reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ja to tak sobie myślę, że więcej jak 10-12 kg bym nie chciała przytyć ;p
Od września się zapiszę na aqua aerobic a przynajmniej taki mam plan i ogólnie na basen zacznę śmigać tylko muszę strój jakiś zakupić, bo mój stary już słabo na mnie wygląda ;p
Póki co to jakieś spacery i tyle co po domu się nalatam ;p

reklama
Nuska nie zakładaj nic z góry żebyś nie była zawiedziona sobą bo często to naprawdę nie od nas zależy. Ja w październiku na pewno idę na pływanie dla niemowląt z Igim bo u mnie w Karpaczu prowadzą zajęcia ;) no i jara mnie ta nowość czyli aerobic na trampolinie : )

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Wiem, wiem ;p włączę trochę więcej aktywności ale też w granicach rozsądku ;)
I warzywa zacznę jeść częściej bo np od mięsa mnie odrzuca i gotuję mięso tylko ze względu na mojego M ;p
A po fast foodach szybko oddaje wszystko co zjadłam więc nie powinno być ze mną tak źle ;p
Dobra uciekam coś pooglądać ;p
Spokojnego wieczorku Laski ;*

Hej[emoji5]
My dzis z malym juz nie spimy od 6:30.
Na dworze chlodno i moze wkoncu nie bedzie tak grzalo na dworze. Pradu ma u mnie nie byc dzisiaj od 8:30 do 18
Takze milego dnia

Ja przed ciaza schudlam 19 kg, a w samej ciazy 4.5 i poki co mam jeszcze 3 kg na minusie :-) ale powoli apetyt zaczyna dopisywac wiec lada dzien waga zacznie rosnac.
W obu poprzednich ciazach zaraz po porodzie bylo mnie 7-8 kg mniej, a w pierwszym pol roku po porodzie waga spadala kolejne tyle. Teraz tez na to licze :-)
Mamakulka jak tam, rodzimy dzisiaj? taki piekny dzien :-)
ja wczoraj mialam jakiegos hormonalnego dola, jak wszyscy poszli spac poryczalam sobie, w nocy spac nie moglam :-( oby dzis byl lepszy dzien

8599e6ydh9ss8jgy.png

Ja w szpitalu bo się czułam nieswojo i mały się za bardzo ruszał. Wystraszyłam się i pojechałam o 2 w nocy. Nie dało się siedzieć tak walczył i wolałam sprawdzić. Niestety musze teraz odkiblowac 3 dni pewnie...

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

rozumiem doskonale, wprost niecierpie szpitali, bylam tu pare razy, ale zawsze pytam jak dlugo tam bede, a potem rycze...
Kulcia moze sie uda i wyjdziesz z synusiem za pare dni :-)

8599e6ydh9ss8jgy.png

reklama
Moje dziewczynki :-) ja was dziś w nocy przeczytałam , nadrobiłam .... Bo nie śpię od 2 dni , tak mi cierpnie dłoń i tak boli ze becze z bólu . Pozatym jest ok , dziś ostatnia noc w hotelu , jutro rano odbieramy klucze ...:-)
Zrobie zdjecia i wam wyślę ! Jestem wykończona fizycznie i szczęśliwa , moje dzieci wracają z wakacji jutro tez , takze nowy dom nowe życie od jutra :-)
KulCia pisz na bierząco co i jak :) ale na snapie na szybkiego mi odpisz :-)

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️ 35tc

Do góry