reklama
Życiowa
Fanka BB :)
Hej ja dziś z 15km zrobiłam z moimi misiakami
a wątek dożyje po urlopach dziewczyny samaza dupki nad morzem to nie ma.komu pisać
Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
a wątek dożyje po urlopach dziewczyny samaza dupki nad morzem to nie ma.komu pisać
Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
Mamakulka
Ano pewnie. Ja to mam ostatnie dni z mężem to korzystam.
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Nuśkaaa
Hejka, ja cały czas coś mam do roboty ;p Wczoraj i dzisiaj więcej energii miałam niż ostatnio i całe mieszkanie ogarnełam
Jutro rano chyba do endokrynologa pójdę o ile zgodzi się mnie przyjąć a później grill u znajomych
Niech ten weekend szybko mi mija bo w poniedziałek wizyta u gina
A Laski z Jeleniej Góry i okolic orientujecie się może czy jest u was jakiś sklep z sukienkami takimi xxl?
Koszt szycia sukienki trochę mnie przerasta i chciałabym zobaczyć w jakichś sklepach
Ściskam Was ;*
Jutro rano chyba do endokrynologa pójdę o ile zgodzi się mnie przyjąć a później grill u znajomych
Niech ten weekend szybko mi mija bo w poniedziałek wizyta u gina
A Laski z Jeleniej Góry i okolic orientujecie się może czy jest u was jakiś sklep z sukienkami takimi xxl?
Koszt szycia sukienki trochę mnie przerasta i chciałabym zobaczyć w jakichś sklepach
Ściskam Was ;*
dora032
Witajcie kochane kobietki
Gratulacje ślubów Faktycznie zabawnie, że aż tyle z Was podjęło tą decyzje
Kuleczko trzymam kciuki za szybki poród, Mała M jeszcze raz gratuluje córeczki. Jakby co to ja głosuję za Klarą
Ola ja też czekam na snap z nowego domu.
AniuH czekam na książkę Już masz parę czytelniczek więc do roboty
Czarnuszka bardzo dobrze że wreszcie masz te wyniki i wiadomo w jaką stronę iść z planowaniem.
Ciekawe co u Tatinki ?
U mnie znów @ przyszła dwa dni po terminie,koniec urlopu koniec nadziei, ale to zmiana klimatu wiec...
Poza tym nasz urlop był super, krótki, ale intensywny. Pojechaliśmy w góry, ale pogoda była beznadziejna lało jak diabli, więc podjęliśmy szaloną decyzję i wylądowaliśmy nad morzem.
Byliśmy w Sopocie, niektóre dziewczyny widziały zdjęcia
Pogoda boska, a poza tym to akurat taka sentymentalna wizyta była.
Piec lat temu mieliśmy ta sesję plenerową. Znaleźliśmy te miejsca i zrobiliśmy sobie zdjęcia z serii 5 lat później
Gratulacje ślubów Faktycznie zabawnie, że aż tyle z Was podjęło tą decyzje
Kuleczko trzymam kciuki za szybki poród, Mała M jeszcze raz gratuluje córeczki. Jakby co to ja głosuję za Klarą
Ola ja też czekam na snap z nowego domu.
AniuH czekam na książkę Już masz parę czytelniczek więc do roboty
Czarnuszka bardzo dobrze że wreszcie masz te wyniki i wiadomo w jaką stronę iść z planowaniem.
Ciekawe co u Tatinki ?
U mnie znów @ przyszła dwa dni po terminie,koniec urlopu koniec nadziei, ale to zmiana klimatu wiec...
Poza tym nasz urlop był super, krótki, ale intensywny. Pojechaliśmy w góry, ale pogoda była beznadziejna lało jak diabli, więc podjęliśmy szaloną decyzję i wylądowaliśmy nad morzem.
Byliśmy w Sopocie, niektóre dziewczyny widziały zdjęcia
Pogoda boska, a poza tym to akurat taka sentymentalna wizyta była.
Piec lat temu mieliśmy ta sesję plenerową. Znaleźliśmy te miejsca i zrobiliśmy sobie zdjęcia z serii 5 lat później
Mamakulka
Nuska jest jakiś sklep z tego co kojarzę. Musiałabym się zastanowić gdzie co i jak.
Dora ale romantico
Dora ale romantico
Mamakulka
Nuska olsnilo mnie gdzie kupowałam! W galerii sudeckiej u nas w jg w c&a! [emoji14] nie mogłam ogarnąć hehe mają duże rozmiary i duży wybór. Chyba, że typowo ślubnej szukasz to nie mam pojęcia gdzie w okolicy. Ale koktajlowe białe są fajne! I nie białe tez.
Kurde ja juz czuje jestem na wylocie bardzo. Skurcze mam częste, nad ranem budzi mnie już drugi dzień z rzędu taki bolesny , wiem , że to ON
Doreczko kochana czy Ty już zaczęłas starania od nowa? Jak tak to kciuki rzecz jasna zaciśnięte.
Dziewczyny wszystkie jak samopoczucie?
Mój mąż właśnie pojechał na zlecenie. Mieliśmy nie brać bo to trochę bez sensu o tej porze ale facet prosił bo z dzieciakami z imprezy wraca to mówię a jedz mężu pokaż jaka firma dobra tym bardziej, ze to 10.minut drogi od nas z domu. W przyszły weekand wesele mamy do ogarnięcia, potem kolejne i. wieczór kawalerski. No i ta stała współpraca ale to trzeba logistyki wiec zaczniemy we wrześniu.
Życiowa gdzieś Ty była tyle km? Trzeba było do mnie wpaść na kawę!
Kurde ja juz nie chodząca jestem. Mój mąż mi mówił , że jecze strasznie przez sen z bólu bo mnie bolą stawy i nie mogę się ruszyc.
Kurde ja juz czuje jestem na wylocie bardzo. Skurcze mam częste, nad ranem budzi mnie już drugi dzień z rzędu taki bolesny , wiem , że to ON
Doreczko kochana czy Ty już zaczęłas starania od nowa? Jak tak to kciuki rzecz jasna zaciśnięte.
Dziewczyny wszystkie jak samopoczucie?
Mój mąż właśnie pojechał na zlecenie. Mieliśmy nie brać bo to trochę bez sensu o tej porze ale facet prosił bo z dzieciakami z imprezy wraca to mówię a jedz mężu pokaż jaka firma dobra tym bardziej, ze to 10.minut drogi od nas z domu. W przyszły weekand wesele mamy do ogarnięcia, potem kolejne i. wieczór kawalerski. No i ta stała współpraca ale to trzeba logistyki wiec zaczniemy we wrześniu.
Życiowa gdzieś Ty była tyle km? Trzeba było do mnie wpaść na kawę!
Kurde ja juz nie chodząca jestem. Mój mąż mi mówił , że jecze strasznie przez sen z bólu bo mnie bolą stawy i nie mogę się ruszyc.
reklama
India9
Heja z rana :-)
My dzisiaj wracamy juz, ekipa jeszcze spi, ale jak wstanie to mycie, sprzatanie, pakowanie i oddajemy domek.
Dora, ale spontan :-) fajnie. No i nie fajnie, ze @ przyszla :-(
Kulka, jupi jupi :-) zaraz Igi bedzie z Wami
Adrianka [emoji307] 30 tc
My dzisiaj wracamy juz, ekipa jeszcze spi, ale jak wstanie to mycie, sprzatanie, pakowanie i oddajemy domek.
Dora, ale spontan :-) fajnie. No i nie fajnie, ze @ przyszla :-(
Kulka, jupi jupi :-) zaraz Igi bedzie z Wami
Adrianka [emoji307] 30 tc