reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Jak leżę jest najgorzej właśnie. Dlatego non stop siedzę. Wole polazic trochę bo normalnie później mam kości jakbym z trumny wyszła haha. Masakra :D

Pewnie sie rozchodze i przestanę marudzić. Dzisiaj wstałam o 5 rano i oczywiście dosypialam na sofie...

Ignaś 35 tc [emoji173]

Mam dokładnie to samo ! Wole chodzic , po nocy jak wstaje to tak jakbym conajmiej na siłowni była dzien wcześniej albo przeszła 30km takie mam zakwasy , mrowki bóle mięśni !

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195]. 31 TC

reklama
Ja nawet nie że zakwasy tylko wszystko mi strzela. Normalnie jakbym była worem kości. Hehe :D

Ignaś 35 tc [emoji173]

A co do wizyt tu u mnie to nie wiem jak bedzie , jutro mam usg w szpitalu to pomiarowe ostanie dokładne , potem 21 mam Ginecolog i 26 mam w szpitalu z położną i anastazjologiem , a pózniej to chyba co 2 tygodnie z położną , oprócz gine co miesiąc .

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195]. 31 TC

Kulcia dzisiaj mam 7t7d czy 8t0d bo dwie różne aplikacje tak pokazują ;p
No ja już naprawdę rozważałam wprowadzkę, póki co mamy ciche dni i osobne łóżka. Zobaczymy kiedy się ogarnie ;/

Mój się nie ogarnął do teraz i często nie rozumie o co mi chodzi hehe faceci tacy są nie przeskoczysz. A zrobił coś konkretnego?

Ignaś 35 tc [emoji173]

Nuska mam nadzieje ze to chwilowe zawirowania u ciebie. Faceci tez przeżywają ciążę ale jakoś kosmicznie czasami. Co jest zupełnie do dupy.

♡ 26 ♡ Tymon ♡

Życiowa mam nadzieję że to chwilowe, zobaczymy. Póki co nie będę o tym myśleć ;)
Ogarnę się, pojadę do gina, później zajmę się obiadem, może jakaś książka ;)
Nie będę się stresować bo i tak za dużo na weekend nerwów miałam a dzidzi to nie wskazane.
Teraz mój Bąbelek najważniejszy ;)

Nuśkaaa udanej wizyty :) a facetem się nie przejmuj, przejdzie mu. Ale najważniejsze, nie kłóćcie się, pogadajcie najlepiej , bo nikomu nie życzę tego co ja przechodzę.

reklama
Dziękuję Dziewczyny ;*
Idę się zbierać, bo za godzinkę trzeba wyjść a ja jeszcze nawet włosów nie umyłam ;p
Dam znać co i jak jak wrócę do domku ;)

Do góry