reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Hejka, melduje, ze slonca brak, bo za chmurami. Zapowiadaja 22.stopnie - jak dla mnir jest super :-) wlasnie konczymy sniadanko i kawe na tarasie i idziemy na plaze :-)

Adrianka [emoji307] 29 tc

reklama
Dzien dobry dziewczyny

Kasiu wzajemnie kochana. Sciagnij mnie z lozka, bo nie mam sily wstac a glodna jestem ze szok!

[emoji173]Madzia 33 tydzień[emoji177]

cześć.

Kasia a gdzie nowa praca? czym będziesz się zajmowała? :)
jejku ty juz z obiadem działasz a my zjedliśmy śniadanie niedawno hehe

pochmurno u mnie i chłodno. ..
w ogóle się nie wyspalam. .. kawa nic nie pomogła. .. siedzę niemrawa jakaś taka...

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Masakra zjadlabym cos dobrego, rano mi pulpety pachnialy.
A jedynie co moge zjesc to kanapke z ogorkiem.

Kasia zazdroszcze Ci chetnie bym poszla do pracy, nawet dzis mi sie snilo ze probowalam sie przyjac tam gdzie kiedys pracowalam.

Zyciowa i u mnie chmury. Ale od 7 spac nie moge.

[emoji173]Madzia 33 tydzień[emoji177]

Kasia Marysia o 7 to ja się modlilam żeby szybciej czas leciał bo nie chciało mi się wstawać jeszcze a już nie spałam. .. chyba kupie sobie piłkę i będę kręcić dupka może ten ból bioder zelzeje bo kurwicy dostanę. ..

Hej. Mnie moja lekarka zleciła kupienie piłki i ćwiczenia. Pomogło :)

Ja o 6 się obudziłam tradycyjnie na kanapkę i poszłam spać znów. Dzisiaj u nas pochmurno ale fajna temperatura bo kolo 19 stopni. Zastanawiam się co będziemy robić. Pewnie kogoś nawiedzimy :D

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ciekawe co u reszty dziewczyn... Nuska? Dzwoneczek?

AniaH malusio piszesz :(
Doris tez zamilklas. .. troszkę napisałaś i cisza...

Kasia Marysia wzielas się za pranie? ;)
ja się cieszę że większość juz mam poprane i poprasowane. .. popakowalam w woreczki i leży wszystko w komodzie :) zostały kombinezony i np. spodnie jeansowe itp. takie wierzchnie...których na początku i tak używać nie będziemy.

wczoraj się zorientowałam ze nie mamy żadnych skarpetek dla młodego. ..
Moi rodzice kupili podusie i kołdrę i pościel. ... siostra jakiś mega ciepły kocyk...
wiec nie wiem tak w sumie co jeszcze oprócz tych skarpet musimy dokupić. ..

Do góry