reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Marysiu, zapisalam sie na poniedzialek na wizyte do jakiegos gina, bo mam caly czas infekcje i doleczyc nie moge. Ale on Usg nie bedzie robil.
Mysle jak Zyciowa, ze cos by bylo widac na Usg w niedziele, albo mialabym dolegliwosci jakies.

Adrianka [emoji173] 31 tc

reklama
Ogladam wiadomości a tam mamusia rodzi pijana 6 dziecko i zasnego nie ma przy sobie. Udusilabym taka babe!! Ale jakie jajca Holender polecial na randke do chin i chinka sie nie pojawila czekal tam na nia 10 dni az zaslabl . Co ci ludzie mają we lbie

Napisane na HUAWEI Y330-U01 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej my wróciliśmy :) kupiliśmy garnitur i dodatki dla mojego :D
No i mamy termin :) 17.09 o godzinie 12:00 w samo południe ha ha ha :)

Jeszcze buty i obrączki i będziemy gotowi ;) bo kwiaty to wiadomo na świeżo :D

Kulciu będzie dobrze :* zresztą wiesz :)

AniaH Doris Wiki kochane może wszystkie razem jedzie do tej lekarz. .. może ona coś wymyśli konkretnego :)

KasiaMarysia a obrocila się mała główkowo? Dziwna odpowiedz naprawdę. ..

India ja myślę że jest ok wszystko jakby coś się działo to już byś na poprzednim ktg widziała. Na bank jest dobrze :)

Anna kciuki za wizytę :)

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app
Gratuluje mnie czeka to 3 tyg po tobie :-) :-) :-)

Napisane na HUAWEI Y330-U01 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka ;)
Ale jestem wymęczona, od 9 na nogach i bieganina po sklepach ;p
tyle dzisiaj sklepów odwiedziłam, że chyba pierwszy raz w ciągu jednego dnia taki maraton zaliczyłam ;p
Już byłam całkiem zrezygnowana i chciałam wracać do domku ale ostatkiem sił dopełzłam do salonu sukien ślubnych i chyba bingo ;p
Muszę się z tym przespać i jak się zdecyduję to w poniedziałek jadę zdjąć miarę do szycia ;)

Anna25 jak po wizycie? :)

A ja siedzę[emoji14]zrobiłam sałatkę. .. jutro zrobię drugą i tort. Szaszłyki w trójkę robiliśmy. Mięsko zamarynowalam wczoraj[emoji14]juz się tej wyzerki doczekać nie mogę[emoji14]
I smalcu zrobiłam :D z cebulką o majerankiem :D
A teraz gram sobie na playaku ha ha xd
Młody szaleje w brzuchu,pietki wypina żeby go laskotac hehe boli to jak cholera ale chyba lubi się tak bawić bo jak tylko rękę trzymam i nie laskocze to się denerwuje i podskakuje[emoji14]Juz się nie mogę doczekać aż będę go miała kolo siebie i go wytulam :D

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Ohoho Życiowa konkretna wyżerka się szykuje;)

Dziewczynki wiecie ile na NFZ się czeka na wynik gbs? Bo mam wizytę 16 sierpnia i wtedy mi zrobi to gbs a następna wizytę mam na 30 sierpnia i tak się boje żebym chociaż zdążyła odebrać ten wynik.

[emoji170][emoji179]Filipek , 34 tydzień[emoji179][emoji170]

Ja miałam na nfz robione i na następnej wizycie czyli za tydzień juz miałam wyniki. Nic nie zanosilam i nic nie obieralam. Wszystko się odbywało przez moją przychodnie :)

Życiowa szalona :D kto to zje?[emoji14] (no ciekawe :D )

U mnie dzisiaj deszcz cały dzień.

Obejrzałam sobie film z cc. Poryczalam się jak wyciągnęli dziecko. Taki klusek piękny!

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mamakulka no jak to kto? ;) oczywiście ze ja :D
Wszyscy znajomi i mój Misiak się śmieją ze ja jestem gorsza od "babci" z jedzeniem[emoji14]wszyscy maja być najedzeni i nikomu ma nie zabraknąć jedzonka jak ja jestem gospodynią :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry