad hehe
Nie kapia u mnie dzieci wiec dopiero w domu będę miała ta przyjemność. Ale Igi nie wiem czemu taki czysty wyszedł
Aaa jutro jak wszystko będzie do wieczora ok idziemy do domu
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
KasiuMarysiu od razu Ci mówię , pięć podkładów to Ci zejdzie w ciągu kilku godzin. Te na majtki ja juz zuzylam 18 a jestem po cc i wtedy leci mniej. Także radzę Ci weź sobie więcej.
Ja dzisiaj już w sumie śmigam, sama wstaje do toalety myje się itp. Młody ojca swojego osikal dziad hehe
Nie kapia u mnie dzieci wiec dopiero w domu będę miała ta przyjemność. Ale Igi nie wiem czemu taki czysty wyszedł
Aaa jutro jak wszystko będzie do wieczora ok idziemy do domu
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Mamakulka
Załączniki
KasiaMarysia23
Kulcia jaki slodki ten terrosysta moge go zapuszkowac u siebie
Kulcia 5 podkladow na lozko to malo?????
[emoji173]Madzia 36 tydzień[emoji177]
Kulcia 5 podkladow na lozko to malo?????
KasiaMarysia23
Dzien dobry[emoji5]
My juz jemy sniadanie[emoji1]
Znowu snilo mi sie ze krwawilam, masakra...
Życiowa wlasnie mialam pisac co do wagi ze 1200 to ok, zobaczysz ze pozniej zacznie szybko przybierac. Ja musze brac witaminy, bo mam wrazenie ze nie rosnie mi mala. Na przed ostatniej wizycie mialam tp na 12 a na ostatniej na 17, czyli malo przybiera.
Masz cc tez w urodziny miesiaca
Kurde bede sie starac zeby na 09.09 urodzic wedlug om to bylo by fajnie
India u nas nie wolno kosmetykow do dzieciaka uzywac.
Viola jeszcze masz czas kochana
Dziewczyny zapytajcie czy daja u Was pampersy,bo wiem ze Pampers ma kampanie w szpitalach, albo na stronie Pampersa sprawdzcie.
OlaMagda napisz cos, jak sie czujesz kochana. Wiesz w nocy dretwiala mi reka i od razu pomyslalam o Tobie.
My juz jemy sniadanie[emoji1]
Znowu snilo mi sie ze krwawilam, masakra...
Życiowa wlasnie mialam pisac co do wagi ze 1200 to ok, zobaczysz ze pozniej zacznie szybko przybierac. Ja musze brac witaminy, bo mam wrazenie ze nie rosnie mi mala. Na przed ostatniej wizycie mialam tp na 12 a na ostatniej na 17, czyli malo przybiera.
Masz cc tez w urodziny miesiaca
Kurde bede sie starac zeby na 09.09 urodzic wedlug om to bylo by fajnie
India u nas nie wolno kosmetykow do dzieciaka uzywac.
Viola jeszcze masz czas kochana
Dziewczyny zapytajcie czy daja u Was pampersy,bo wiem ze Pampers ma kampanie w szpitalach, albo na stronie Pampersa sprawdzcie.
OlaMagda napisz cos, jak sie czujesz kochana. Wiesz w nocy dretwiala mi reka i od razu pomyslalam o Tobie.
reklama
India9
Kulcia, sliczna pchelka :-) jest cudny!!!!!
Tak, podklady ida jak woda. Mi maz jeszcze czysta koszule musial donosic do szpitala, bo ta w ktora po porodzir sie przebralam zostala zabrudzona :/ dlatego zamowilam na gemini 6 opakowan podkladow od razu, w razie potrzeby M. do rossmanna skoczy
Marysiu, Kulci chodzilo raczej o te podklady poporodowe- te co wkladasz w majtki
TP 12.10
Tak, podklady ida jak woda. Mi maz jeszcze czysta koszule musial donosic do szpitala, bo ta w ktora po porodzir sie przebralam zostala zabrudzona :/ dlatego zamowilam na gemini 6 opakowan podkladow od razu, w razie potrzeby M. do rossmanna skoczy
Marysiu, Kulci chodzilo raczej o te podklady poporodowe- te co wkladasz w majtki
TP 12.10