reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Kulcia bo ty juz na ostatnich nogach jesteś i pewnie dlatego się rozklekotałas juz ;)

Czyli musze się zapisać na to usg tak dla pewności. .. moja pewnie i tak mi zrobi niedługo. .. w sumie za tydzień mam wizytę u niej.
Kulciu a ty chodzisz juz częściej na wizyty prawda?

♡ 26 ♡ Tymon ♡

reklama
Tak , po 31 tc co 3 tygodnie a teraz powinnam co dwa ale mam tydzień po tygodniu bo moja dr na urlopie będzie. Od 37 skończonego będę mieć ktg raz na tydzień a tydzień przed porodem co dwa dni. Chyba zamieszkam w przychodni.

Ignaś 35 tc [emoji173]

No właśnie to już się masakra u ciebie zaczyna. ..
Ja w sumie nie wiem jak to jest bo przy Marysi ciągle w szpitalu ladowalam wiec tam mi robili to wszystko. A teraz i ja będę dymac po przychodniach bo wychodzę z założenia że do końca będzie wszystko ok ;)

♡ 26 ♡ Tymon ♡

No na pewno będzie ;)

Dobrze , że to ktg po 37 bo przynajmniej mój juz wróci i będzie mnie woził bo w innym przypadku bym chyba skisla jakbym miała autobusem albo z kolega jeździć.

11.07 mam wizytę pomaiarowa plus gbs. Zobaczymy ile mój tygrys waży i czy mnie nie rozwali :D

Ignaś 35 tc [emoji173]

A u mnie w przychodni nie patrza na to mam wizyte raz na miesiac lub nawet co 5 tyg. Jest bardzo malo ginekologow a tyle w okolicach dziewczyn w ciazy . Ja i tak zapisuje sie 2 miesiace przed na dany miesiac bo tez bym miala problem z wizyta.

[emoji170][emoji179]Filipek , 30 tydzień[emoji179][emoji170]

Nadziejka ale powinni umawiać wizyty zgodnie z zaleceniami. Bo chodzi o kontrolę wszystkiego....
Masakra żeby nie było zapewnione opieki dla ciężarnych. ..

♡ 26 ♡ Tymon ♡

A u mnie w przychodni nie patrza na to mam wizyte raz na miesiac lub nawet co 5 tyg. Jest bardzo malo ginekologow a tyle w okolicach dziewczyn w ciazy . Ja i tak zapisuje sie 2 miesiace przed na dany miesiac bo tez bym miala problem z wizyta.

[emoji170][emoji179]Filipek , 30 tydzień[emoji179][emoji170]

Ignaś 35 tc [emoji173]

Jezu dlaczego nie widać mojego wpisy tylko jakbym Nadziejke cytowala?

Pisałam , że jest obowiązek chodzenia tak na wizyty. Jeśli lekarz po 31 tygodniu znów da Ci wizytę co 4 lub 5 tygodni to nie robi tego "legalnie" ktg jest bardzo ważne kochana i musisz na nie chodzić często pod koniec ciąży. Wiec możliwe ze teraz będzie Cię wciskal. Ja tez chodzę na nfz ale lekarka zapisuje mnie sama. Nie może być sytuacji gdzie nie ma dla ciężarnej miejsca .

Ignaś 35 tc [emoji173]

Dzień dobry Laski ;)
Kilka dni się nie odzywałam, ale cały czas coś i tak wyszło. Wczoraj myślałam że się przekręce, cały dzień miałam mdłości i z łóżka wstać nie mogłam ;/
Poza tym bardzo ciężki weekend miałam. Coś mi się związek chyba sypie ;/
Wydaje mi się że to ja powinnam mieć różne nastroje ze względu na hormony a tu mój M zachowuje się jak nieodpowiedzialny dzieciak...
Nie wiem co mu odbija bo przecież bardzo się cieszy z dziecka i w ogóle ;(
Ehh to się wyżaliłam.

A dzisiaj na 13 znowu mam spotkanie z moją Fasolinką ;)
Zobaczymy jak urosła i w ogóle już się nie mogę doczekać ale to jeszcze tylko 2 godzinki z hakiem ;)
Miłego dzionka ;)

reklama
Nuska każda ciężarna prawie ma kryzys na początku ciąży hehe ja to się parę razy już rozwodzilam :)

Fajnie ze znowu idziesz podglądać dzieciora :) który to tydzień będzie?

Ignaś 35 tc [emoji173]

Do góry