reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Hej hej jest tu kto?
Nasz wątek chyba wygasa juz po mału.....
Bylismy z maluchem na spacerku zobaczyc na budowe i ledwo zyje normalnie. 2 km z haczykiem w jedna strone mamy.

12 tc [emoji217]

Hejka, ja cały czas coś mam do roboty ;p Wczoraj i dzisiaj więcej energii miałam niż ostatnio i całe mieszkanie ogarnełam ;)
Jutro rano chyba do endokrynologa pójdę o ile zgodzi się mnie przyjąć a później grill u znajomych ;)
Niech ten weekend szybko mi mija bo w poniedziałek wizyta u gina ;)
A Laski z Jeleniej Góry i okolic orientujecie się może czy jest u was jakiś sklep z sukienkami takimi xxl? ;)
Koszt szycia sukienki trochę mnie przerasta i chciałabym zobaczyć w jakichś sklepach ;)
Ściskam Was ;*

Witajcie kochane kobietki:)
Gratulacje ślubów:) Faktycznie zabawnie, że aż tyle z Was podjęło tą decyzje
Kuleczko trzymam kciuki za szybki poród, Mała M jeszcze raz gratuluje córeczki. Jakby co to ja głosuję za Klarą ;)
Ola ja też czekam na snap z nowego domu.
AniuH czekam na książkę :) Już masz parę czytelniczek więc do roboty;)
Czarnuszka bardzo dobrze że wreszcie masz te wyniki i wiadomo w jaką stronę iść z planowaniem.
Ciekawe co u Tatinki ?
U mnie znów @ przyszła dwa dni po terminie,koniec urlopu koniec nadziei, ale to zmiana klimatu wiec...
Poza tym nasz urlop był super, krótki, ale intensywny. Pojechaliśmy w góry, ale pogoda była beznadziejna lało jak diabli, więc podjęliśmy szaloną decyzję i wylądowaliśmy nad morzem.
Byliśmy w Sopocie, niektóre dziewczyny widziały zdjęcia:)
Pogoda boska, a poza tym to akurat taka sentymentalna wizyta była.
Piec lat temu mieliśmy ta sesję plenerową. Znaleźliśmy te miejsca i zrobiliśmy sobie zdjęcia z serii 5 lat później ;)

Nuska olsnilo mnie gdzie kupowałam! W galerii sudeckiej u nas w jg w c&a! [emoji14] nie mogłam ogarnąć hehe mają duże rozmiary i duży wybór. Chyba, że typowo ślubnej szukasz to nie mam pojęcia gdzie w okolicy. Ale koktajlowe białe są fajne! I nie białe tez.

Kurde ja juz czuje jestem na wylocie bardzo. Skurcze mam częste, nad ranem budzi mnie już drugi dzień z rzędu taki bolesny , wiem , że to ON :D

Doreczko kochana czy Ty już zaczęłas starania od nowa? Jak tak to kciuki rzecz jasna zaciśnięte.

Dziewczyny wszystkie jak samopoczucie?

Mój mąż właśnie pojechał na zlecenie. Mieliśmy nie brać bo to trochę bez sensu o tej porze ale facet prosił bo z dzieciakami z imprezy wraca to mówię a jedz mężu pokaż jaka firma dobra :) tym bardziej, ze to 10.minut drogi od nas z domu. W przyszły weekand wesele mamy do ogarnięcia, potem kolejne i. wieczór kawalerski. No i ta stała współpraca ale to trzeba logistyki wiec zaczniemy we wrześniu.

Życiowa gdzieś Ty była tyle km? Trzeba było do mnie wpaść na kawę!
Kurde ja juz nie chodząca jestem. Mój mąż mi mówił , że jecze strasznie przez sen z bólu bo mnie bolą stawy i nie mogę się ruszyc.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Heja z rana :-)
My dzisiaj wracamy juz, ekipa jeszcze spi, ale jak wstanie to mycie, sprzatanie, pakowanie i oddajemy domek.
Dora, ale spontan :-) fajnie. No i nie fajnie, ze @ przyszla :-(
Kulka, jupi jupi :-) zaraz Igi bedzie z Wami :D

Adrianka [emoji307] 30 tc

Do góry