reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Koleżanki jej co roku jeżdżą tak
Mowi ze mówią ze jak jest wyżywienie to 100 euro jej wystarczy to nawet i tak bardzo tanio
Moze ze po zezonie ale większość moich znajomych tak jeździ.

Właśnie mialam pytać Was od kiedy zaczelyscie podróżować z maluszka mi mama chce sobie zaklepac na Maj Grecję i ja bym z nia ale mówi ze nie wie czy z 5 miesięcznym maluszkiem dam rade
Wiem ze niektórzy jezdza ale to taki maluszek będzie ze lepiej chyba na pierwszy raz Bałtyk no nie?
Chyba ze sierpień wtedy juz 8 mies będzie mial
Koleżanka normalnie mówi ze jedzie za rok a tez termin ma na grudzień

Ostatnia edycja:
reklama
Ja tez miałam od 2tyg taki zoltawy śluz i strasznie duzo i teraz na wizycie gin mi powiedziała ze mam stan zapalny i dala krem i clotrimazol w globulkach. Powiedziała ze takie stany zapalne dość często sie w ciąży zdarzają i zapisała w razie co odrazu 2 op globulek :)
Ale ogólnie u mnie bez wkladki tez nie ma opcji, ja się poprostu nie czuje wtedy... Nawet jak miedzy @ to zawsze miałam wkladke

My byliśmy dzis na wycieczce - takiej makiecie kolejkowej w Borówcu. Fajnie :) potem jeszcz o Kórnik zahaczyliśmy, do zamku nie wchodziliśmy tylko po parku spacerek. Młody sie tak wybiegal ze padl ledwo weszliśmy do auta i teraz mu ciężko zasnąć. Moj kolo niego siedzi.

Amelka codziennie wieczorem taki koncert kopniakowy daje ze nie wiem :) pamiętam ze po urodzeniu Filipa tych wieczornych kopniakow brakowało mi najbardziej :)

Vola ja juz wcześniej mialam żółty i nie bylo stanu zapalnego
Jak lekarz sprawdzał.
W ciąży niby jest biały przezroczysty i lekko żółty
Na początku ciąży mialam biały
Teraz tez nieraz biały jest i raz żółty lekko.
A teraz jaki masz?
Ale to się okaże w poniedziałek za tydzień mam usg to mi zajrzy tam:)
Mi chyba tez zawsze najbardziej wieczorem jak się kładę koncert malutki daje :)
O zaczyna się:)

Ostatnia edycja:
Dopiero dziś wezmę trzecią globulkę, a wiadomo że po globulkach ciągle coś "wycieka" więc ciężko stwierdzić narazie jakiego koloru jest ;)

Hejo mamuski . Niestety dziś taką wczesna pobudka bo mój na rano do pracy[emoji33][emoji29] muszę spróbować jeszcze zasnąć.
Plamienia niestety wróciły. Ale zauważyłam ze podczas seksu plamie i po wysiłku fizycznym, po jakims dlugim spacerze albo cos. Brzuch mnie boli aż tak pali czasami. Ja to mam już tego dosyć. Mówiłam mojemu że zaczyna mnie to martwić.
Ja tam podróżować będę od razu z dzidzia jak bedzie. Tylko kraje egzotyczne są niebezpieczne bo choroby i wgl.

Dziś mam załatwiania, muszę iść po alimenty , na pocztę, jeszcze musze po chlopakow jechać, ba trening no i odespać caly pracujacy weekend. Ehhhh... Jeszcze sporo klientek mam to chyba nie odpocznę ale Mam życzę moje kochane[emoji324][emoji7][emoji12][emoji168][emoji8]
Milego dnia.

reklama
Cześć Dziewuszki :-)
India- nie ty sama [emoji896][emoji501][emoji502][emoji500][emoji498][emoji511][emoji504][emoji503][emoji512][emoji509][emoji512][emoji516][emoji507][emoji507][emoji515][emoji517][emoji484][emoji483][emoji477]️[emoji478][emoji479][emoji898][emoji499][emoji895][emoji496][emoji503][emoji493][emoji494][emoji491][emoji490][emoji489][emoji487][emoji518][emoji535][emoji534][emoji524][emoji525][emoji519][emoji521][emoji527][emoji532][emoji38][emoji38][emoji38][emoji38][emoji38][emoji38][emoji38][emoji38]
U mnie jak zwykle upał , wczoraj pojechałam w Alpy do teściow lepiej nie było 30•
Dziś powoli zaczynam robić kartony do reszty , Bo jeszcE z 10 dni około i przeprowadzka :-) [emoji161][emoji162][emoji164][emoji163][emoji309]....
W czwartek mam ginekolog zobaczymy co u mnie ... Dziś mija kolezaka była na kontroli jest w 35 tc i ma juz rozwarcie na 1cm i brzuch jej opadł wczoraj mówi ze poczuła ulgę oddychania bo strasznie cieżko jej sie oddychało jak dziecko na przeponie siedzi ...A ja dalej te skurcze mam ciagle co godzine mam twardy brzuch i boli troche :-/ ale mam brzuch wysoko bardzo cieżko mi sie oddycha i kopie strasznie pod biustem :-/ ale czuje tez ucisk na kość łonową , spuchnięte mam stopy i ręce ...

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195]. 34 TC

Do góry