reklama
KasiaMarysia23
Fanka BB :)
Życiowa zawsze mozesz na olx zobaczyc. Ja chyba tak kupie dużą lodówke.
Jak Ci dobrze nie odwirowala to wstaw samo wirowanie, moja ma 800 i musze dodatkowo wirowac:/
MałaMi Kochana szybko zleci, a jak zdrówko???
Olamagda jak u Ciebie pogoda?
[emoji173]Madzia 31 tydzień[emoji177]
Jak Ci dobrze nie odwirowala to wstaw samo wirowanie, moja ma 800 i musze dodatkowo wirowac:/
MałaMi Kochana szybko zleci, a jak zdrówko???
Olamagda jak u Ciebie pogoda?
Życiowa
KasiaMarysia nie chce wydawać 300zl na używaną pralkę. Jak juz to będziemy kombinować żeby nową na gwarancji kupić.
Ale coś z tymi pralkami w moim otoczeniu nie halo osratnio... kilka dni temu mojej siostrze się zrąbała na amen... wczoraj mojej znajomej. .. a dzisiaj moja swirowac zaczęła. ..
A musimy jeszcze drzwi wymienić i zrobić przedpokój w czasie "wakacji" ... ech lepiej żeby zaczęła normalnie działać chociaż pralka[emoji14]
♡ 26 ♡ Tymon ♡
Ale coś z tymi pralkami w moim otoczeniu nie halo osratnio... kilka dni temu mojej siostrze się zrąbała na amen... wczoraj mojej znajomej. .. a dzisiaj moja swirowac zaczęła. ..
A musimy jeszcze drzwi wymienić i zrobić przedpokój w czasie "wakacji" ... ech lepiej żeby zaczęła normalnie działać chociaż pralka[emoji14]
♡ 26 ♡ Tymon ♡
OlaMagda09
KasiaMarysia - Daj spokój ! Znow siedzę pozamykane rolety okna ciemno w domu i klima bo na polu 35• a ja ani na plaże ani nic , ale w sobotę pojadę do marsyli na miasto połazić po sklepach bo mam juz dość ! A w niedziele na plaże trudno , bede siedzieć w cieniu i gonić co 15min szukać kibla [emoji12][emoji14][emoji37]
Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195]. 31 TC
Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195]. 31 TC
KasiaMarysia23
Życiowa masz z jednej strony racje, pralki sa tańsze niż lodówki. A uzywasz Kalgon czy jak t to sie zwie?
Może tylko dziś miala humorek praleczka
Olamagda leż poki mozesz [emoji13] i zjadaj owocki.
Zgaga mnie meczy juz pare dni w dodatku ten bol jak na @, placy i dol brzucha. Za tydzien wizyta to sie poskarze.
Co do badania do 32 tyg chyba nie bede miala, bo Pani doktor jest na urlopie ale nie zostawila info do kiedy.
Może tylko dziś miala humorek praleczka
Olamagda leż poki mozesz [emoji13] i zjadaj owocki.
Zgaga mnie meczy juz pare dni w dodatku ten bol jak na @, placy i dol brzucha. Za tydzien wizyta to sie poskarze.
Co do badania do 32 tyg chyba nie bede miala, bo Pani doktor jest na urlopie ale nie zostawila info do kiedy.
Życiowa
KasiaMarysia a miałaś to ostatnie ważne usg z pomiarami co się robi od 29-32tygodnia?
Ja się właśnie na nie umowilam i to będzie ostatnie podglądanie małego w 3d na początku sierpnia.
Nie używam calgonu. .. w sumie nie znam nikogo kto używa hehe ciekawe czy to działa. ..
Moja pralka to nie jest jakiś cud techniki i sprzęt z górnej półki... więc nic dziwnego że już nie daje rady[emoji14]
Jesu czemu pszczoły są takie durne ze wlatuja do mieszkań i nie potrafią same wylecieć. .. wrrr nie lubię ich
♡ 26 ♡ Tymon ♡
Ja się właśnie na nie umowilam i to będzie ostatnie podglądanie małego w 3d na początku sierpnia.
Nie używam calgonu. .. w sumie nie znam nikogo kto używa hehe ciekawe czy to działa. ..
Moja pralka to nie jest jakiś cud techniki i sprzęt z górnej półki... więc nic dziwnego że już nie daje rady[emoji14]
Jesu czemu pszczoły są takie durne ze wlatuja do mieszkań i nie potrafią same wylecieć. .. wrrr nie lubię ich
♡ 26 ♡ Tymon ♡
sancia880
Wiecie jakie jaja napisalam pox interwencja w bialymstoku komemtarz i bylo coa tam "niech zdychaja w takich męczarniach jak ten czlowiek" i mi wezwanie przyszło za to :/. I teraz 150 km jechac składać wyjaśnienia. Ciekawe co za to bd prawdopodobnie tan jest dużo osob takich jak ja
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama