reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Mnie na żadnym etapie nie męczylam bezsenność a teraz to już w ogóle wciąż śpię. Mogłabym przespać cały dzień i noc. Może tak zrobię i będę spać do terminu hehe

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej
Kasia2310 ja tak miałam, straszne to bylo. Napij sie wieczorem melisy. Jakis cAs temu minelo mi to[emoji5]
Uhuhu deszczyk sobie pada u mnie [emoji5] moze zmieni sie powietrze.
Pora wstac sie ogarnac, bąbel spi jeszcze ale okolo4 sie obudzil i z godz albo i dluzej nie mogl zasnac bo psy szczekaly.

12 tc [emoji217]

Hejo
Wszystkie wyniki masakra! Progesteron na poziomie babek po przekwitaniu. LH i FSH znowu za dużo. Niedomoga fazy wzrostu jajeczka, nie zawsze owulacja występuje, niedomoga fazy lutealnej. Nic się nie trzyma kupy. Także Pani doktor mi powiedziała że na dziecko nie mam co liczyć i szukać lekarza od niepłodności, o ona się tym Nie zajmuje i lepiej żebym poszła do kogoś kto się na tym zna. Wiec wracam do mojej Dobek Brylinskiej ale dopiero koniec sierpnia mam wizyte.

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie nie tylko zmeczenie meczylo, ale i zgaga i mdlosci.Od kilku dni jest lepiej i mam nawet przyplyw energii ;-) ale i tak do wizyty ze wzgledu na wczesniejsze plamienia niewiele robie.
U mnie pierwszy porod byl taki "filmowy", najpierw chlust wody, jakby wiadrem zapodal, we windzie w szpitalu drugi chlust, potem dopiero skurcze. a i tak cc bylo.Przy drugim porodzie najpierw skurcze, na porodowce pecherz mi przebili,ale za to porod polowe krotszy i sn.Zobaczymy co teraz bedzie :-)
Czarnuszka no to niezle :-/ oby Twoja dr cos poradzila

8599e6ydh9ss8jgy.png

Czarnuszka dobrze ze jakis lekarz zlecil Ci te badania wkońcu. Dobrze myslalam ze masz zaburzenia hormonalne. Moze uda Ci sie przesunac wizyte u swojej gin na szybciej?

12 tc [emoji217]

Czarnuszka, tez uwazam, ze dobrze, ze w koncu masz jakis punkt zaczepienia. Jakis lekarz sie za to wezmie. Moze warto do endokrynologa pojsc, on jest od spraw hormonalnych.
Wiadomo, nie fajnie, ze w obecnym stanie nie ma szans na dziecko, ale przynajmniej bedzie sie cos dzialo w tym kierunku, zeby unormowac sytuacje.

Adrianka [emoji307] 30 tc

Co do sennosci czy tez bezsennosci to ja przez pierwsze tygodnie, gdzies tak do 14tego bylam bardzo zmeczona i senna i nawet w pracy czesto oczy mi sie przy biurku kleily. Nawet jak sie budzilam w nocy do toalety to po powrocie do lozka zasypialam. A teraz.... Czesto sie budze, krece, wstaje do toalety, zasnac nie moge... Nie pamietam kiedy ostatnio dobrze spalam

Adrianka [emoji307] 30 tc

reklama
Do góry