reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Hahahah dobre [emoji5] mi zaczely odchodzic w wc bo siku poszlam ale za to saczyly sie dosc mocno caly czas. Ile tego bylo! Jak jechalismy do szpitala to mialam na siedzeniu podklad i reczniki i w majtach ta mega podpaske poporodowa ktora starczala na chwile

12 tc [emoji217]

reklama
Mi chlusnely na sali porodówej po kilku godzinach i po bujaniu na piłce. .. juz miałam dosyć tego porodu haha wstałam pilki powiedziałam "pierdole nie rodze, idę do domu" zrobiłam dwa kroki i chlust wszystko mokre a pode mną kałuża ogromna[emoji14]tzn bajorko bo tak wyglądały u mnie "wody"[emoji14]
teraz się śmiesznie wspomina[emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Mi tez od odeszly na porodowce po kilku godzinach, tylko, ze akurat lezalam i cieplutko sie zrobilo ;-)

Adrianka [emoji307] 30 tc

Ale pamietam, ze w takiej koncowce ciazy to sie balam gdziekolwiek ruszac, ze wlasnie wody odejda

Adrianka [emoji307] 30 tc

Gdzieś czytałam ze bardzo niewielu kobietą poród zaczyna się od odejścia wód nagle... ze przeważnie najpierw pojawiają się skurcze :) tylko chyba w filmach każdy poród zaczyna się słowami "chyba rodze, odeszły mi wody" hehe

jeżu jak mi się nudzi przeokropnie :( mój zaczął urlop wiec dodatkowo irytuje mnie fakt ze nie dość ze ja się będę nudziła to on będzie siedział w domu i pewnie grał całe dnie[emoji14]taki urok urlopu bez kasy[emoji14]

No my staramy się wykorzystać ostatnie dni urlopu męża oraz mojego życia z brzuchem :) dzisiaj byliśmy w Czechach, zjedliśmy kolacje. Na fb można podziwiać :) moje stopy wyglądają jak dokręcone [emoji23]

Teraz ja odpoczywam a chłopaki grają na kierce w wyścigi. Bo kolega wpadł :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny czy Was też na początku męczyła bezsenność. No Masakra po prostu. Kładę się spać, śpię godzinę max dwie i się budzę i do rana już oka nie zmruze. No a w dzień jestem nieprzytomna :(

Do góry