reklama
KasiaMarysia23
Fanka BB :)
Takie ot zakupki.
Aniu kochana sciskam Cie, odpoczywaj i tabsa wez jak bardzo boli.
[emoji173]Madzia 35 tydzień[emoji177]
Załączniki
Wiiktoriiaaa
Wiecie, bo to wszystko bez sensu, zakładając, że by się w przyszłych staraniach udało, a umowę mam do końca września to i tak dupa. Nie zostanie przedłużona do dnia porodu, bo gdzieś mi się rzuciło w oczy, że musi być ukończony któryś tam tydzień, 10 chyba. Dzisiaj dostałam okres.... a potem jak coś znajdę to chce trochę popracować a nie zaraz kogoś wystawić. Nawet w Rossmanie u nas szukają,to na chwile bym się mogła zaczepić ale znów mnie będą wszyscy znali. Ja nawet na spacer nie mogę wyjść spokojnie bo ludzie mnie zaczepiają. A dziewczyny z pracy myślą, że jestem w ciąży, bo też mnie gdzieś widziały i zobaczyły że brzuch mam większy, no mam i co. Mam dosyć tego, że wszystko kręci się wokół myśli o dziecku. W tym miesiącu się staraliśmy ale widocznie nie jest mi pisane....Jak nie o pracy to o dziecku i tak ciągle :/ a tak Wam powiem, że tyle ludzi od nas odeszło, że jeszcze chwila i nikt tam nie zostanie.
Ania ja też Cię tule ;*
Ania ja też Cię tule ;*
Niecierpliwa_26
Zaciekawiona BB
Dziewczynki którym udało się zajść w ciąże po długich staraniach, cy miałyście jakieś sposoby żeby się wyluzować ? Mnie wydawało się że nie mam aż tak nerwowego podejścia do tego wszystkiego - to znaczy jak dostawałam znowu okres to było mi bardzo przykro, czasem sobie popłakałam. Ale teraz, odkąd minął rok od naszych starań, nie potrafię o niczym innym myśleć. Mam bardzo dużo na głowie - obecnie zmieniam pracę i większość czasu spędzam tam, ale nawet jak jestem w pracy to myślę, czy się udało tym razem, dlaczego świat jest tak niesprawiedliwy że ktoś wcale nie chce dziecka i nie będzie dobrym rodzicem, a zachodzi w ciąże z łatwością, a my staramy się tyle czasu i nic z tego nie wychodzi.
Mój narzeczony mówi, że perfekcja wymaga czasu, i żeby dziecko było zdrowe i wesołe to my teraz dlatego tak długo się staramy Tylko że jemu jest łatwiej tak mówić niż mi bo on już ma 7 letnią córkę z poprzedniego związku (wpadka przy 2 seksie!).
Poradźcie mi proszę co robiłyście żeby nie zwariować bo już fiksuję i wszystkich zamęczę. Nie mam nawet ochoty wyjść z kimkolwiek bo wszystkie praktycznie w ciąży
Mój narzeczony mówi, że perfekcja wymaga czasu, i żeby dziecko było zdrowe i wesołe to my teraz dlatego tak długo się staramy Tylko że jemu jest łatwiej tak mówić niż mi bo on już ma 7 letnią córkę z poprzedniego związku (wpadka przy 2 seksie!).
Poradźcie mi proszę co robiłyście żeby nie zwariować bo już fiksuję i wszystkich zamęczę. Nie mam nawet ochoty wyjść z kimkolwiek bo wszystkie praktycznie w ciąży
Mamakulka
Kochane dziewczyny wybaczcie , że Wam nie odpisze ale miałam doła przez ten pobyt w szpitalu. Ale słuchajcie tego.
The winner is.... Życiowa. Data porodu 8.08.16 cesarka z racji wagi Ignacego. 38+5 waży uwaga..... 4.5 kg. Lekarz ważył i mierzył kilka razy sprawdzał i kombinowal i mówi , że nie ma szans i nie chce wyjść inaczej wydarlam ryja na pół oddziału z szoku xD
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
The winner is.... Życiowa. Data porodu 8.08.16 cesarka z racji wagi Ignacego. 38+5 waży uwaga..... 4.5 kg. Lekarz ważył i mierzył kilka razy sprawdzał i kombinowal i mówi , że nie ma szans i nie chce wyjść inaczej wydarlam ryja na pół oddziału z szoku xD
MałaMi90
Ojaaaaaaaaa kulcia[emoji5] ale bedziesz miala duzego chlopca[emoji5][emoji5][emoji5][emoji5][emoji38][emoji38][emoji38][emoji38][emoji38][emoji56][emoji56][emoji171][emoji171][emoji171][emoji171][emoji171][emoji171][emoji171][emoji171][emoji171] ciuszki na 52 mozesz pochowac hahahaha
Życiowa
O ja cie pierdole!! Wybacz! 4.5kg?!?!?! siedzę w poczekalni i dostałam gesiej skórki normalnie!Kochane dziewczyny wybaczcie , że Wam nie odpisze ale miałam doła przez ten pobyt w szpitalu. Ale słuchajcie tego.
Igi ty wariacie!
Kulcia będzie ok wszystko :* jejku imieniny miesiąca
Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Mamakulka
Nie mam nic na 52 mam same 62 haha czuja miałam ! Pomagają karmić piersią i mąż przy mnie 24h