reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Marysiu, zapisalam sie na poniedzialek na wizyte do jakiegos gina, bo mam caly czas infekcje i doleczyc nie moge. Ale on Usg nie bedzie robil.
Mysle jak Zyciowa, ze cos by bylo widac na Usg w niedziele, albo mialabym dolegliwosci jakies.

Adrianka [emoji173] 31 tc

reklama
Ogladam wiadomości a tam mamusia rodzi pijana 6 dziecko i zasnego nie ma przy sobie. Udusilabym taka babe!! Ale jakie jajca Holender polecial na randke do chin i chinka sie nie pojawila czekal tam na nia 10 dni az zaslabl . Co ci ludzie mają we lbie

Napisane na HUAWEI Y330-U01 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej my wróciliśmy :) kupiliśmy garnitur i dodatki dla mojego :D
No i mamy termin :) 17.09 o godzinie 12:00 w samo południe ha ha ha :)

Jeszcze buty i obrączki i będziemy gotowi ;) bo kwiaty to wiadomo na świeżo :D

Kulciu będzie dobrze :* zresztą wiesz :)

AniaH Doris Wiki kochane może wszystkie razem jedzie do tej lekarz. .. może ona coś wymyśli konkretnego :)

KasiaMarysia a obrocila się mała główkowo? Dziwna odpowiedz naprawdę. ..

India ja myślę że jest ok wszystko jakby coś się działo to już byś na poprzednim ktg widziała. Na bank jest dobrze :)

Anna kciuki za wizytę :)

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app
Gratuluje mnie czeka to 3 tyg po tobie :-) :-) :-)

Napisane na HUAWEI Y330-U01 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka ;)
Ale jestem wymęczona, od 9 na nogach i bieganina po sklepach ;p
tyle dzisiaj sklepów odwiedziłam, że chyba pierwszy raz w ciągu jednego dnia taki maraton zaliczyłam ;p
Już byłam całkiem zrezygnowana i chciałam wracać do domku ale ostatkiem sił dopełzłam do salonu sukien ślubnych i chyba bingo ;p
Muszę się z tym przespać i jak się zdecyduję to w poniedziałek jadę zdjąć miarę do szycia ;)

Anna25 jak po wizycie? :)

A ja siedzę[emoji14]zrobiłam sałatkę. .. jutro zrobię drugą i tort. Szaszłyki w trójkę robiliśmy. Mięsko zamarynowalam wczoraj[emoji14]juz się tej wyzerki doczekać nie mogę[emoji14]
I smalcu zrobiłam :D z cebulką o majerankiem :D
A teraz gram sobie na playaku ha ha xd
Młody szaleje w brzuchu,pietki wypina żeby go laskotac hehe boli to jak cholera ale chyba lubi się tak bawić bo jak tylko rękę trzymam i nie laskocze to się denerwuje i podskakuje[emoji14]Juz się nie mogę doczekać aż będę go miała kolo siebie i go wytulam :D

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Ohoho Życiowa konkretna wyżerka się szykuje;)

Dziewczynki wiecie ile na NFZ się czeka na wynik gbs? Bo mam wizytę 16 sierpnia i wtedy mi zrobi to gbs a następna wizytę mam na 30 sierpnia i tak się boje żebym chociaż zdążyła odebrać ten wynik.

[emoji170][emoji179]Filipek , 34 tydzień[emoji179][emoji170]

Ja miałam na nfz robione i na następnej wizycie czyli za tydzień juz miałam wyniki. Nic nie zanosilam i nic nie obieralam. Wszystko się odbywało przez moją przychodnie :)

Życiowa szalona :D kto to zje?[emoji14] (no ciekawe :D )

U mnie dzisiaj deszcz cały dzień.

Obejrzałam sobie film z cc. Poryczalam się jak wyciągnęli dziecko. Taki klusek piękny!

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mamakulka no jak to kto? ;) oczywiście ze ja :D
Wszyscy znajomi i mój Misiak się śmieją ze ja jestem gorsza od "babci" z jedzeniem[emoji14]wszyscy maja być najedzeni i nikomu ma nie zabraknąć jedzonka jak ja jestem gospodynią :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry