reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Biodra to zmora ciężarnych. Mnie też bolą w nocy. Wstać siku to jakaś wyprawa :D

i nie martw się tym, że ciągle się rusza. To dobrze. Możesz się cieszyć.

Ja mieszkałam tylko w Norwegii i tam pracowałam. Jezu ale to były przygody to byście nie uwierzyly...

Ignaś 35 tc [emoji173]

reklama
Mówisz? Staram sie o tym nie myslec w zly sposob tylko wlasnie ze to dobrze ;)

No to opowiadaj bo nudno tuu dziś;)

[emoji170][emoji179]Filipek , 30 tydzień[emoji179][emoji170]

Sancia a o co chodzi z fundacja? Chcesz ja zalozyc czy jak? Czy byc gdzies wolontariuszem ?

[emoji170][emoji179]Filipek , 30 tydzień[emoji179][emoji170]
Zalozyc. Pomagalam trochę na skale mojego miasta ale interesowali sie nami telewizja itd ale zawiodl mnoe przyjaciel q tym i na jakis czas musialam odpoczac...

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Sancia a przypomnij który u ciebie leci tydzień?

Zresztą jak masz być spokojniejsza to idź i skontroluj co i jak :) choć na pewno wsztstko jest dobrze. Dzidzia jest mała jeszcze i dlatego pewnie nie czujesz regularnie. Bo wszędzie informują ze po 20ktoryms tyg ruchy powinno się czuć codziennie.

♡ 26 ♡ Tymon ♡

No laseczki piszcie coś bo mi się nudzi[emoji14]
Dzisiaj mój będzie sprzątać jak wróci, później mamy w planie bajkę obejrzeć i meczyk. Ale nie mam zupełnie planów co robić z pierwszą częścią dnia[emoji14]

♡ 26 ♡ Tymon ♡

Ja do 13 w pracy, w domu bede przed 15. Mam zamiar wstawic pranie, troche posprzatac i chyba zrobie salatke brokulowo paprykowa

[emoji209] Adrianka [emoji307] 27 tc
+ 6,8 kg

Sancia a przypomnij który u ciebie leci tydzień?

Zresztą jak masz być spokojniejsza to idź i skontroluj co i jak :) choć na pewno wsztstko jest dobrze. Dzidzia jest mała jeszcze i dlatego pewnie nie czujesz regularnie. Bo wszędzie informują ze po 20ktoryms tyg ruchy powinno się czuć codziennie.

♡ 26 ♡ Tymon ♡
Dziś zaczynam 18 . bylam u lekarza slyszalam serduszko. Zbadal mi szyjke powiedzial żebym sie nie martwila bo wszystko ok i za ok tydzień powinnam juz czuc malca bo bd wiekszym. Ja wiem ze jak glupia jestem ale ja po 1 ciazy jak moglam stracic syna martwie sie o wszystko.

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Sancia musisz wyluzować. Ja tez się martwię każdym dniem.. po przeżyciach z córką. Ale nie możemy dać się zwariować bo przez 9mcy wyłysiejemy z nerwow, zamiast cieszyć się odmiennym stanem :)
Ja się wszystkim ekscytuje teraz bo dużo rzeczy czuje po raz pierwszy i nie mam tylu problemów. A zamamartwiajac się tylko bym ich szukała. Wrzuć na luz kochana :*

♡ 26 ♡ Tymon ♡

Do góry