reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Mała Mi u mnie jest tesco i dlatego przywożą. 70 km nie sądzę żeby wiezli niestety. Ale owszem place około 7 zł za dostawę. Nie duzo.

KasiaMarysia no ja mam duży wsad do pralki to mimo ilości rzeczy 3 prania i miałam gotowe. Bo moja prala 8 kg ma.

Ja prawdę mówiąc nie przepadam za kotami. Mieliśmy jednego i był skurwysynem matki natury. Nigdy więcej.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
MalaMi to mozesz sobie odpoczac, pamietaj zeby nie nosic malego .

Kulcia ja sobie podzielilam ubranka z tych co mam na kolory wyszlo 5 pran, ale bialych mam duzo wiec na dwa podziele. Ogolnie wyszedl mi wsad na kolor wiec nawet nie mam jak pomieszac. W dodatku pralka coraz gorzej chodzi. Moja ma 5 kg.

[emoji173]Madzia 33 tydzień[emoji177]

Marysiunsa sytuacje ze musze wziac malego (12kg) na ręce ale pekarz mowil ze dopoki brzuch mi nie przeszkadza to zebym go brala jak musze

12 tc [emoji217]

Cześć
A mnie wczoraj tak głowa bolala ze musiałam ratować się paracetamolem
Żadne okłady nie pomagały ale juz spokój
Podejrzewam ze od upalow bo ciśnienie mam dobre.
Mój ma od dzisiaj urlop:)

MalaMi uwazaj.

A mnie Kasiu będzie cieszyć takie pranie malusich ciuszków:)

Kasiu India dawno jest na miejscu jak wyjechała po 4 podejrzewam
Ja pociągiem bede jechała 7 h
A samochodem to szybko autostrada koleżanka jechała 4 godziny:)

Co robicie?
Ja byłam trochę u koleżanki bo pojechała nad jezioro z dzieciakami dala mi klucze podciela włosy i zaraz trochę będę sprzątać
Pogoda śliczna u mnie

Co do koszmarow to ja mam często w ciąży przed takich nie mialam

jesu mam najnudniejszy dzień od nie pamiętam kiedy. .. nic się nie dzieje... normalnie masakra... trzy kawy wypiłam dzisiaj... głowa mnie boli... nawet nie wychodziłam z domu. ..
:/

chciałabym już być w terminie i urodzić. .. przynajmniej codziennie miałabym co robić. ..

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

KulCia - wymocz tak! Ja często trzymam nogi w misce z solą wieczorami :-)
India - padłam ! [emoji15]MacDonald o 8mej rano ! [emoji37] takie masz zachciewajki ? [emoji847][emoji1][emoji1][emoji1]
KasiaMarysia- No [emoji21][emoji17][emoji58]:-( płakałam w nocy takie miałam koszmary. Juz chce byc w nowym domu :-/

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️34TC
To byla oferta sniadaniowa :-)

Zaraz Was doczytam. Ledwo zyje, zrobilismy troche km. Chyba za duzo jak na moj stan, jutro wyluzujemy :-)
Nie widzialam.ani jednej Pani w ciazy

Adrianka [emoji307] 29 tc

KasiuMarysiu dasz sobie rade;) ja sobie piore na biezaco ubranka itp jak cos dokupie bo pozniej mi sie nie chce na raz tego wszystkiego robic ;p bo ja mam lazienke doslownie metr na metr hehe taka malizna ze sie obrocic ledwo co mozna i nie mam automatu tylko taka pralke z wirowka i musze sama plukac to wszystko ,ahh meki mam z tym wszystkim ,ale nosic mi sie nie chce do mamy tego wszystkiego. Dopiero jak do Pawla pojde mieszkac to bede miala spokoj w koncu ;p

Ja mam dzisiaj leenia jakiegos takiego ze szok,byla u mnie kolezanka ma termin na 20 sierpnia ale ma polowe mojego brzucha i nie ma wcale rozstepow ehh fajniee jej .

Hehe Życiowa ja juz tak samo mysle jak Ty bo nudy mam takie ze szook;p

[emoji170][emoji179]Filipek , 32 tydzień[emoji179][emoji170]

Ja jak mąż ma urlop to się nie nudzę :) dzisiaj mi robiliśmy fryzurę hehe

India to odpoczywaj kobito nasza :)

Życiowa a może coś sobie uszyj? Czy już przy maszynie nie da rady? :*

Moja pralka była tania jak barszcz bo 800 zł razem z gwarancja na 5 lat dodatkową jak np urwe drzwi czy coś a jest mega zajebista. Wirowanie mam na 700 i pranie prawie suche wychodzi no i dużo wejdzie.

Mała mi kochana nie nadwyrezaj się :*

Ja właśnie zrobiłam kolacje. Lasagne i sałatka z pomidorów . Wiem , że późno ale nie jemy obiadu zazwyczaj tylko właśnie kolacje. A wcześniej nie byliśmy głodni.

Olcia ja koszmary miałam na początku ciąży.

Mnie na szczęście migreny nie męczą bo bym skisla. Około 16 tygodnia mnie głowa bolała ostatnio jakoś mocno i plastry chłodzące mi pomogły.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry