reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
1470209677054.jpg
1470209683671.jpg
1470209690550.jpg
1470209697788.jpg
1470209710000.jpg

Takie ot zakupki.

Aniu kochana sciskam Cie, odpoczywaj i tabsa wez jak bardzo boli.

[emoji173]Madzia 35 tydzień[emoji177]

Załączniki

• 1470209677054.jpg
    1470209677054.jpg
    41,2 KB · Wyświetleń: 160
  • 1470209683671.jpg
    1470209683671.jpg
    38,7 KB · Wyświetleń: 163
  • 1470209690550.jpg
    1470209690550.jpg
    55,7 KB · Wyświetleń: 172
  • 1470209697788.jpg
    1470209697788.jpg
    42,7 KB · Wyświetleń: 177
  • 1470209710000.jpg
    1470209710000.jpg
    43,6 KB · Wyświetleń: 180
Wiecie, bo to wszystko bez sensu, zakładając, że by się w przyszłych staraniach udało, a umowę mam do końca września to i tak dupa. Nie zostanie przedłużona do dnia porodu, bo gdzieś mi się rzuciło w oczy, że musi być ukończony któryś tam tydzień, 10 chyba. Dzisiaj dostałam okres.... a potem jak coś znajdę to chce trochę popracować a nie zaraz kogoś wystawić. Nawet w Rossmanie u nas szukają,to na chwile bym się mogła zaczepić ale znów mnie będą wszyscy znali. Ja nawet na spacer nie mogę wyjść spokojnie bo ludzie mnie zaczepiają. A dziewczyny z pracy myślą, że jestem w ciąży, bo też mnie gdzieś widziały i zobaczyły że brzuch mam większy, no mam i co. Mam dosyć tego, że wszystko kręci się wokół myśli o dziecku. W tym miesiącu się staraliśmy ale widocznie nie jest mi pisane....Jak nie o pracy to o dziecku i tak ciągle :/ a tak Wam powiem, że tyle ludzi od nas odeszło, że jeszcze chwila i nikt tam nie zostanie.

Ania ja też Cię tule ;*

Dziewczynki którym udało się zajść w ciąże po długich staraniach, cy miałyście jakieś sposoby żeby się wyluzować ? Mnie wydawało się że nie mam aż tak nerwowego podejścia do tego wszystkiego - to znaczy jak dostawałam znowu okres to było mi bardzo przykro, czasem sobie popłakałam. Ale teraz, odkąd minął rok od naszych starań, nie potrafię o niczym innym myśleć. Mam bardzo dużo na głowie - obecnie zmieniam pracę i większość czasu spędzam tam, ale nawet jak jestem w pracy to myślę, czy się udało tym razem, dlaczego świat jest tak niesprawiedliwy że ktoś wcale nie chce dziecka i nie będzie dobrym rodzicem, a zachodzi w ciąże z łatwością, a my staramy się tyle czasu i nic z tego nie wychodzi.

Mój narzeczony mówi, że perfekcja wymaga czasu, i żeby dziecko było zdrowe i wesołe to my teraz dlatego tak długo się staramy :) Tylko że jemu jest łatwiej tak mówić niż mi bo on już ma 7 letnią córkę z poprzedniego związku (wpadka przy 2 seksie!).

Poradźcie mi proszę co robiłyście żeby nie zwariować bo już fiksuję i wszystkich zamęczę. Nie mam nawet ochoty wyjść z kimkolwiek bo wszystkie praktycznie w ciąży :(

Kochane dziewczyny wybaczcie , że Wam nie odpisze ale miałam doła przez ten pobyt w szpitalu. Ale słuchajcie tego.

The winner is.... Życiowa. Data porodu 8.08.16 :D cesarka z racji wagi Ignacego. 38+5 waży uwaga..... 4.5 kg. Lekarz ważył i mierzył kilka razy sprawdzał i kombinowal i mówi , że nie ma szans i nie chce wyjść inaczej :) wydarlam ryja na pół oddziału z szoku xD

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Ojaaaaaaaaa kulcia[emoji5] ale bedziesz miala duzego chlopca[emoji5][emoji5][emoji5][emoji5][emoji38][emoji38][emoji38][emoji38][emoji38][emoji56][emoji56][emoji171][emoji171][emoji171][emoji171][emoji171][emoji171][emoji171][emoji171][emoji171] ciuszki na 52 mozesz pochowac hahahaha

Dowiedz sie u siebie w szpitalu czy jest mozliwosc zeby polozna pomagala karmic malego cycem odrazu po porodzie! Wiem ze jest to mozliwe tylko im sie nie chce!

Kochane dziewczyny wybaczcie , że Wam nie odpisze ale miałam doła przez ten pobyt w szpitalu. Ale słuchajcie tego.

The winner is.... Życiowa. Data porodu 8.08.16 :D cesarka z racji wagi Ignacego. 38+5 waży uwaga..... 4.5 kg. Lekarz ważył i mierzył kilka razy sprawdzał i kombinowal i mówi , że nie ma szans i nie chce wyjść inaczej :) wydarlam ryja na pół oddziału z szoku xD

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
O ja cie pierdole!! Wybacz! 4.5kg?!?!?! siedzę w poczekalni i dostałam gesiej skórki normalnie!
Igi ty wariacie!
Kulcia będzie ok wszystko :* jejku imieniny miesiąca :D

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry