reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Kochana Kasiu jestem naprawdę pełna rozpaczy i współczucia. Oczywiście pochówek to dobry pomysł. Będziecie mogli go odwiedzać. Naprawdę nie wiem co mam Ci powiedzieć.

Anna ja miałam krwiaka, jest ok. Nie martw się na zapas.

Ignaś 36 tc [emoji173]

reklama
Tez uważam ze pochówek to dobry pomysl , i cieszę sie bardzo ze nam opowiadasz , nie jestem psychologiem ale myśle ze każdy by potwierdził ze wygadanie wypłakanie sie jest pozytywne i dobrze ci zrobi sam fakt ze nam opowiadasz , bo jakbyś byla sama i płakała nic nie mówiąc to można w depresje popaść odrazu . Mów i opowiadaj jeśli dobrze ci to robi a zrobi , czas leczy rany , ale myśle ze dzien w którym kompletnie zapomnisz znaczy nie zapomnisz tylko nie bedziesz płakać na każda myśl o synku bedzie dzien w którym urodzisz kolejne zdrowe sliczne dzieciątko któremu dasz milosc i które ci ją da , to jest jedyne lekarstwo . Ja to odrazu wiedziałam i czułam po poronieniu i nie chciałam czekać rok czy poł , otrzywiscie za zgoda ginekolog i zaszłam w ciaze miesiąc po poronieniu .

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195]. 32 TC

Mamakulka, taka tez mam nadzieje, ze krwiak nam nie zaszkodzi, a Maluch rozwija sie zdrowo.
CZARNUSZKA?

8599e6ydh9ss8jgy.png

Będzie dobrze. Ja leżałam plackiem dwa tygodnie, brałam luteine i jest spoko , wchlonal się ;) odpoczywaj dużo.

Ignaś 36 tc [emoji173]

Duchota u mnie okropna. Grzmialo w ciagu dnia kilka razy ale rozeszlo sie po kosciach.
Prawa strona krzyza tak mi daje popalic ze szok. Dopoki chodze jest ok ale wystarczy ze usiade na chwilke to juz mam problem z poruszaniem sie, nie moge stanac na prawa noge.... jutro poszukam kogos kto okleja tymi kolorowymi taśmami może cos pomoga. Do mojego fizjoterapeuty nie pojade teraz zeby mi ponastawial moje kostki na swoje miejsce.

12 tc [emoji217]

W przyszlym roku mam w planach zrobic wkoncu rezonans magnetyczny kregoslupa zeby sprawdzic jak z nerwami i czy jest ucisk na nie bo podczas bólu czasem dretwieje mi noga.

12 tc [emoji217]

Dobry pomysł malaMi , mnie krzyże tez dokuczają teraz masakra , na stołku nie wysiedze , teraz wieszałam pranie i jak wyciągałam z pralki schylona to mnie tak zabolało a krzyżu ze szok [emoji15][emoji33]

U mnie tez skwar upał , dopiero 5min temu otworzyłam wszystkie okna wyłączyłam klime i przeciągi robie bo wcześniej nie da rady , jeszcze 1h temu było 29• na polu

reklama
Kasia Marysia jestem :)

Kasiu :* :* :*
Bardzo mi przykro, pisz do nas, nie zamykaj sie. Wszystkie tu jesteśmy dla Ciebie:* :(

Do góry