reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Kulcia ja tez bym sobie odlozyla na automat ale nawet nie mam gdzie go wstawic ta pralke kupilam rok temu za 350 zl bo tylko ona mi ledwo co weszla do lazienki . Nie powiem pierze bardzo dobrze i nie niszczy ubran ale w ciazy mi ciezko plukac te ciuchy . Swoje czy Pawla to wyplucze raz a porzadnie i bedzie a dla malego to chociaz 2 razy plukalam porzadnie tak bo wiadomo zeby tam mu sie nic nie stalo. Ta wirowka mi odwirowuje pieknie ubrania bo tez juz prawie suche wyciagam ale jednak to plukanie mnie meczy .

[emoji170][emoji179]Filipek , 32 tydzień[emoji179][emoji170]

A ja się najadlam owocow i czekam na rosolek z ryżem
Byłam w sklepie rowerem kurde musze przestać juz jeździć lekarz mówił zebym za bardzo nie jezdzila na rowerze bo nie jest zwolennikiem: p

Kulcia ja to mam naprawdę takie koszmary ze ja Cię pierdziele ..

Dzisiaj naszczescie glowa nie boli
:)
Juz mi się chce nad morze jeszcze polowkowe w poniedziałek i bede się pakować powoli
Mialam zdj wstawić i zapomniałam jutro zrobię rano ; )

Zyciowa kochana tez tak czasem mowie ciesz się jeszcze nuda póki możesz hehe

Mnie tak wszystko straszą ze na nic czasu nie bede miala itp
A ja tam się nie boję zależy od kobiety jaka jest zaradna itp
Koleżanki widzę wszystko w domu robią i szkole kończą
A kuzynka mojego Piotrka mnie straszy bo ona nic w domu nie zrobi wszystko maz jak wraca z pracy bo ona mala musi miec na rękach nawet jak gary myje i ze bede miala kryzys w związku pierdzielenie o szopenie nawet się nie odzywam bo wiem ze mogę na niego liczyć i żadnego kryzysu nie będzie.
I normalnie wszystko w domu z obiadem zrobie
Teściowa z mama mówią ze wszystko robiły
Wiadomo ze nie nie bede się nudzić jak będzie maly i ze masa obowiazkow tez tak juz nieraz mowie zebym chciała zebyy juz był ze mną

Ostatnia edycja:
Ja nie wiem kurde jak oni te mieszkania w tym bloku robili ze te lazienki sa takie male kurde. ;p i jest w takim miejscu ze nie da rady jej powiekszyc nawet jakby chcial . A duzo automaty ciagna wody? Bo ja nie mam orientacji kiedys mielismy franie pozniej sie zepsula to do mamy nosilam i w tamtym roku kupilam ta z wirowka i do niej idzie mi malo wody bo moge prac w jednej wodzie najpierw biale pozniej kolorowe a na koncu czarne ,chyba ze mocno brudna woda to wtedy wymieniam .
Kuurde nie zamowie chyba tego lozeczka co Wam pisalam wtedy bo komentarze tam daja coraz jakies gorsze ;/

[emoji170][emoji179]Filipek , 32 tydzień[emoji179][emoji170]

A ja pakuje te kartony , idzie mi to jak krew z nosa i robie przerwy co 15min bo bola mnie tak krzyże ze ja pier****..
Zaraz se zrobie miskę z solą [emoji3]
Olcia - jak cie czytam z tym twoim rowerem to tak jak moja mama ze mną jak w ciazy była to do 8 miesiąca na rowerze jeździła hahahah az ją babcia opiepszyla i przestała [emoji51][emoji38][emoji38][emoji38] ... I mnie tez w rodzinie wszystkie wszystko w ciazy robiły :-)
Jutro znow bedzie upał juz To czuje
1469302602-qemsaq.jpeg
jak widze niebo .

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️34TC

Olcia no ja nie rozumiem jak można być w domu i mężowi frytki na obiad hehe a ta mała jest taka grzeczna a w domu nic nie zrobione a sie naslucham jak tam ide : p ale co tu mówic

No moja mama tak samo brzuch pod nosem 8 miesiąc a ta na rowerze lekarz ja opierdzielal : p
Ale sa zwolennicy i przeciwnicy; )
Wiadomo ze jak duży brzuch to nie
Ale lekarz mówił ze macica lata itp żeby lepiej nie
Chyba ze prosta droga bez dziur :)
Piękne zdj

Hejka :)
India jaka pogoda?? :) u mnie dzis słońce.
Zaraz wstajemy i zjemy śniadanie i jadę z Filipem po mojego, bo został wczoraj u nas na dzialce na rybach.

MalaMi tez czasem podnoszę młodego, staram się mu tłumaczyć ze nie mogę itp no ale czasem jest mi tak smutno jak nie mogę go wziąć ze wezmę tak na bok żeby na brzuchu nie siedział.

reklama
Do góry