reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
KasiuuuMarysiu, jak sie masz tak pod wzgledem samopoczucia? Tak jakos czesto o Tobie mysle..!

Dorcia, a Ty bardzo daleko masz do Kalisza? Jakies 130? Moze chcialavys do Kalisza do Rabiegi? Wikii, i Ty chyba okolo 100 masz do Kalisza, hmm?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Aniu nie ma za co Kochana! :) :) liczę na to ze szybko bedzie diagnoza i efekty, wtedy mi podziękujesz :)

Poczytalam troche całe forum BB i zlecialo :)

India jak tam KTG??
Ania daj znac jak po genetycznych :)

Boje się samego cc. Leżenia przez te 12 h I tego jak sobie ogarnę z rana Igiego. Mąż będzie ze mną ale wiecie , mały zaplacze to nie mogę iść do niego...

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Boje się samego cc. Leżenia przez te 12 h I tego jak sobie ogarnę z rana Igiego. Mąż będzie ze mną ale wiecie , mały zaplacze to nie mogę iść do niego...

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Mamakulka nie bedzie tak zle, z poczatku pieelegniarki pomoga Ci przy Ignacym, przy wszystkim. A bol bedzie mijal. Ja chyba jakis tydzien po wyjsciu ze szpitala robilam male spacerki z woziem (oczywiscie z M), a moja cc to byl gardcore

Anna trzymam kciuki za udana wizyte. Ja obstawiam dziewczynke:)

[emoji173]Madzia 35 tydzień[emoji177]
chyba bym ze szczescia padla [emoji1] ale grunt, zeby zdrowe bylo

India wlasnie nad ta trzydniowka mysle, on ze wzgledu na zlobek tyle chorowal,ze juz nie wiem, czy mial

8599e6ydh9ss8jgy.png

Trzydniowka konczy sie wysypka o ile dobrze pamietam. Jesli nie ma innych objawow to pozostaje czekac...
To ja tez bede trzymala kciuki za dziewczynke ;-)

Adrianka [emoji173] 31 tc

Kulka, dostaniesz Ignasia szybciej niz myslisz ;-)
A bol... Zamiast podwozia bedzir bolal Cie brzuch i tyle. Poza tym 12 godz lezenia to maks. Mozliwe, ze Cie wczesniej spionizuja

Wracam do domu, kolejka na IP na 4 godz. czekania jak nie lepiej. Licze na to, ze skoro w nd i pn bylo.ok i do tej pory nie mam.dolegliwosci a ruchy dobrze czuje to jest ok

reklama
Kulka ja cc miałam o 13.40 a wstalam z pomocą pielęgniarki o 22 wiec po ok 8h. A małego na ta pierwsza noc po cc mi wzięli. Dostałam go następnego dnia rano czysciutkiego, pachnącego :)

Ale nie powiem ze brzuch nie boli no bo boli to wiadome, najgorsze to podnoszenie sie z lozka jak cala rana ciągnie... Ty będziesz miała chociaż męża do pomocy. U nas byl ogólny zakaz odwiedzin z powodu wirusa grypy :/

Do góry