reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ja bym tez mojemu nie dała sie ogolić choć sie proponował , bo on raz na ruski rok sie goli maszynka , tak to ma elektryczna golarkę .

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195]. 31 TC

reklama
No mój to samo. Nosi brodę wiec maszynka się dogala ewentualnie. Zresztą próbował to wiecie co.... nie da rady[emoji14]

Ignaś 35 tc [emoji173]

Hello, caly dzien Was na raty czytalam i juz nie pamietam co tam jak tam, wiec odp tylko na biezacy temat - ja jak Kulks, gole sie na czuja. Swojemu bym nie dala, bo przeciez on nie czuje jak przyciska maszynke, a lusterko.odpada bo bez okularow i tak nic na nim nie dojrze

[emoji209] Adrianka [emoji307] 26 tc
+ 6,8 kg

Hej mamusie wrzucam wam brzuszek :)
17 tydzień:)

Załączniki

• 20160704_132940.jpg
    20160704_132940.jpg
    374,3 KB · Wyświetleń: 49
  • 20160704_132911.jpg
    20160704_132911.jpg
    439,6 KB · Wyświetleń: 46
reklama