reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
A tez macie duzo sluzu?:p
Ja mam takie dni ze wkładkę wole sobie założyć

India mi chlopczykiem ciężej będzie z imieniem ale jakieś wiadomo ze trzeba.
Narazie myslimy pewnie jeszcze sto razy się zmieni:)

olcia to w ogóle masz dni ze bez wkładki możesz żyć? ja to mam tak ze czasami musze wymieniać co 2godziny bo masakrycznie mokra jest....

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja nie mam sluzu. Jest normalnie. Moje gin mówi ideolo ;)

No ja obstawiam , że mi syn na urodziny wyjdzie.

Ola to nagrywaj filmy! Ja mam telefon juz zapchany hehe
Ja też spokojniej jak czuje ruchy
Wcześniej przed wizytami miałam stres

A macie chociaż jakieś propozycje?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Życiowa ja nie mam tak duzo az ze się leje tylko nieraz sie ze mnie poleje a nie cierpię tego uczucia ze mi tam mokro hehe
I na papierze tez czasem duzo zostaje
Zolty masz?

Kulcia bede nagrywać po 20 tyg bo teraz to czuje ale jeszcze brzuch nie faluje moze uda mi się na dniach zlapac jakiegoś kopniaczka :p
Za tydzień mam połowkowe może juz będzie widać do kogo podobny bo Życiowa u Ciebie jak ladna buzke mial:)
Kulka kurcze hmm mojej mamie się podoba Nikodem Wiktor czy ja wiem...
Aleksander tak myslalam ale ja Ola to nie bardzo:p
Chciałabym jakieś oryginalne ale mój nie chce jakiegoś wymyslonego
Marcin Mateusz teraz obatawiamy Tomasza
Ja lubię zdrabniac bym miała Tomus hehe
No nie wiem wybredna jestem jeśli chodzi o imie dla chłopczyka:p
Koleżanka ma syna z Włochem i ma Alessandro ładnie brzmi ale przecież tak nie dam:p

A wam jakie się podobają dla chłopczyka? :)

Ostatnia edycja:
Igor się mojemu nie podoba:p
Ale Ignacy dla mnie fajne takie malo popularne:)
Właśnie to zdrobnienie jest fajne Ignas:p
Mi się nie podobaja imiona typu Kamile i Kuby:p
Hubcio to nie Hubert nie?

reklama
Życiowa u mnie żółty teraz :)
Bezbarwny nieraz tez :)
Bartek tez nawet:)
Piotruś tez ale moj jest Piotrek haha
Ze Tymon się nie podoba rodzicom?

Do góry