reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

No to pozostaje mi czekac do 28.07 [emoji5] kolezanka byla w tej przychodni i mowilaze jest rewelacja. Wszystko nowe, milo, przyjemnie i w ogole super sie zajmuja pacjentkami.

10 tc [emoji219]

reklama
Ooo Życiowa pralka to straszne jak się zepsuje. Moja jescze na gwarancji to nie ma lipy bo do 2018 jakoś. A na raty jak byście brali?

Ignaś 35 tc [emoji173]

Nie wiem czy coś na raty dadzą nam... ja nie mam umowy na stałe jednak... a kredyt mamy na mieszkanie... wiec chyba lipa...
Zobaczę jutro przy praniu. Dzisiaj dam jej odpocząć[emoji14]
KasiaMarysia 1000.

♡ 26 ♡ Tymon ♡

Życiowa zawsze mozesz na olx zobaczyc. Ja chyba tak kupie dużą lodówke.
Jak Ci dobrze nie odwirowala to wstaw samo wirowanie, moja ma 800 i musze dodatkowo wirowac:/

MałaMi Kochana szybko zleci, a jak zdrówko???

Olamagda jak u Ciebie pogoda?

[emoji173]Madzia 31 tydzień[emoji177]

KasiaMarysia nie chce wydawać 300zl na używaną pralkę. Jak juz to będziemy kombinować żeby nową na gwarancji kupić.
Ale coś z tymi pralkami w moim otoczeniu nie halo osratnio... kilka dni temu mojej siostrze się zrąbała na amen... wczoraj mojej znajomej. .. a dzisiaj moja swirowac zaczęła. ..

A musimy jeszcze drzwi wymienić i zrobić przedpokój w czasie "wakacji" ... ech lepiej żeby zaczęła normalnie działać chociaż pralka[emoji14]

♡ 26 ♡ Tymon ♡

KasiaMarysia - Daj spokój ! Znow siedzę pozamykane rolety okna ciemno w domu i klima bo na polu 35• a ja ani na plaże ani nic , ale w sobotę pojadę do marsyli na miasto połazić po sklepach bo mam juz dość ! A w niedziele na plaże trudno , bede siedzieć w cieniu i gonić co 15min szukać kibla [emoji12][emoji14][emoji37]

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195]. 31 TC

Życiowa masz z jednej strony racje, pralki sa tańsze niż lodówki. A uzywasz Kalgon czy jak t to sie zwie?
Może tylko dziś miala humorek praleczka:)

Olamagda leż poki mozesz [emoji13] i zjadaj owocki.

Zgaga mnie meczy juz pare dni w dodatku ten bol jak na @, placy i dol brzucha. Za tydzien wizyta to sie poskarze.
Co do badania do 32 tyg chyba nie bede miala, bo Pani doktor jest na urlopie ale nie zostawila info do kiedy.

[emoji173]Madzia 31 tydzień[emoji177]

KasiaMarysia a miałaś to ostatnie ważne usg z pomiarami co się robi od 29-32tygodnia?
Ja się właśnie na nie umowilam i to będzie ostatnie podglądanie małego w 3d ;) na początku sierpnia.

Nie używam calgonu. .. w sumie nie znam nikogo kto używa hehe ciekawe czy to działa. ..
Moja pralka to nie jest jakiś cud techniki i sprzęt z górnej półki... więc nic dziwnego że już nie daje rady[emoji14]
Jesu czemu pszczoły są takie durne ze wlatuja do mieszkań i nie potrafią same wylecieć. .. wrrr nie lubię ich :(

♡ 26 ♡ Tymon ♡

Wiecie jakie jaja napisalam pox interwencja w bialymstoku komemtarz i bylo coa tam "niech zdychaja w takich męczarniach jak ten czlowiek" i mi wezwanie przyszło za to :/. I teraz 150 km jechac składać wyjaśnienia. Ciekawe co za to bd prawdopodobnie tan jest dużo osob takich jak ja

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry