reklama
Mamakulka
Fanka BB :)
Nie wiem kochana zaraz poszukam.info na forum z jg. Podobno Juncewicz jeszcze jest dobra , tez femina.
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
MałaMi90
Hej Nuśka ja bylam wlasnie niedawno na prenatalnych z testem pappa, mialam je refundowane. U mnie w rodzinie tez zdrowe dzieci itd ale skoro mialam skierowanie to jewykorzystalam i jest wszystko dobrze.
Zawsze mozesz zrezygnowac z testu pappa i zrobic tylko usg bo jest wazne.
Zawsze mozesz zrezygnowac z testu pappa i zrobic tylko usg bo jest wazne.
India9
Ide kleczec normalnie za Ciebie
Dora, moj zaczyna jutro malowanie, a my z Radkiem pojedziemy do mojej babci, zebysmy nie musieli wdychac oparow. Jutro Radek ma rehabilitacje, a w czwartek na dzialke nas M. zawiezie i albo odbierze tego samego dnia albo w piatek. Zalezy jak z robota sie ogarnie.
Troche mi smutno, ze pozbywamy sie naszej kanapy :-( no ale pozniej Ada mi to wynagrodzi
Adrianka [emoji307] 30 tc
Dora, moj zaczyna jutro malowanie, a my z Radkiem pojedziemy do mojej babci, zebysmy nie musieli wdychac oparow. Jutro Radek ma rehabilitacje, a w czwartek na dzialke nas M. zawiezie i albo odbierze tego samego dnia albo w piatek. Zalezy jak z robota sie ogarnie.
Troche mi smutno, ze pozbywamy sie naszej kanapy :-( no ale pozniej Ada mi to wynagrodzi
Adrianka [emoji307] 30 tc
Życiowa
Hej dziewczyny
AniaH trzymam kciuki aby @ jednak nie przyszła!
India dobrze ze pojechałas na IP zawsze to lepiej sprawdzić i być spokojną.
Nuska ja miałam genetyczne. Wychodzę z założenia że to jest nasze dziecko i tylko ja i mój partner możemy decydować czy robić badania czy nie. USG prenatalne jest zalecane wszystkim kobietą i moim zdaniem lepiej gromadzić jak najwięcej wiedzy o rozwoju brzuszkowym naszych dzieci. Ich zdrowie jest najważniejsze i pieniądze powinny być najmniejszym argumentem.
Ja dziś byłam na ostatnim usg szczegółowym. Z wszystkimi pomiarami itp.
Mały waży kolo 1200gram jest drobny ale mieści się w normie. Długość obliczylam na podstawie długości kości udowej i wychodzi kolo 40cm
Łożysko w I grupie wysoko i jest sprawne wody w normie. Generalnie wszystko dobrze
W 35tyg mam iść do sekretariatu w szpitalu i umówić się na cc.
Zaraz wkleję jeszcze dwa zdjęcia ale nie mogę hurtowo niestety ich wrzucić[emoji14]
Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
AniaH trzymam kciuki aby @ jednak nie przyszła!
India dobrze ze pojechałas na IP zawsze to lepiej sprawdzić i być spokojną.
Nuska ja miałam genetyczne. Wychodzę z założenia że to jest nasze dziecko i tylko ja i mój partner możemy decydować czy robić badania czy nie. USG prenatalne jest zalecane wszystkim kobietą i moim zdaniem lepiej gromadzić jak najwięcej wiedzy o rozwoju brzuszkowym naszych dzieci. Ich zdrowie jest najważniejsze i pieniądze powinny być najmniejszym argumentem.
Ja dziś byłam na ostatnim usg szczegółowym. Z wszystkimi pomiarami itp.
Mały waży kolo 1200gram jest drobny ale mieści się w normie. Długość obliczylam na podstawie długości kości udowej i wychodzi kolo 40cm
Łożysko w I grupie wysoko i jest sprawne wody w normie. Generalnie wszystko dobrze
W 35tyg mam iść do sekretariatu w szpitalu i umówić się na cc.
Zaraz wkleję jeszcze dwa zdjęcia ale nie mogę hurtowo niestety ich wrzucić[emoji14]
Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
Załączniki
Życiowa
Załączniki
reklama
Życiowa
Załączniki