reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

A więc dzis moj syn wyprowadził mnie z równowagi. Ja mam nerwice lękową nie moglam się uspokoić. Postanowilam isc do lekarza zobaczyc dzidzię dla spokoju. Moj lekarz nie mogl mnie przyjac nie bylo go i poszlam do innego. Mowi ,ze wszystko ok i na 80% jest to dziewczynka. Narazie się nie nakręcam myslalam ze bd synek chodź po cichu licze na niunie. Zobaczymy na polowkowym za 2 tyg

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
SANCIA
Nie denerwuj się, bo zaszkodzisz sobie tylko kochana.

Kasiu napisz do Nas jak będziesz chciała, wszystkie tu myślimy o Tobie i o Aniołku [*] pomodlimy się za Was:(

Dziękuję Wam bardzo. Chyba nie miałabym siły z wami pisać ale mój wspiera mnie jak może choć sam nie jest w lepszym stanie i uważa że skoro mam was to chociaż tu żebym się nie zamykala.
Pojutrze rano wychodzę ze szpitala jeśli wszystko będzie ok i wtedy pochowamy małego Michała.. jest to pochówek tylko na cmentarzu w obecności księdza i najbliższej rodziny..

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Największym bólem psychicznym kobiety jest rodzic martwe dziecko...

Wszystkim wam życzę jak najlepiej, by los was tak nie karal jak mnie.
Dziękuję że bylyscie ze mną od samego początku, aż do końca.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Kasiu bardzo mi przykro. Uwazam ze podjeliscie sluszna decyzje o pochowaniu malutkiego Michalka. Bądź silna kochana

12 tc [emoji217]

reklama
Kasienko tak mi cie żal [emoji24]
A co mówili lekarze ? Czy znają przyczynę albo chodź cokolwiek co mogło by sie przyczynić do tego ?

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195]. 32 TC

Do góry