reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Kulcia kciuuuuuuki!
ja mam dzis test pappa, tzn pobranie krwi, wogole zastanawiam sie czy ma sens to robic, skoro to tylko statystyki....
no,ale ide ostatecznie

8599e6ydh9ss8jgy.png

reklama
Kulcia Kochana trzymam kciuki i czekam na wieści [emoji5][emoji5][emoji5][emoji5][emoji5][emoji5][emoji5][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

Kulcia powodzenia!! Igi juz niedługo będzie z Toba!! :)

Co do szczepień to każdy ma swoje zdanie :) i nic nam do tego :)

Ja siedzę na poczekalni z moim bo przyjechaliśmy na kontrolę.

Ania mi wyszlo 1 do 20tys prawdopodobieństwo. Gin mowil ze to bardzo znikome jest prawdopodobienstwo. Mam nadzieje ze u Ciebie tez wynik bedzie dobry. Nasz Kulcia bedzie miala zaeaz Igiego [emoji170][emoji170][emoji170][emoji170]
Ja sie objadlam bulkami na parze (z mokrofali haha) z domowym karmelem ktory polecila mii podala przepis nasza AniaH[emoji4]

Kulcia trzymam kciuki żebyś szybko doszła do siebie i czekamy na Ignasia! ;D
Powodzenia Kochana, za chwilkę będziesz miała swój mały Cud przy sobie ;)

India, Malami dzieki kochane! krew oddana 160 zl zostawione, pozostaje czekac na wyniki
Chyba o tej godz mozna juz napisac... Igi witaj po tej stronie brzuszka :-)

8599e6ydh9ss8jgy.png

reklama
Witajcie,
Przepraszam ze tak pozno, ale na badaniach bylam.

Kulcia mam nadzieje ze wszystko w porzadku z Wami. Czekamy niecierpliwie!

Ania a wyniki kiedy?

[emoji173]Madzia 35 tydzień[emoji177]

Do góry