reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

cześć.

Kasia a gdzie nowa praca? czym będziesz się zajmowała? :)
jejku ty juz z obiadem działasz a my zjedliśmy śniadanie niedawno hehe

pochmurno u mnie i chłodno. ..
w ogóle się nie wyspalam. .. kawa nic nie pomogła. .. siedzę niemrawa jakaś taka...

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
Tak duża firma zajmująca się produkcją akcesori do samochodów typu nawigację, mikrofony, usb.
Siedząca, nie ciężka więc stwierdziłam że lepiej iść niż siedzieć w domu. Tymbardziej że za około miesiąc przeprowadzamy się i gdy mój chodzilby do pracy to ja byłabym sama.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kasia to jasne ze fajnie iść i mieć zajęcie no i wypłatę :)

ja podobnie ja KasiaMarysia dostaje na głowę od siedzenia w domu... jakby u mnie nie było tej sytuacji przed tym ja poszłam na zwolnienie to może bym coś kombinowala a tak to w tyłku ich mam...

Cześć dziewczynki :-)
Kasiu co za prace znalazłaś ?
1469358473-4ddifa.jpeg

U mnie dziś pogoda piękna ...[emoji3][emoji477]️[emoji295]️[emoji267][emoji259]

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️34TC

Kasia, super, ze bedziesz miala nowe zajecie. :-) zawsze to jakas odmiana.
Zyciowa, kupuj pilke, nie zastanawiaj sie. Czapeczki macie? Bo tego chyba nie wymienilas :-) i łapki niedrapki

Adrianka [emoji307] 29 tc

czapeczki i łapki mamy :)

piłkę tez juz mam w domu ;) mój pożyczył od znajomych. .. ale nie mamy pompki wiec będzie ją dmuchal ustami[emoji14]a ja pewnie posikam ze śmiechu ja to będzie robił ;)

Dzień dobry Laski ;)
Wreszcie mam czas wolny i mogę na forum pisać ;p
Ostatnio nie pisałam, bo miałam w domu chrześnicę, trzeba było jej czas poświęcać i poza tym złapałam jakiegoś dołka ;/ Na wszystko byłam na nie, z domu do ludzi mi się wychodzić nawet nie chciało ;/
Męczyły mnie nudności i bóle głowy i generalnie cały czas bym spała, upały też mi nie pomagały ;p
Ale już jest lepiej ;)
Wczoraj odwiozłam Młodą do jej rodziców i dzisiaj mam już dzień dla siebie ;)

Ostatni tydzień też troszkę latałam po mieście, ponieważ tydzień temu w sobotę mój wieloletni partner zadał mi jedno z ważniejszych pytań w życiu, na co odpowiedziałam mu TAK! i z partnera awansował na narzeczonego! :D po czym stwierdziliśmy, że nie ma co czekać długo na ślub i w zeszłym tygodniu wszystko załatwiliśmy ;)
Póki co weźmiemy ślub cywilny i jak dla mnie może się na tym zakończyć ;) W sensie kościelny jeśli w ogóle to za kilka, kilkanaście lat ;)
Tak więc moje Kochane 1 października zostanę żoną :D

Poza tym u mnie hmm wszystko dobrze :)
Plamienia się nie powtórzyły, więc już jestem troszkę spokojniejsza ;) Wieczorem dopadają mnie mdłości, nie smakuje mi nić co jadłam do tej pory, wczoraj przytulałam kibelek po raz może 5 w tej ciąży więc naprawdę nie narzekam ;)
Jutro rano lecę do laboratorium porobić badania, bo za tydzień wizyta i chcę mieć wszystkie wyniki ;)
Aaaa i ostatnio już nie wytrzymałam i mamy pierwsze body i pierwsze kapciuszki! ;)

Tak niedawno robiłam test a dzisiaj już 10t6d :D

Ściskam was :*

Nuskaaa gratuluje kochana!!!:) sciskam Cie mocno, ciesze sie ze wszystko sie ulozylo.
Jak masz czas to mozesz uaktualnic tabelke? Ja mam wizyte na 05.08.

Kasia a Ty bedziesz tam pracowala w jakim charakterze??

Zyciowa ja piore ciuszki dwa razy, zostalo mi drugi raz wyprac:)

Kurcze musze kupic cos tej naszej malej co sie w lipcu urodzila i chyba kupimy z mama kocyk.

[emoji173]Madzia 33 tydzień[emoji177]

reklama
Do góry