reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Kuleczko super :-) to juz blisko :-) a wypuszczaja Cie do domu teraz?
Kurde... To za 5 dni... Aaaaaaaaaaa!!!!

Duzy Igi, duzy, ale powiem Wam, ze znam malzenstwo gdzie corka miala ponad 5 kg, a synek ponad 6 kg. A szczupli sa obydwoje...

Kulka, u Ciebie to te warzywa[emoji14]jak sie je je to sie rosnie... Haha
Zawsze mezowi mowilam, ze pewnie jadl duzo warzyw w dziecinstwie i dlatego tak urosl :-)

Niecierpliwa, ja sie nie wypowiem odnosnie sposobu na zniesienie tej sytuacji, bo ja najdluzej 7 ms sie staralam. Ale zawsze sprawdza sie, ze im wieksza presja tym ciezej. Tez uwazam, ze to niesprawiedliwe, ze ktos kto nie chce ten ma, a ten kto chce niestety nie

Adrianka [emoji307] 30 tc

reklama
Kulcia kochana bedziemy trzymac kciuki za Was. Ciesze sie ze wiadomo kiedy porod i juz sie stresowac nie bedziesz przynajmniej czasem. Igi przybral ze hohohoho :)

Wiki ale kochana coz z tego ze Cie znaja? A moze przedluza Ci tu w sklepie umowe, chociaz wiem ze nie chcesz. Ale moze zmiana pracy by jakos wplynela. Moze poszukaj sobie stazu czy cos moze...?

[emoji173]Madzia 35 tydzień[emoji177]

Hejka ;)
Aniaa_H kochana nie lubię tego ;( Ściskam Cię mocno i trzymam kciuki żeby to była ostatnia @ na długi czas! ;)
Kulcia no to pięknie, duży chłopiec ;) jejku jeszcze kilka dni i będziesz tulić Ignasia ;D
KasiaMarysia śliczne ubranka ;) ja się już doczekać nie mogę aż poznam płeć żeby zakupy zacząć robić ;)

Dziewczyny padam na twarz, wczoraj się dowiedziałam że moja przyszła teściowa będzie u nas mieszkać przez kilka dni od dzisiaj i musiałam wszystko posprzątać, żeby później nie było że nie umiem zadbać o mieszkanie ;p tak to sobie sprzątałam po jednym pomieszczeniu dziennie hehe ;)
Teraz usiadłam i tak mnie plecy bolą że już nie wstaje póki co ;p
Do końca dnia odpoczywam, jakaś książkę może wezmę w rękę ;
Miłego wieczorku ;*

Kucia ale super,będziesz juz miała szkraba przy sobie ;)

Ja dzisiaj w nocy myślałam że się wykończenia miałam jechać na IP bo tak mnie bolał żołądek ze coś strasznego . Zasnęłam dopiero kolo 5 nad ranem i Bogu dzięki jak się obudziłam to już mnie nie bolał. I nic niby takiego nie zjadłam tylko to co zawsze ,ale to chyba mały mi się tak ułożył bo wierci się okropnie. Dzisiaj jem i pije same ciepłe rzeczy i zupki i teraz sobie zrobiłam kaszkę manna taka rzadka i miete zaparzylam i póki co mam spokój.
Jezu to jeszcze 6 tyg juz mam dość .

[emoji170][emoji179]Filipek , 33 tydzień[emoji179][emoji170]

reklama
Do góry