reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Kuleczko super :-) to juz blisko :-) a wypuszczaja Cie do domu teraz?
Kurde... To za 5 dni... Aaaaaaaaaaa!!!!

Duzy Igi, duzy, ale powiem Wam, ze znam malzenstwo gdzie corka miala ponad 5 kg, a synek ponad 6 kg. A szczupli sa obydwoje...

Kulka, u Ciebie to te warzywa[emoji14]jak sie je je to sie rosnie... Haha
Zawsze mezowi mowilam, ze pewnie jadl duzo warzyw w dziecinstwie i dlatego tak urosl :-)

Niecierpliwa, ja sie nie wypowiem odnosnie sposobu na zniesienie tej sytuacji, bo ja najdluzej 7 ms sie staralam. Ale zawsze sprawdza sie, ze im wieksza presja tym ciezej. Tez uwazam, ze to niesprawiedliwe, ze ktos kto nie chce ten ma, a ten kto chce niestety nie

Adrianka [emoji307] 30 tc

reklama
Kulcia kochana bedziemy trzymac kciuki za Was. Ciesze sie ze wiadomo kiedy porod i juz sie stresowac nie bedziesz przynajmniej czasem. Igi przybral ze hohohoho :)

Wiki ale kochana coz z tego ze Cie znaja? A moze przedluza Ci tu w sklepie umowe, chociaz wiem ze nie chcesz. Ale moze zmiana pracy by jakos wplynela. Moze poszukaj sobie stazu czy cos moze...?

[emoji173]Madzia 35 tydzień[emoji177]

Hejka ;)
Aniaa_H kochana nie lubię tego ;( Ściskam Cię mocno i trzymam kciuki żeby to była ostatnia @ na długi czas! ;)
Kulcia no to pięknie, duży chłopiec ;) jejku jeszcze kilka dni i będziesz tulić Ignasia ;D
KasiaMarysia śliczne ubranka ;) ja się już doczekać nie mogę aż poznam płeć żeby zakupy zacząć robić ;)

Dziewczyny padam na twarz, wczoraj się dowiedziałam że moja przyszła teściowa będzie u nas mieszkać przez kilka dni od dzisiaj i musiałam wszystko posprzątać, żeby później nie było że nie umiem zadbać o mieszkanie ;p tak to sobie sprzątałam po jednym pomieszczeniu dziennie hehe ;)
Teraz usiadłam i tak mnie plecy bolą że już nie wstaje póki co ;p
Do końca dnia odpoczywam, jakaś książkę może wezmę w rękę ;
Miłego wieczorku ;*

Kucia ale super,będziesz juz miała szkraba przy sobie ;)

Ja dzisiaj w nocy myślałam że się wykończenia miałam jechać na IP bo tak mnie bolał żołądek ze coś strasznego . Zasnęłam dopiero kolo 5 nad ranem i Bogu dzięki jak się obudziłam to już mnie nie bolał. I nic niby takiego nie zjadłam tylko to co zawsze ,ale to chyba mały mi się tak ułożył bo wierci się okropnie. Dzisiaj jem i pije same ciepłe rzeczy i zupki i teraz sobie zrobiłam kaszkę manna taka rzadka i miete zaparzylam i póki co mam spokój.
Jezu to jeszcze 6 tyg juz mam dość .

[emoji170][emoji179]Filipek , 33 tydzień[emoji179][emoji170]

reklama
Do góry