reklama
Mamakulka
Fanka BB :)
Okej no ja od początku mówiłam. Jestem gruba i byłam Gruba
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Życiowa
Nuska ja też chcę do ciebie dostęp
Ja chodzę do bielasika ale na ptasia/sudecka i tam też robi wszystko bo sprzęt ma dobry. I tak samo place 270z płytą i filmem (chociaż my dostaliśmy film a zapłaciliśmy 240z jak za usg pomiarowe bez filmu bo jak powiedział pomylił się i nabil nie to co trzeba).
Dobrze ze jutro rano mam wizytę to sprawdzimy czy wszystko ok po dzisiejszym dniu aktywnym
Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
Ja chodzę do bielasika ale na ptasia/sudecka i tam też robi wszystko bo sprzęt ma dobry. I tak samo place 270z płytą i filmem (chociaż my dostaliśmy film a zapłaciliśmy 240z jak za usg pomiarowe bez filmu bo jak powiedział pomylił się i nabil nie to co trzeba).
Dobrze ze jutro rano mam wizytę to sprawdzimy czy wszystko ok po dzisiejszym dniu aktywnym
Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
Nuśkaaa
Ja w maju po przemyśleniu wszystkiego stwierdziłam, że jeśli nie zaszłam w ciąże to zrobimy mała przerwę w starankach, żebym tak z 15 kg zgubiła i się okazało, że jestem w ciąży
Ale się nie przejmuję jak urodzę to się wezmę za siebie i się wyrobię hihihi ;p
Ale się nie przejmuję jak urodzę to się wezmę za siebie i się wyrobię hihihi ;p
Mamakulka
Haha Nuska tez miałam taki plan ;D ale ja chciałam gubić ze 30 xD
Nuśkaaa
Kulcia ja tak tylko troszkę, żeby łatwiej było mi zajść ;p
A teraz naprawdę chce po porodzie się wziąć za siebie, mój M ciągle ćwiczy, biega, maratony jakieś itp i chce żeby to też było naszą wspólną pasją i większość znajomych którzy wiedzą o moich planach mówi, że przy Maluszku cały czas będę miała coś do roboty to łatwiej mi będzie ;P Hmm zobaczymy
A teraz naprawdę chce po porodzie się wziąć za siebie, mój M ciągle ćwiczy, biega, maratony jakieś itp i chce żeby to też było naszą wspólną pasją i większość znajomych którzy wiedzą o moich planach mówi, że przy Maluszku cały czas będę miała coś do roboty to łatwiej mi będzie ;P Hmm zobaczymy
Mamakulka
Ja nie wiedziałam nawet ze ciężej zajść przy tuszy. Pyklo mi od razu. Teraz też mam plany być sexy mama rodze za parę dni wiec po połogu w okolicach września będę chodzić na zajęcia
Nuśkaaa
No ja to już bym chętnie zobaczyła Twojego Synka ;D
Uwielbiam takie malutkie dzieciaczki aj
W ogóle dzisiaj u gina znowu się ważyłam i jestem w ciężkim szoku, nic nie przytyłam, a nawet schudłam 0,1 hahahha ;p a w ogóle sobie nie odmawiałam lodów czy innych ciastek ;p
Ale muszę się trochę opanować, tak ;p
Chce ktoś gruszkową delicję w białej czekoladzie? hahaha ;D
Uwielbiam takie malutkie dzieciaczki aj
W ogóle dzisiaj u gina znowu się ważyłam i jestem w ciężkim szoku, nic nie przytyłam, a nawet schudłam 0,1 hahahha ;p a w ogóle sobie nie odmawiałam lodów czy innych ciastek ;p
Ale muszę się trochę opanować, tak ;p
Chce ktoś gruszkową delicję w białej czekoladzie? hahaha ;D
reklama
Mamakulka
Ja to bym zjadla jakiś tort. Ale chyba tosty zjem.
Co do tycia w ciazy to chyba nie ma reguły ile się je. Do 32 tygodnia jakoś przytyłam bardzo mało bo około 5 czy 7 kg a teraz nie chcij bo ponad 16 weszło jak nie więcej. Ale podobno to dziecko i jego sprzęty 8 kg a reszta to może być woda bo puchne strasznie ostatnio. Pewnie do porodu ze 20 kilo będzie. Także ten...
Co do tycia w ciazy to chyba nie ma reguły ile się je. Do 32 tygodnia jakoś przytyłam bardzo mało bo około 5 czy 7 kg a teraz nie chcij bo ponad 16 weszło jak nie więcej. Ale podobno to dziecko i jego sprzęty 8 kg a reszta to może być woda bo puchne strasznie ostatnio. Pewnie do porodu ze 20 kilo będzie. Także ten...