reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ania25 trzymam kciuki za dziewczynkę, ale najważniejsze żeby szkrabik był zdrowy.

Jeju Kulcia już za chwile będziesz miała swojego małego, "dużego" chłopczyka :D

Ola jak tam w nowym domku? ;)

AniaH ja mam nie całe 120.
A tak w ogóle jak Twoja @, uspokoiła się?
Ja wczoraj poszłam na zakupy, trochę humor sobie poprawiłam. Dawno mnie taki kryzys nie złapał, ale już mi lepiej. Później spida dostałam nagotowałam trochę. Tylko dzisiaj mam stresik bo moja kicia ma sterylizacje.

reklama
India a wizyte kiedy masz???

Kulcia sa kobiety, ktore od razu po cc daja sobie rade. Nie martw sie kochana.

Ania Ty piszesz o innych ksiazkach, a ta Twoja kiedy? Moje samopoczucie?? Fizycznie bardzo puchne, na szczescie jeszcze miesiac. Psychicznie tez nie jest zle:)

Wiki jedzcie z Ania :) mam nadzieje ,ze uda sie. Mocno trzymam kciuki za Was.
A co gotowalas do jedzenia?

Viola dalas rade z glukoza?

Dziewczyny ze snapem, OlaMagda daje zdjecia??

Ja po wizycie. Chyba ok. Pytalam o termin porodu to powiedziala tak: dziecko osiagnie swoj rozmiar i jak bedzie mu ciasno to wyjdzie. Od terminu om 2 tyg+/-.

Powiem Wam ze nie jestem zadowolna z tej odpowiedzi ale 26 moze wiecej sie dowiem.

[emoji173]Madzia 35 tydzień[emoji177]

Hej my wróciliśmy :) kupiliśmy garnitur i dodatki dla mojego :D
No i mamy termin :) 17.09 o godzinie 12:00 w samo południe ha ha ha :)

Jeszcze buty i obrączki i będziemy gotowi ;) bo kwiaty to wiadomo na świeżo :D

Kulciu będzie dobrze :* zresztą wiesz :)

AniaH Doris Wiki kochane może wszystkie razem jedzie do tej lekarz. .. może ona coś wymyśli konkretnego :)

KasiaMarysia a obrocila się mała główkowo? Dziwna odpowiedz naprawdę. ..

India ja myślę że jest ok wszystko jakby coś się działo to już byś na poprzednim ktg widziała. Na bank jest dobrze :)

Anna kciuki za wizytę :)

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

KasiaMarysia dalam dalam :) :) wyniki popołudniu w necie.

Hmm rzeczywiście dziwna odpowiedz tej Twojej gin, to chyba jasne ze coś byś chciała sie dowiedzieć. 26 to juz w sumie tak ostatnia chwila przed

KasiaMarysia nienwiem jak Ty dajesz rade z taką lekarka. Ja bym ją opierdzielila i zmieniła oraz złożyła skargę.

A OlaMagda wysyła fotki owszem ;)

Życiowa no to odliczanie teraz :D

Ja ktg nie znoszę bo mój smok ciągle skopuje sondę, nie da się zrobić zapisu bo tak się wścieka teraz w szpitalu położne mi do brzucha gadały " Ignasiu bądź grzeczny daj zrobić zapis " xD a ro 3 x dziennie i czasem po 1.5 h leżałam i się silowalam z nim[emoji14]

Trochę mi lepiej , teraz szarzuje po jamie i patrze co trzeba jesczze przygotować. :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

KasiuuuMarysiu, jak sie masz tak pod wzgledem samopoczucia? Tak jakos czesto o Tobie mysle..!

Dorcia, a Ty bardzo daleko masz do Kalisza? Jakies 130? Moze chcialavys do Kalisza do Rabiegi? Wikii, i Ty chyba okolo 100 masz do Kalisza, hmm?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hm około 230 km niestety. Kawałek jest a to nie byłaby jednorazowa wizyta niestety. Szkoda fajnie byłoby się w Kaliszu spotykać

Anna25 ja tez życzę ci żeby była wymarzona córeczka.
KasiaMarysia do mnie na snapie Ola wysłała zdjecia okolicy. Ma cudowny widok na Alpy Boskiii

Kuleczko ja to nie wiem jak po cc bo nie przechodziłam ale tak sobie myślę że pewnie po zabiegu bedziesz spać parę godzin i maluszek też to jakoś te 12 godz minie.
Poza tym musisz nam tu napisać co i jak i zdj Igiego przesłać ;)

reklama
Dzieki Kulcia. Juz koniec ciazy na szczescie :)

Dora a moze blizej Ciebie tez przyjmuje?

Viola ufff to dobrze, teraz kciuki za wyniki.
Tego 26 juz sie wypytam wszystkiego.

Zyciowa a puchna Ci palce? Tak mysle o obraczkach zeby Ci pozniek nie spadala.
A mala glowka juz miesiac lezy, teraz po lewej stronie.

[emoji173]Madzia 35 tydzień[emoji177]

Do góry