reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

India, swietuj 30 tydzien nad morzem;D pogoda pewnie piekna? Plazujesz?

OlaMagda, jak bedziesz w nowym domu poprosze snapki? Koniecznie [emoji173]

Kuleczko, jeszcze troche i bedzie syniu , wytrzymasZ, prawdaa?

Ja wczoraj caly dzien spedzilam z 3latka i 4miesieczna dziewczynka. Cudna radosc moc karmic , prrzewijac , bawic i tulic. Swoja droga bardzo mi milo, ze ufaja mi w kwestii dzieci, ale wiedza, ze nie mam swoich i moge sie zajac kogos:(

Milego dnia dziewczyny [emoji173]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
AniuH, pogoda jak dotad fantastyczna, nie ma upalow 30 st,ale i tak jest goraco. Woda bardzo ciepla, dwa lata temu tutaj byla lodowata.
Wypoczywamy :-) objadamy sie :-) duzo chodzimy, korzystamy ile sie da, bo zleci

Adrianka [emoji307] 30 tc

Czesc dziewczynki , Ja nine duzo pisze bo nie mam czasu i chyba w najbliższe 3-4 dni bedzie tak samo , w ten weekend sie przeprowadzamy , dalej robie kartony , gonie po papiery , to do notariusza to tu tam , bo nie wiem czy wam mówiłam ale oprócz tego ze kupujemy dom to to mieszkanie gdzie jesteśmy to sprzedajemy takze sa 2 spodkania u dwóch rożnych notariuszy itd ..
Zrobie zdjecia , i napisze jak bede mieć chwile , buziaczki [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]
Do tego upał masakryczny !!!

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️ 35tc

Ale cisza dzisiaj :-)
Gdzie sie podziewacie laski?

Nasz synek znalazl sobie kumpla i od kilku godzin siedzimy z M sami, a ten lata po placu zabaw z kolega :-) nie sadzilam, ze ten moment nastapi tak szybko

Melduję się dziewczynki ze jestem :)

Mam tutaj problem z Internetem, nie mogę w ogóle wejść na fb ani na forum ani w ogóle w Internet :( :( :(
Szwagierka mi pozyczyla Tel bo ma w t-mobile i bez problemów można korzystać a w plusie jak zwykle problem...

My siedzimy sobie, pije lecha free, młody spi. Dzisiaj się trochę opalilismy bo bylo super, dop po 17 słońce zaszlo. Teraz pada. Zobaczymy jaka będzie jutro pogoda, oby tylko nie padało ;)
Pewnie poczytam Was dop po powrocie :)

India udanego wypoczynku :D Ola i Tobie wyjazdu :)

Hej. Ja dzisiaj miałam spotkanie biznesowe i poszło spoko. Także jesteśmy dobrej myśli
Kupa pracy ale warto :)

Stopa mi puchnie od chodzenia. W ogóle puchne i tyje na koniec. Całe szczęście jeszcze 15 dni do terminu wiec może wcześniej się zacznie. Dziś zaczęłam pić herbatkę z liści malin- liczę na łagodny poród[emoji14]

Wszystkie wakacjuszki. Zazdraszczam Wam!!

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Viola, Tobie tez udanego wypoczynku.
Kulka, to od jutra mozesz rodzic :D
Super, ze w firmie coraz lepiej :-)

No ja w piątek zaczynam 39 tydzień wiec jestem.w pełni gotowa. Juz mam dość bo puchne i wszystko boli ale cóż. Jak mój syn będzie łaskaw to wyjdzie :D ale zaczynam moje ciało szykować na poród.

Sezon wakacyjny Was ukradł :) OlaMagda pakuje kartony biedna .

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Hej.
Kulcia ale zlecialo [emoji5]
U mnie dzis chlodniej wkoncu bo myslalam ze sie wykoncze w te upaly.

12 tc [emoji217]

reklama
Do góry